X

Ce conține Contractul Educațional? De ce nu trebuie semnat!

(Un mesaj al Alianței Părinților
Dați mai departe!)

Părinți,
NU semnați Contractul educațional!

El are ca parte integrantă o Anexă care permite aplicarea de proceduri medicale (inclusiv vaccinuri) fără acordul parintelui și fără ca părintele să fie anunțat !!

Vă rugăm să reţineţi:

Contractul educațional cu Anexa sa, precum și chestionarul Ministerului Educatiei cu privire la acordul Dvs pentru vaccinarea copilului, sunt mijloace de manipulare și de viciere a consimţământului Dvs.
Intrebările vizează date cu caracter personal, date medicale cu caracter confidenţial, care figurează în mod normal în dosarul medical al unei persoane și nu au caracter public.

Dreptul la învăţătură este constituţional și nu poate fi îngrădit.

Este evident faptul că pentru actul vaccinării nu există consimţământ informat. Părintelui nu-i sunt aduse la cunoștinţă riscurile vaccinării (care sunt deja cunoscute ca fiind grave și frecvente) și pe nimeni nu interesează istoricul medical al copilului (eventuale boli cronice, boli autoimune, boli în evoluţie) care ar contraindica vaccinarea.

Reţineţi:

Presiunile de orice fel asupra părinţilor sunt nepermise legal, deci nu poate fi invocată nicio lege care să vă oblige să semnaţi ceva împotriva voinţei Dvs.
Refuzul de a completa un contract sau de a da o declaraţie NU TREBUIE JUSTIFICAT. Deci, NU PUTETI FI OBLIGATI SA SEMNATI O DECLARATIE IN CARE SA SPUNETI CA NU SUNTETI DE ACORD SA RASPUNDETI LA INTREBARI.

Nu aveţi obligaţia legală să vă justificaţi pentru decizia de a nu semna. Aveţi dreptul să refuzaţi ORICE, fără justificare, iar refuzul dv-stră este unul IMPLICIT (adică dacă nu aţi completat și semnat înseamnă că aţi refuzat). Orice cetăţean are dreptul la tăcere și NU există consecinţe legale pentru exercitarea acestui drept.

Copilului Dvs *NU i se poate interzice DREPTUL CONSTITUTIONAL LA EDUCATIE* din cauza refuzului Dvs de a completa chestionarul sau a semna contractul in forma data.

Diriginţii claselor se pot justifica cu privire la îndeplinirea obligaţiei lor de a vă comunica chestionarul/formularul (sau orice alt document) prin alcătuirea unui tabel în care să figureze nominal părinţii cărora le-au fost comunicate documentele.

Citiţi capul de tabel! Singura informaţie pe care trebuie să o conţină este aceea că vi s-au comunicat documentele și acest tabel este singurul lucru pe care este recomandabil să-l semnaţi.

Comitetul Director al Alianţei Părinţilor Președinte: Cristian Filip
Prof Popa Olimpia- Dir Departament Educaţie-Sănătate
Av Marina Ioana Alexandru- Dir Departament Juridic

13 SEPT 2021

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

5 comentarii

 1. Av. Gheorghe Piperea:

  „O spun cu regret, dar acum câteva zeci de minute m-am uitat la știri și am nimerit un filmuleț făcut într-un cabinet sanitar școlar, cabinet transformat peste noapte în centru de vaccinare a copiilor. Cu zâmbet chinezesc pe față și cu entuziasm nord-coreean, reporterița din teren ne arăta ce trebuie să facă părinții „responsabili” pentru a accelera progresul științific și pentru a elimina cât mai rapid prezumția de sănătate a omului normal – fiecare părinte să semneze un formular tipizat, imposibil de modificat sau amendat, în care declară că este de acord cu vaccinarea copilului lui școlar.

  Formularul conține formula magică „pe propria răspundere”.

  Adică, părinții nu doar că sunt de acord să semneze pentru a-și supune copiii unui experiment medical, ci o fac și pe propria răspundere pentru eventualele efecte adverse. Adică, în caz de Doamne ferește, nu răspund nici școala, nici cabinetul sanitar (public sau privat), nici DSP, nici miniștrii de la învățământ sau sănătate, nici Arafat, nici Cîțu, nici producătorii serului experimental. Nimeni, exceptându-i pe părinți.

  Culmea este că majoritatea școlilor au și contracte de școlarizare, acte juridice prin care, pe de o parte, părinții își dau acordul în mod anticipat și în orb la orice viitoare campanie de vaccinare cu orice substanțe sau seruri pe care tehnocrații și elitele progresiste le vor fi considerat de necesare/de cuviință la viitoarele valuri, dinți de fierăstrău sau plandemii. Desigur, și acest contract conține clauza că părinții semnează „pe proprie răspundere”, exonerând implicit toate persoanele vinovate mai sus enunțate.

  Ironic este că, spre deosebire de state ca Franța sau Italia, care au legi recente de obligare la vaccinare (legi care stabilesc, totuși, niște condiții formale stricte și o perioada maximală a campaniei – de exemplu, 15 octombrie în Franța), România nu are o lege care să oblige la vaccinare.

  Are, în schimb, acte normative infra-legale, inferioare legii, ca forță juridică, dar imposibil de suspendat în justiție, care completează și modifică legea pe ușa din dos, introducând insidios obligarea la vaccinare, prin refuzul oricărei alternative la vaccinare (there is no alternative – TINA).

  (…) De asemenea, precum se vede, obligarea la vaccinare se impune, în România, prin contracte, formulare obligatorii și regulamente de ordine interioară, care nu numai că interzic accesul persoanelor care refuză sau nu pot să facă, vaccinul, dar mai trec și întreaga răspundere pe capul persoanei vaccinate sau al părinților.

  Reamintesc că legea română cu privire la drepturile pacientului, lege care integrează o convenție de la Oviedo din 1998 (convenție care face parte din sistemul CEDO, având aceeași forță normativă), nicio procedură medicală și, deci, cu atât mai puțin cele cu privire la copii, nu poate fi efectuată fără consimțământul informat al pacientului (notă importantă – persoana sănătoasă nu este nici măcar pacient).

  Reamintesc, de asemenea, că legea română cu privire la răspunderea comerciantului pentru produsele sale cu defecte, lege care implementează directive europene, stabilește că producătorul medicamentelor și al vaccinurilor este responsabil pentru toate efectele secundare sau adverse ale produsului lor, nicio clauză de exonerare de răspundere neavând valabilitate juridică.
  Faptul că vi se pune sub ochi un contract sau un formular tipizat din care rezultă că vă asumați întreaga răspundere pentru procedura medicală invazivă și pentru serul experimental injectat copiilor nu ar trebui să înlăture de la aplicare aceste norme imperative.

  Pentru a evita întrebările de genul „ce-i de făcut” sau comentariile de genul „ochei, scriem bine și combatem cu talent pe feisbuc, dar cum facem”, vă rog să recitiți ceea ce am spus aici, pe această pagină, încă la începutul lunii iulie:

  „De unul singur nu prea aveți ce face, cu excepția cazului în care sunteți dispus să luptați contra lor în justiție și în fața altor autorități ale statului. Câtă vreme vaccinarea nu este obligatorie, forțarea dvs. la vaccinare este abuz în servciu, discriminare pe criterii de boală, hărțuire la locul de muncă și șantaj.
  O astfel de atitudine costă – și nervi, și timp, și bani. În plus, procesele și protestele nu vă asigură locul de muncă și veniturile de subzistență. În asta și constă perversitatea acestei „politici de sănătate publică”: apostolii injectării forțate pun omul obișnuit la colț, îl obligă să opteze între a lupta pentru drepturile și libertățile lui sau, dimpotrivă, a se supune, pentru a-și păstra locul de muncă, adică, veniturile necesare subzistenței, întreținerii familiei, plății ratelor etc.
  Puțini aleg această cale, individual.

  Singurul lucru care ar putea avea un oarecare impact ar fi ca cel obligat la vaccinare să ceară în scris patronului, șefilor ierarhici, medicilor, asistentelor, spitalului etc., să declare că, deși nu este de acord cu vaccinarea, o va face doar pentru a-și păstra locul de muncă și numai cu condiția ca toți cei din lanțul decizional, care abuzează, hărțuiesc sau șantajează în vederea obligării la vaccinare, să își asume răspunderea că:

  (i) vaccinul este eficient, protejează vaccinatul și oprește răspândirea infecției,
  (ii) nu există efecte secundare sau adverse ori interacțiuni periculoase cu alte medicamente,
  (iii) nu provoacă alergii, infertilitate, reducerea capacității de muncă sau de efort fizic, a raționării sau a acuitității simțurilor,
  (iv) în caz de efecte dăunătoare sănătății sau de fatalitate, toți cei din lanțul decizional, dar mai ales patronii, sunt de acord să despăgubească integral pacientul sau moștenitorii acestuia.

  Desigur, eficiente ar fi și protestele colective, grevele de tip japonez sau chiar grevele propriu-zise (în domeniile unde acestea sunt permise), precum și procesele colective, fie de tip class actions, fie de tip sindicate ori de tipul celor pe care le pot demara asociațiile profesionale sau asociațiile pentru protecția pacienților ori a consumatorilor.
  Oare sunt capabili cei speriați/iritați de această companie totalitară de vaccinare obligatorie să se organizeze pentru astfel de demersuri colective, cooperative?
  Asta este întrebarea fundamentală pe care trebuie să ne-o punem toți foarte rapid, pentru că obligarea la vaccinare a medicilor, a personalului sanitar, a cadrelor didactice și a funcționarilor publici este primul pas către extensia națională și globală a obligării la injectarea periodică, din lună în lună, cu serul experimental care va fi scos din cutie cu fiecare p(l)andemie care va mai fi inventată”.

  *este din ce în ce mai evident că injectarea cu serul experimental nici nu asigură o formă „ușoară” a bolii, nici nu oprește răspândirea sa, sub forma de val patru, val pe care acum surfează cei injectați „normalitate”, „libertate”, „vacanțe”, „concerte” și „dineuri cu proști”

  Sursa: https://www.facebook.com/gheorghe.piperea/

 2. Nu. Tot ceea ce trebuie sa intelegeti este ca toate aceste ‘contracte’ sunt facute cu dracul. Dumnezeu nu cere nici un fel de contract. Asta este tot ceea ce trebuie sa stiti. Viata si adevarul nu au nevoie de contracte :)) Numai minciuna si faradelegea vor  sa te faca sa semnezi documente prin care iti dai acordul ca dracul sa te exploateze. Oare cat de greu este sa intelegi chestia asta? E greu, asa-i ? Daca nu ai inteles pana acum, probabil ca o meriti

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button