X

[VIDEO] Dana Budeanu spune că Raed Arafat ar fi spus managerilor de spital să pregătească saloane pentru copii: Ce o să se întâmple la ATI la copii? Părinților, dacă permiteți asta, să vă ia copiii, asta meritați

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Creatoarea de modă, Dana Budeanu, spune că șeful DSU, Raed Arafat, ar fi vorbit cu managerii de spitale pentru a pregăti saloane speciale pentru copii.

„Domnu’ Arafat, ați contactat toți directorii de spitale să pregătească saloane pentru copii. De ce să pregătească saloane pentru copii toate spitalele din București? De ce, ce vreți să faceți cu copiii? Nicăieri pe globul pământesc nu există așa ceva. Nimeni nu a pus labele pe copii. De ce ați contactat managerii de spitale să pregătească saloane pentru copii? Ce o să se întâmple la ATI la copii? Ce se întâmpla la adulți? Îi dezbracă în pielea goală și îi leagă de pat? Adică luați copiii de lângă părinți, părinții nu o să aibă acces două săptămâni. Asta o să faceți? Copiii nu fac COVID grav. Toți oamenii de știință de pe glob și toate studiile confirmă acest lucru. Copiii nu fac COVID, este o vrăjeală. Părinților, dacă permiteți asta, să vă ia copiii, asta meritați”, afirmă Dana Budeanu într-o înregistrare video publicată pe Instagram.

https://www.instagram.com/tv/CTQLjMsFqBV/?utm_source=ig_embed&ig_mid=BA86A36C-4869-4959-B43F-64DD4016B0FB

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

 1. Lasa-i Danuta pe parintii oligofreni, ca multi au facut copii la fel cum nu pot respira daca nu poarta in mina, la vedere, un telefon mobil, adica fiindca asa e cool si numai asa stau acasa 2 ani pe banii prostilor.
  Sa le ia plozii si sa le faca ce le-au facut si seniorilor, care au luat covid neavind contacte in afara azilului!
  ACUM VOM VEDEA IN CE STADIU SE AFLA TINERII PARINTI, VIITORUL TARII !!!
  SINT BUNI DE CEVA SAU SINT LEGUME MURATE PERFECTE !!!
  Sarutari de miini Danuta si toata dragostea noastra !!!
  Esti o forta dulce !!!

  1. @@#Necula Marius,și a condamnat ciuciu;atât timp cât există părinți ce și trimit copiii la moarte,pardon,la injectare,nu se va întâmpla nimic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button