X

Despre știință și despre tehnocrație

Cand vorbim despre stiinta moderna vorbim despre un monstru creat ca sa-L inlocuiasca pe Dumnezeu. Richard Lewontin, profesor la Harvard University, spunea:

” Noi stim ca teoriile noastre (big bang, teoria evolutionista, etc..) nu functioneaza, dar asta nu conteaza pentru noi, deoarece intreaga perspectiva pe care am creat o are ca scop ca in niciun caz sa nu mai lasam vreun picior divin in usa”.

Asadar, nu conteaza ce dovezi si ce argumente se aduc impotriva acestor teorii, oricat de elocvente ar fi (teoria evolutionista de exemplu poate fi desfiintata in doar 5 minute), din cauza ca mereu vor raspunde cu partinire filosofica, astfel:

„Nu ne pasa ce spuneti si cu ce argumente veniti, noi nu vom lasa niciun picior divin in usa”.

Acum stim cu cine ne luptam. Ne luptam cu diavolul, nu este vorba despre o lupta intelectuala ci despre lupta cu diavolul, cu cel care schimonoseste adevarul facand minciuna sa para adevar si care de cele mai multe ori are si succes, asa cum a avut si in gradina Edenului.

Stiinta moderna de astazi este proiectata cu un singur scop si aici fac o mica paranteza recunoscand faptul ca si eu am crezut partial in aceste teorii, din ignoranta si din cauza ca „asa am apucat”, dar si pentru ca erau prezentate cu foarte multa certitudine, neavand in realitate niciuna, asa cum aveam sa descopar mai tarziu. Asadar, scopul stiintei moderne este ca viziunea oamenilor, a publicului larg asupra lumii, in mod neaparat necesar trebuie sa-L exluda pe Dumnezeu din peisaj. Principala dogma aici este ca Pamantul sa nu fie centrul si in centrul Universului, ci el trebuie tinut in miscare in vastele si indiferentele adancimi ale spatiului. Pamantul nu trebuie sa fi fost creat, ci trebuie sa fi aparut prin intamplare de-a lungul timpului (a miliarde de ani). Ce inseamna sa pui Pamantul in centrul Universului? Inseamna sa elimini elementul timpului si al intamplarii si sa accepti ca Pamantul are un Creator, iar asta schimba radical totul. Ceea ce ei au facut este sa se asigure ca au pus Pamantul undeva unde sa para ca ca suntem la marginea Universului, calatorind prin neant la marginea pustie a unei galaxii unde ai numai praf si alte stele si nicio alta forma de viata, asa ca in mod convenabil putem acum dezvolta aceasta teorie cum ca totul a aparut din nimic, prin accident, prin Big Bang si noi am avut noroc si iata-ne aici, traim, murim si asta este totul. Odata cu moartea totul s a terminat.

Nu exista absolut, dar absolut niciun sens, nu exista nicio intentie in existenta noastra, suntem doar un accident, suntem ai nimanui. Iubire nu exista, nu exista decat reactii chimice intr-o arena a moleculelor cu totul indiferenta si oarba, noi avem doar iluzia ca existam. Nimic nu exista cu adevarat pentru ca nimic nu are consistenta dumnezeiasca, nu exista natura, totul este materie si flux si poate fi schimbat in orice (a se vedea Nominalismul). Nu exista viata de apoi, aici este totul si daca aici este totul, atunci tot aici este si „mantuirea” noastra. Si ce inseamna a te mantui? A nu te imbolnavi de exemplu, dar si a evada din plapanda conditie umana, omul fiind aici vazut ca ceva mult prea slab ca sa l putem lasa asa si sa nu il imbunatatim, sa il upgradam. Faptul ca ajungem hrana viermilor, nu este tolerabil in viziunea nihilista asupra lumii.

Si cine ne mantuieste? Elita si stiinta mincinoasa.

Psihologia moderna este acelasi lucru. Psihologia moderna a fost creata cu scopul de a inlatura pacatul din peisaj ca si cauza a problemelor si a suferintelor noastre. Nu mai exista pacat. Psihoanaliza lui Freud, elimina pacatul. Vina este a trecutului, a parintilor, sau a nu stiu carei confuzii pe care am avut-o in copilarie, iar noi suntem victime, ceilalti sunt de vina mai mereu, nu noi.

Medicina moderna este creata ca sa-l trateze pe om ca pe un animal, ca pe o masinarie chimico-bilogica si atentie, trebuie sa facem sa para ca stim si am descoperit totul despre om si despre trup, cand in realitate nu stim nici macar 2 la suta. 80% dintre pacientii care merg la spital si pretind ca sunt bolnavi nu au nimic, 2 din 3 oameni sunt ipohondrii si pot fi vindecati doar cu vorba buna si cel mult cu o aspirina. Cand ajungi la spital tu nu mai esti un om, ci esti un plaman bolnav, un ficat bolnav, care nu are dreptul sa comenteze ceea ce spune doctorul. Intre masina dusa la service si omul dus la spital nu este nicio diferenta.

Camuflajul pe care-l pun pe ei, acest halat alb de laborator (atentie iarasi pentru ca stim ca diavolul se preface in inger de lumina), vrea sa ne transmita cum ca ei sunt undeva mult deasupra noastra, a masei amorfe de oameni.

„Noi suntem stiinta! Te iei de noi? Te iei de stiinta! Esti anti stiinta! Noi suntem oamenii de stiinta si suntem la un nivel superior, noi stim totul, noi am descoperit totul, noi nu vedem lucrurile asa cum le vedeti voi oamenii normali, noi suntem sus, undeva in stratosfera cunoasterii! Noi am dobandit Gnoza!”

Acelasi lucru se petrece cu toate stiintele: Geologie, Arheologie, Paleontologie, Biologie, Cosmologie, Medicina (acestea doua din urma sunt cele mai rele) si lista continua…

Si daca mai intai L-au eliminat pe Dumnezeu din peisaj si noi suntem ai nimanui, ce ne ramane de facut? Facem o agenda. Un program de urmat prin care sa evoluam, pentru ca daca nu evoluam, vom pieri. Fie ne va omora un asteroid, fie vreun virus, fie vreo gaura neagra, fie poluarea, cert este ca trebuie sa preluam noi fraiele evolutiei si sa iesim din plapanda noastra conditie.

Limits to growth (limitele cresterii economice).

Ideea aici este ca trebuie pusa o limita cresterii economice inainte ca lucrurile sa degenereze, pentru ca daca vom continua pe traiectoria cresterii economice se va alege praful. Si toate modelele lor predictive „demonstreaza” aceasta prabusire gigantica a ecosistemului ce va avea loc „in curand”. Toate masurile politice din ultimii 50 de ani, pregatesc implementarea acestei tehnocratii. Omul placerilor a murit, este vremea omului zeu (membrii elitei) si a omului sacrificiului, care nu mai are nimic dar este fericit. Este fericit incuiat in casa si mutat in artificial si in virtual cu totul. Asadar, pentru a crea lumea noua, pe care este musai sa o cream, va trebui sa facem sacrificii totale. Printre altele, va trebui in mod urgent si neaparat sa ne donam trupurile noastre „Stiintei”, „to Science”, In anul 2050, cei care il vor mai apuca, nu vor mai avea nimic, dar vor fi „fericiti”. Elita va crea utopia pe Pamant, insa, asa cum stim, orice incercare de creare a utopiei pe acest Pamant, sfarseste in distopie.

Fundalul ideologic din spatele acestei gandiri este maltusian, cu alte cuvinte cresterea populatiei omenirii este o catastrofa, din cauza ca populatia creste exponential, iar productia hranei agricole creste linear, asa ca va veni un moment in viitor cand populatia va epuiza toate resursele si apoi vom muri de foame sau vom muri din cauza schimbarilor climatice legate de poluare.

Pentru aceste predictii s-au folosit modele construite pe computer, la MIT. Acest proiect a purtat numele de World 2, adica lumea a doua, sau noua ordine mondiala pe intelesul tuturor. In „limits to growth” se foloseste un program mai sofisticat numit world 3 care se bazeaza pe world 2. Acest program poarta numele de „sistem dinamics” si este folosit in astfel de predictii. Se introduc in computer diferite variabile, ca parti dintr un sistem si se extrage rezultatul. Aceste modele sunt folosite ca sa dicteze deciziile politice. Dar ei decid ce variabile sa introdica in acest sistem, printre care poluarea, agricultura si cresterea populatiei, ca sa scoata rezultatul dorit. Aceste sisteme au dat gres oricum de fiecare data. Mai intai au spus prin anii 80, pe baza acestor predictii, ca va veni peste noi o era glaciara si nu a venit, apoi au spus ca vremea se incalzeste si cand au vazut ca vremea se raceste iarasi, au numit o din incalzire globala, „Climate Change” si tot asa… Tot ei au prezis ca vor muri 70 de milioane de oameni de Covid 19 in numai 6 luni si pe baza acestei predictii am fost incarcerati in case anul trecut. Modelele lor intotdeauna au dat gres insa nu acest lucru conteaza, ci ceea ce conteaza vom explica in partea a doua…

Partea a doua. Despre vaccin, omul nou si minunata lume noua (Brave new world)

In curand, fara vaccin nu vom mai putea intra nici macar in magazin si nu vom mai putea face nimic, nu vom mai avea dreptul de a participa la nicio activitate economica, din cauza ca nu dorim sa devenim „Omul Nou”, asa cum intelege elita ca este omul nou.. Miza finala urmarita de elita este crearea „omului nou”.

De unde stiu? Stiu, pentru ca am studiat agenda lor, iar agenda lor este la vedere. Agenda lor este tehnocratia si transumanismul.

The fourth industrial revolution, Marele Reset, Revolutia AI, Susteinable Development Goals si Human Enhancement.

Absolut nimic nu ramane pe afara. Ceea ce este tehnocratia pentru lumea exterioara, aceea este transumanismul pentru om. Acest lucru este de facto, o spun ei, nu o inventez eu.

Ce este Transumanismul? Transumanism inseamna nivelul urmator, un fel de „next level” pe scara „evolutiei”. Toata constructia lumii moderne de dupa iluminism, promite transumanismul.

Dinamica iluminismului este fuga de Dumnezeu, negare disperata de Dumnezeu, pentru ca sa devenim noi dumnezei. Dupa ce ne-au indoctrinat bine de tot timp de zeci de ani, pana ce ne au convins sa credem in evolutie si nu in Dumnezeu, sa credem ca ne tragem din Marele Zbang in care nimicul a explodat si a aparut asa de la sine materia, timpul si spatiul, nu se stie unde si cum si de ce, dar fara niciun agent exterior, via – materia devenind constienta de sine si de la sine – via supa primordiala – via maimute, acum ne spun ca a sosit timpul ca noi, adica nimicul care a devenit constient de sine, sa ne upgradam, sa trecem la modelul si la nivelul urmator de nimic constient de sine, intocmai ca un telefon. Daca ai reusit sa faci pe cineva sa ia in serios teoriile absurde ale evolutiei si Marelui Zbang, apoi poti sa-l convingi de absolut orice. Creierii lui au devenit o plastelina maleabila cu care poti face ce vrei tu. Omul care nu mai crede in Dumnezeu, va crede orice si in orice.

Asadar, acum ca si urmatorul pas pe scara evolutiei, trebuie sa ne upgradam. De ce sa ne upgradam? Pentru ca suntem prea slabi si prea plapanzi, prea prost creati de „evolutie” care a facut o treaba bunicica, dar care treaba este de acum depasita.. Insa trebuie sa ne upgradam si pentru ca L-am ucis pe Dumnezeu negandu-L si spunand ca „nu exista”, iar acum este de datoria noastra sa-i luam locul. Locul este vacant. Cu cine sa-L inlocuim pe Dumnezeu? Cu omul-zeu, devenind noi zei. Homo sapiens devine homo-zeus. Care este scopul transumanismului ca si next level al evolutiei? Crearea omului nou, a semi-zeului.

Pentru ca noi sa devenim homo-zeus, dupa ce L-am negat pe Dumnezeu pana la evacuare si am primit la schimb telefoane, internet, televizoare masini, mall-uri si apa calda si ne am obisnuit cu acest „next level” al upgradarilor, trebuie acum printre altele, sa ne adaptam si sa ne armonizam cu aceasta religie scientifica si pentru inceput (pentru ca asta este abia inceputul erei transumaniste), trebuie sa ne transformam, sa ne imbunatatim, dar nu o singura data, ci regulat, pentru ca acesta este „Noul Normal” al „Lumii Noi”, trebuie asadar sa ne upgradam regulat ADN-ul. De ce? Pentru ca evoluam! La asta obliga teoria evolutionista si acestea sunt implicatiile ei. Ea nu este doar o teorie ce se invata la scoala, ci este un alt fel de a vedea lumea si omul. In teoria evolutionista nu este vorba doar despre trecut, ci mai ales despre ce va fi de aici inainte. Aceasta este o agenda a viitorului impusa de ONU, OMS, WEF, care cuprinde planuri imediate, pe 5, 10, 20, 30 de ani de aici inainte. Chiar asa se cheama: ” Susteinable development Goals”. Unul dintre aceste „goals” este upgradarea naturii umane, „Human Enhancement” si unirea ei cu smart tehnologies, via revolutia AI si restul alaiului. Aceasta este piesa centrala a Marelui Reset. „Build back better”, sau „Noul Normal”.

De aici inainte, conform cu succesul revolutiei tehnologice, trecem la nivelul urmator, iar ei, elita, nu noi mojicii, preiau fraiele „evolutiei”, evolutie cara pana acum a fost un proces „natural” si necontrolat, dar care de acum inainte, odata cu dezvoltarile tehnologice, (asa cum ne au si aratat si ne au uluit cu noile tehnologii), va fi un proces controlat la nivel global. De cine? De elita, via „oamenii de stiinta”, acesti preoti si sfinti ai noii ere. Negi propaganda? Comiti pacatul suprem. Esti anatema, esti exclus din societate.

Nimic nu e gratis. Am vrut tehnologii si confort? Ei bine, poftim acum, iata: Era „evolutiei” naturale a luat sfarsit, iar acum, o data cu revolutia tehnologica, ne spun ei, „the final revolution” cum o numeste „Marele Reset”, ecoul Marelui Zbang, este aici. De acum inainte intram in era evolutiei controlate, unindu-ne cu tehnologia.

Deja suntem acolo, vorbim pe whatsapp intr o lume digitala si ne place. In cel mult 10 ani, oricum in decada 2030-2040, ne vom si uni cu telefoanele la nivel fizic, via neuro link connections, asa cum ne promit marile corporatii MIT. Stiti ce inseamna asta? Intelegeti urmarile? Inseamna ca nu vei mai putea trai in acest sistem fara a-ti face toate upgradarile. In viitorul apropiat vom avea si un scor social si totodata, cu ajutorul revolutiei AI, pana la inceputul decadei urmatoare, ne vom uni si cu tehnologia.

Dar sa revenim la ADN ul nostru. Ce ne arata aici de fapt alterarea ADN? Care este scopul urmarit?

Alterarea ADN ne arata cum ca numai si numai daca accepti aceste salturi evolutive, daca accepti upgradarea, hai sa i spunem asa, doar asa vei mai putea participa in noua societate de aici inainte. Pentru ca societatea liberala, seculara, se bazeaza ca doctrina pe neexistenta lui Dumnezeu. Si in locul lui Dumnezeu, ca baza, este pusa Tehnocratia, insa nu doar tehnocratie in contextul lumii exterioare, ci si in interiorul nostru, acesta este intregul, acesta este transumanismul. In societatea erei noi in care pasim, oamenii neupgradati nu au ce cauta. Nimic nu ramane pe afara, totul va fi transformat.

Transumanism inseamna sa te transformi in ceva mai mult decat esti in mod natural. Nu intamplator a fi si a ramane natural, nevaccinat de exemplu, este condamnat si este zugravit acum in mesajul indus cu forta de mass media, dupa cum sper ca ati observat, in culori palide, depasite, ca si cum daca esti natural esti un depasit, un plapand, un om slab, muribund, ba chiar un ucigas.

Omul nou este om cu „+”. Pentru a fi considerat Om intreg de aici inainte, trebuie sa fii om + upgrade-ul urmator, om 2+5, iar cei fara upgrade sunt oameni „-5” sunt sub-oameni din punctul lor de vedere, din cauza ca sunt neactualizati, asadar sunt nedemni de a mai avea drepturi egale cu ceilalti.

O sa vedeti cum se vor numara actualizarile si in paralel se va urmari si gradul de aderare la acest sistem, dar si gradul de supunere al fiecaruia in parte… Se vor crea complexe de superioritate ptr cei vaccinati, care au si vor avea acces in mai multe locuri decat cei nevaccinati, dar nici ei peste tot, nu mereu si nu cu zero restrictii, pentru a se mentine starea de tortura psihologica. Si se vor crea complexe de inferioritate si pentru cei nevaccinati care nu vor mai avea in curand acces nicaieri. Standardul ptr ceea ce trebuie sa fii ca sa participi in aceasta societate va fi de aici inainte in continua schimbare. Va urma mereu: acest „next level”… Il refuzi? Esti exclus.

Un vaccin si gata? Desigur ca nu. Un vaccin si inca unul si inca unul si inca unul si tot asa, ca sa te obisnuiesti cu upgradarile. Apoi vor urma si altfel de upgradari fara de care nu vei putea exista in aceasta minunata lume noua.

Acest joc nu se va mai opri niciodata. De ce? Pentru ca tu ca om, asa cum te-a creat Dumnezeu, sa luam exemplul de fata, tu cu sistemul tau imunitar daruit de El, esti considerat un jegos, un om murdar si o rusine a existentei, un purtator de moarte, o fiinta care se chinuie, care umple spitalele, o fiinta slaba, bolnava si muribunda, invechita, depasita. E aici un ecou al pocaintei si al necesitatii indumnezeirii, insa inversat. Parintele Rafail Noica remarca faptul ca raul trimite fara intentie spre bine, pentru ca nu poate fi original, el imita, insa in sensul de inversiune si prin inversiune. Asadar, ei constientizeaza o cadere a omului, insa o pun pe baza faptului ca nu suntem suficient de evoluati si de „woke”. Apoi tot ei vin si iti ofera si solutia mantuitoare. Singura metoda de a te „mantui”, singura cale de salvare, singura metoda si de a te pocai de acest „jeg” de om plapand facut de Dumnezeu, este sa te upgradezi mereu, sa te upgradezi constant. „Pocainta” asta va fi constanta.

Omul vrea sa se creeze pe el insusi, urandu-L pe Dumnezeu si vrand sa-L stearga din memorie, sa-L evacueze, se mutileaza singur. Vrea sa iasa din conditia sa, sa devina post-uman. Avem aici de a face cu o ura demonica fata de om, o ura ancestrala fata de ceea ce suntem si fata de cum am fost creati. Din aceasta cauza am fost numiti „virusi” atata amar de vreme, „virusi” consumeristi care o sufoca pe mamica Gaia (desi tot ei ne au transformat in dinozauri devoratori). Tot pentru asta am fost mai intai torturati si atacati psihologic cu tot felul de mesaje toxice, ca sa ne simtim vinovati ca existam, vinovati ca suntem barbati si femei, sa uram a fi barbat si femeie, sa uram copiii, sa i sacrificam prin avorturi, avem asadar de a face cu o ura diabolica fata de OM, ca chip al lui Dumnezeu. Avem de a face cu o ura diabolica fata de noi insine, o ura fata de cum am fost creati, ura care se ridica spre Facator.

The Final Revolution, Marele Reset, este o revolutie definitiva impotriva lui Dumnezeu.

„Gata cu bolile! Gata cu religia retrograda, devenim supra oameni!”

Avem de a face cu o ura pacatoasa, o negare disperata de Dumnezeu si totodata si de sine ca chip al lui Dumnezeu pe care-L uram si de care fugim, pe care-L negam si de care nu vrem sa ne mai amintim..

Omul nu mai vrea sa fie vulnerabil, asa crede el, crede ca poate deveni semi-zeu, iese din conditia sa si se razvrateste, se re-creeaza pe sine dupa chipul, sau dupa modelul promis si propus de diavol inca din zilele Facerii, cand ne a promis ca vom fi ca Dumnezeu, dar fara Dumnezeu si nu dupa chipul Lui. Liberalismul care ne a adus aici, asa cum am spus-o inca de acum multi ani, sfarseste in tiranie si este in esenta satanism. Si in liberalism ne este promis si antihrist.

Aceasta este minunata „Lume noua”, „The Brave New World”, in care pasim. Raul este noul bine aici.

„Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui”. Toate acestea, oricat de deranjante ar fi, trebuiau sa fie. Fac parte din calatoria noastra spre Eshaton. Noi insam nu ne punem nadejdea in viata aceasta oricum ar fi ea. Cu bune si cu rele, aici toate trec. Cei ce isi pun toata nadejdea doar in viata aceasta, cei care cred ca aici este totul, sunt mai de plans decat toti oamenii, din cauza ca nu au nicio nadejde a vietii vesnice si nicio alinare si sunt astfel la cheremul acestei elite posedate, asa cum ii numea Dostoievschi pe adeptii ideologiilor ateist-materialiste, in romanul sau „Demonii” (Posedatii).

Noi insa, asteptam invierea mortilor si viata veacului ce va sa fie, Amin.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

2 comentarii

 1. *Mărturisirea cutremuratoare a unui Preot-Călugăr care a făcut greșeala să se vaccineze*
  ? ⚠️Video pe facebook la adresa (dati click aici) : https://www.facebook.com/marian.cristian.50596013/videos/223015103145659/?sfnsn=wa

  ⚠️ Acest videoclip DESPRE MARTURISIREA UNUI PREOT-CALUGAR (DIN GRECIA) CARE A FACUT GRESEALA SA SE VACCINEZE (tradus din engleza cu coloana sonora in greaca) a fost cenzurat pe youtube foarte rapid in cateva zile! Se pare ca youtube cenzureaza in prostie. Vechiul cont youtube mi-a fost blocat momentan si nici macar de pe alte conturi nu ma mai lasa sa-l incarc deloc.
  Adevarului nu trebuie sa i se puna pumnul in gura!
  ⚠️ Diavolul nu suporta adevarul, nu vrea ca oamenii sa afle capcana pe care el a pregatit-o omenirii (se chinuie sa insele, sa ia cu el cat mai multe suflete in iad)!
  Luptati cu sistemul (cu cenzura) si distribuiti si inclusiv descarcati o copie pe calculator/telefon!
  DOAMNE AJUTA!
  Citez:
  ?⚠️ În acest clip video Părintele Savvas (din Grecia) ne prezintă o mărturisire personală a unui Preot-Călugăr care a făcut cumplita greșeală să se vaccineze (și ce mărturisește, ce a urmat este cutremurator [luați aminte că era doar prima doza de vaccin (nu făcuse mai multe doze și după asta NICI N-A MAI FĂCUT ALTE DOZE) Preotul-Călugar care a dat mărturia ne descrie suferința și decăderea sa în plan duhovnicesc). Pe lângă acestă mărturie Părintele Savvas ne prezintă și alte dovezi și mărturii cutremurătoare legate de vaccin! Urmăriți cu atenție clipul video până la sfârșit (are aproape 24 de minute).
  ? Înainte de a ne vorbi Părintele Savvas, eu, traducătorul, vă voi prezenta în prima parte a clipului video PROFEȚIA „Sfântului Paisie Aghioritul” pe care poate nu o știți cu toții:Sfântul Paisie Aghioritul (Sfânt făcător de minuni și contemporan cu noi) ne-a avertizat cu aproximativ 30 de ani în urmă despre ceea ce trăim astăzi, astfel:
  ? ⚠️ „Acum a mai apărut și o boală pentru care deja au descoperit vaccinul. Vaccinarea va fi obligatorie, iar, odată cu vaccinul, omului i se va implanta și cip-ul.„
  ? ⚠️ Să vă feriți de vaccin. Să nu ne lăsăm înșelați!
  Trimiteți și altora această mărturie (distribuiți mai departe)!
  Dumnezeu să ne apere! Doamne ajută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea de către dvs. a site-ului nostru cu partenerii noștri de rețele sociale, de publicitate și de analiză. View more
Cookies settings
Accept
Politica de confidențialitate
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings