X

Oamenii din Melbourne se ridică împotriva farmaco-fascismului de tip Adolf Hitler care ocupă Australia !!!

Cum poți susține un regim politic care te-a mințit iar și iar – susținând că dacă te vei vaccina, vei fi protejat, vei putea să-ți dai jos masca, viața va fi din nou normală – doar pentru a pretinde luni mai târziu că problema „adevărată” sunt persoanele nevaccinate? Nu este adevărata problemă că vaccinările sunt ineficiente în prevenirea infecțiilor cu COVID? De fapt, vaccinările sunt atât de ineficiente încât CDC a schimbat definiția „vaccinării” într-un efort de a acoperi problemele cu bolile inovatoare.

 

Nu este adevărata problemă că vaccinările sunt ineficiente în prevenirea infecțiilor cu COVID? De fapt, vaccinările sunt atât de ineficiente încât CDC a schimbat definiția „vaccinării” într-un efort de a acoperi problemele cu bolile inovatoare.

 

josbotnita.ro

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

One Comment

  1. CDC-ul face schimbarea numelui de vaccinare anti-Covid în ceva care ar trebui să atenueze problemele ridicate de unele boli. De ce face asta? Pentru că s-a constatat deja din practică faptul că omul nu devine imun la Covid dupa vaccinare, deci CDC-ul o face cu bătaie lungă, ca atunci când vor fi poate(noi zicem că SIGUR vor fi trași la răspundere) judecați pentru genocid, să aibă scuza că ne-au avertizat asupra eficienței vaccinului. Însă pe de altă parte slugoii Ocultei nu contenesc a forța obligativitatea vaccinării. De fapt toți ocultiștii plademiști încearcă să se acopere în eventualitatea că va cădea cândva toată mascarada lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button