X

PÂNĂ AICI! Arafat ne-a luat copiii în colimator. Pentru așa ceva nu există nicio lege care să ne oprească să-l trimitem după Bin Laden

Raed Arafad provoacă PANICĂ NAȚIONALĂ: Spune că varianta Delta afectează mai ales copiii, iar unii vor ajunge la terapie intensivă

Raed Arafat

Capiștea Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, medicul Raed Arafat, a declarat că varianta Delta a coronavirusului are efect mai mare asupra copiilor şi că este posibil ca o parte dintre aceştia să ajungă chiar în secţiile de ATI ale spitalelor, astfel că unităţile sanitare încep să aloce paturi pentru aceste cazuri.

„Depinde valul patru ce impact va avea pe sistemul sanitar. Noi avem 5 milioane de persoane vaccinate, asta înseamnă că aceste persoane, chiar dacă unii dintre ei se vor infecta, nu ajung în Terapie Intensivă, adică a fi apăraţi în a ajunge într-o stare critică. Vaccinul chiar dacă poate să scadă în eficienţa de la 90 şi ceva la sută la 70 şi ceva la sută, după o perioadă de timp, totuşi prevenirea de a ajunge într-o stare gravă este clară şi este validă. Dar rămân cei nevaccinaţi şi rămân copiii care, parte dintre ei, nici nu pot fi vaccinaţi. Varianta Delta are un efect mult mai mare asupra copiilor, este posibil să ne trezim cu mai mulţi copii infectaţi şi o parte din ei să ajungă spitalizaţi sau chiar în Terapie Intensivă”, a declarat Raed Arafat, la B1 Tv, vineri seara.

Arafat a adăugat că se fac pregătiri în spitale, în această perioadă, pentru a creşte numărul de paturi alocate cazurilor de COVID-19.

„S-au luat decizii la nivelul Ministerului Sănătăţii, au fost videoconferinţe în care s-au discutat aspectele astea cu toţi managerii spitalelor şi cu medicii şefi de secţii, DSP-urile, în care s-a stabilit revenirea la o creştere a numărului paturilor ATI. Acum la Bucureşti lucrăm la acest aspect, la Matei Balş urmează şi sper să fie din 1 septembrie încă 20 de paturi, există secţia de la Elias, secţia externă modulară care va fi reactivată. Începem să creştem paturile la Terapie Intensivă”, a explicat Arafat.

Întrebat dacă spitalele de pediatrie sunt şi ele pregătite, Arafat a precizat că şi aici sunt paturi ATI.

„Spitalele de pediatrie au medici de ATI în ele. Spitalul Sfânta Maria de la Iaşi va avea o creştere semnificativă de paturi de Terapie Intensivă, în octombrie să ajungă la 40 de paturi şi au şi personal. Copiii pot fi trataţi şi pe secţiile de Terapie Intensivă, pe paturile de adulţi, dacă ajungem acolo. La copii doar un procent mai mic ajunge la Terapie Intensivă”, a declarat Raed Arafat.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

32 comentarii

 1. Jegos satanic😠….asa au primit porunca de sus de la slugile lui antihrist, ca acum vin la rand copiii..ca de bătrâni și adulți au luat destui …acum vor tineri și copii!!! Satanelor….pe lumea cealalta iadul va asteapta…cuptoarele sint pregătite pt voi!!!!Nenorocitilorrr!!!!

  1. …pe ce baza științifică argumentează ?
   Când acest ,,virus ,, nu există …nici măcar nu l au izolat și este de fapt intoxicația cu Grafenit depistat în abundență pe măști , pe tampoanele de la Testere PCr și cele rapide !
   De asta au cerut ,,se interzic măștile textile in scoli ,, ? Cred că avem de a face cu criminali odioși ce acționează în haită …
   ,, Apărați va copii de acești criminali altfel veți plăti cu capul în fața lui HRISTOS ,, Starețul Mănăstirii FRĂSINEI !
   Daca vrea satana Uciga l ar Crucea sacrificare atunci VA FI MUCENICIE …sa ne gândim cum erau mamele aruncate cu copii în arena in primele veacuri creștine la fiare pentru că mărturiseau pe HRISTOS …
   Dar nu va îngădui DUMNEZEU …voia satanei sau a imitatiunii lui antihrist care se afla pe pamintul ROMANIEI…acest monstru care a creat ,,pandemia ,, și care se afla in București.

   DUMNEZEULE ai Milă de toată Creația și Zidirea Ta care în Legea Ta se răsfață dar ai Milă și de omul făptură a Mâinilor Tale zidită după Chipul Tau și Asemănarea Ta iar de am căzut din îndemnul celui rău ridica ne căci am nesocotit Cuvântul Tău din neștiință și surpa pe potrivnicul vrăjmaș al Crucii ce vrea a înghiți toată omenirea !
   amin.

   1. Copiii rezista la oxidul de grafen se pare, probabil criminalii vor da prin scoli cu altceva care sa-i afecteze si pe ei.
    Banditii astia au mare nevoie de haos, nu uitati!

    1. Ți am mai spus odată…dar insiști …citește l pe Părintele Iustin Pârvu
     ,,Mai , pina nu vom ieși în stradă ca în Polonia atunci când au ieșit mamele cu copii în brațe in fața tancurilor , noi nu vom scăpa de ăștia ,, …
     Ce a fost în Răsărit s a dus către Apus …,,ce a fost în Moscova o să vedeți și în America ,, un alt Sfant , Serafim Rose

 2. Cei care au luat decizii pentru asa ceva sunt responsabili de GENOCID si trebuie judecati ca atare. Copii acestia vor fi sterilizati, nu exista alta varianta. Conform propriilor studii facute pe vaccin arata o mortalitate de 30% in primul an dupa inoculare completa, adica o treime din cei otraviti vor muri pana a sfarsitul lui 2022. Deja ascund mortii dupa otravire (in europa sunt aprx20.000 morti oficial si in state se discuta despre 45.000 sau chiar 200.000 depinde de raportari – si asta FARA milioanele care au efecte secundare grave), vor lucra cifrele sa arate orice realitate statistica doresc ei, se vad deja rezultatele injectarilor, de ce sa supui o grupa de varsta (copii si adulti tineri) la un risc atat de mare cu inocularea pentru o „boala” din care scapa in proportie de 99.99%?! Copii si adultii tineri au protectie 100% de covrig dar am pus 99.99% sa fie totusi o marja de eroare.
  Sindromul inflamarii generalizate a organelor (MIS-C) este nou introdus pe lista in 2020 (nu a existat pana atunci!) si apare la copii care au fost otraviti, nu este o gluma.
  Nu exista testare diferita fata de ce era acum un an, nu au cum sa identifice variante etc totul este o companie de branding. Dar cei otraviti vor crea intr-adevar adevarata pandemie, asa cum a fost acum 100 de ani, se repeta schema. Cititi despre pandemia din 1918 cum a inceput (in fort al armatei americane pe teritoriu american la soldatii inoculati) si a continuat pe front cand primeau intre 14 si 25 doze de otrava si apoi la populatie cand au vandut vaccinurile cu frica ca „se intorc soldatii de pe front cu infectii”… e mare pacat ce se intampla!! Strigator la cer! vai de parintii care isi vor da copii lui moloch, vai de sufletele lor pentru ca se fac vinovati de pacat greu…

  1. S-au judecat singuri!
   Trebuie sa ii elimine cine are mijloace tehnice.
   Vorbele sint de prisos, taraganarea le ofera spatiu de manevra si organizarea si mai puternica pentru lichidarea populatiei credule si supuse.

  1. Mulțumiri pentru clip. Bunul Dumnezeu și Maica Domnului sa ne apere și sa ne deschidă ochii la cât mai mulți, măcar în al 12-lea ceas.

  1. …se scrie Iisus HRISTOS ….
   și pina unde se ajunge ajunge , vai amar !
   Pe wc ul public numit Romania Live Tv unde se face manipulare la greu cu mizerii , minciuni pentru creare de PANICA , HAOS …au început să scoată pe papistasi din morminte neputreziti și gata sunt ,, ,,Sfinți ,,,,…
   Adevărații SFINTI AI ORTODOXIEI NU SUNT CANONIZATI cum SUNT SFINȚII DIN TEMNITE SI INCHISORI COMUNISTE CA PARINTELE IUSTIN PÂRVU….
   DAR ERETICII AU SFINȚI …câtă comedia dracului …UCIGA L AR CRUCEA !
   Din ce știu în tradiția creștin ortodoxă când unul nu a putrezit după 7 ani de zile se cheamă preotul ortodox și i se citesc la cap acele rugăciuni de dezlegare și după aceste rugăciuni de dezlegare cadavrul pe loc se descompune în … praf și pulbere!
   Deci papistasii au blesteme grele asupra lor aidoma vrăjitorilor asta înseamnă ANATHEMA PRIN SFANTA BISERICA ORTODOXĂ …de asta numai putrezesc !
   Și aceasta mizerie numita ,,televiziune ,, îndobitocește pe român zi de zi …, cu MINCIUNA , TIGANISM PE FATA CU MANELE și cu câți s au mai infectat pe Grafenit…
   In primul rand aceștia trebuiesc desființați de pe acest pămînt … iar atunci cred că se va termina și plandemie ….
   SFINTE SI SLAVITE PROOROC ILIE TESVITEANU i ai in primire pe acești draci fara coarne slugi la eusofor .care cu nerușinare și Batjocura asupra acestui Neam au adus iadul pe acest pămînt !

    1. Pe contul de facebook Stela Maria Theodor afli răspunsul …
     Da am copil …de ce mă întrebați ?
     Sunt deja în colimator….nu i bai ..avem pe MAICA DOMNULUI Scut și Apărare pe acest pămînt !
     Sau cumva trebuie cumva sa tac și să bag capul în nisip ca struțul ?
     Nu , in niciun caz …pentru că atunci pietroaiele vor vorbi … și nu vor tăcea .

    2. @ P.M
     Iude au fost mereu, și-n primele veacuri creștine, și acum. Și nu-i greu să fii iudă mai ales că ai multe avantaje materiale sau lumești. Iar ca Iuda poți fi în multe feluri, mai ales când vrei să ameninți chiar voalat pe cineva care luptă pentru Adevăr și Neam. Dar să se știe că Iuda a ales veșnicia Iadului alături de tatăl minciunii de care s-a lipit încă din viața pământească. Aviz amatorilor de jocuri murdare cât și celor care îi țin în brațe.
     Poate că nu știe „P.M.” ceea ce se cuvântă în Sfânta Liturghie, anume:”Binecuvântarea Domnului spre fiii fiilor celor care păzesc poruncile Lui”, iar Stela Maria drept cuvântă. Deci amenințarea mascată produsă de o minimă și aparent nevinovată întrebare, care, culmea obrăzniciei(nerușinării) a fost postată pentru a doua oară în același set de comentarii, de fapt îi sporește Mariei acea binecuvântare asigurată de Hristos celor ce-L iubesc pe El(Adevărul).

    1. Toate sunt manjite sau ,,plătite generos,,pentru killer ți Romania peoples …pentru omorârea populației din ROMANIA!
     Uite așa … Prin ADEVAR te aperi de întuneric și de a nu cade sluga la tatăl minciunii ..
     ,,Iubiți ADEVARUL că sa nu fiți sclavi la tatăl minciunii ,, Sfântul Apostol Pavel

 3. Fantomas asta face exact ceea ce i s-a ordonat de catre cei care l-au adus, l-au „instruit”, l-au propulsat si l-au finantat in Romania! Bineinteles ca n-a ajuns inca la senilitatea lui Biden, „că să”(dupa cum se exprima arabetele) recunoasca că e doar o marioneta si că a fost instruit cui să răspundă și cui nu!

 4. Nu degeaba se fac angajari la iGSU 8500 de militari . Se spune ca pana la sfarsitul anului se vor face 1500 de angajari – dar pun pariu ca se vor urgenta pana la 8500 „deoarece situatia o impune”

  „„Armata lui Arafat”. Ministerul de Interne va angaja peste 8000 de soldați”
  https://romanialibera.ro/la-zi/investigatii-romania-libera/incognito/armata-lui-arafat-ministerul-de-interne-va-angaja-peste-8000-de-soldati/

  „Hotărârea de guvern care vine în urma unui memorandum care a fost aprobat în Guvern aduce 8.546 de posturi noi la Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, din care 129 de posturi de ofiţer, 25 de maiştri militari şi subofiţeri şi 8.400 de soldaţi şi gradaţi profesionişti”, a spus Raed Arafat.”

  https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/igsu-va-angaja-peste-8-500-de-oameni-arafat-este-o-hotarare-de-guvern-istorica-1645239

  1. Deja a inceput propaganda in multe tari conform careia aceasta „noua” varianta de covrig e mult mai infectioasa si se imbolnavesc copii si adulti tineri neinjectati. Doctori naimiti declara si la noi in tara (?!) ca la ei vin numai copii si numai neinjectati: https://www.cotidianul.ro/un-medic-da-de-pamant-cu-nevaccinatii-de-ce-le-permitem-sa-ne-strige-criminalii/
   Practic, tovarasa ne face imbecili pe astia 75% (!!!) care nu ne-am injectat. Mai mult, nomenclaturista vrea injectarea copiilor sub 12 ani, fiind nemultumita ca inca nu se poate. Ca un apropo, felceru fauci a declarat ca in curand se vor injecta de la 3 ani in sus si urmeazxa cei intre 6 luni si 3 ani in viitorul apropiat. Asadar acestea sunt semnele, la noi inca se incearca fortarea bugetarilor stiind bine ca odata scosi din sistem cei neinjectati, cei ramasi vor dori sa fie impuse restrictii pentru neinjectati. De curand am vazut cele 10 etape ale unui GENOCID: http://genocidewatch.net/genocide-2/8-stages-of-genocide/
   Noi suntem intre etapele 6 si 7 adica se polarizeaza excesiv si paralel se construiesc facilitati pentru exterminare (in anglistan construiesc una de 30.000 locuri, in australia la fel si in romanistan au anuntat anul trecut ca fac una mare si moderna cu fonduri ue, bineinteles). In curand, pentru cei neinjectati la zi nu se va mai putea trai in orase din cauza restrictiilor (am acceptat botnita si scanarile termice fara sa cracnim, de acum incolo vom accepta si covid-pass= certificate of vaccination id pass). Urmeaza inca 5 doze si pana in 2025 nu se incheie experimentul. Problema este ca la fnalul lui controlul va fi atat de mare si incetatenit incat, in cadrul sistemului, va fi imposibila orice slujire a Bunului Dumnezeu, a Fiului Sau, a Sfantului Duh si a Maicii Domnului si tuturor sfintilor. Sincer, nu cred ca (mai) avem unde fugi, cum s-au refugiat in munti si paduri adanci, altadata, stramosii nostrii din calea paganilor. Tehnologia este atat de avansata incat nu mai permite acest lux, al iesirii/scaparii din grila. Cred asa cum ne-au lasat Sfintii Inchisorilor si ma gandesc acum la Sfantul Ierarh Nil Dorobantu si la Sfantul Parintel Iustin Parvu care ne-au aratat, din Mila Domnului, modelul de rezistenta in vremurile ce vor sa vina. Sa o spun pe sleau: ori innebunim pentru Hristos Fiul Lui Dumnezeu ori ne va innebuni lumea aceasta si ne vom cobori in adancimile gheenei rezervate pentru cel cazut si intunecatii care s-au lasat mintiti de el. Treziti-va fratilor, insemnarea cu semnele fiarei a inceput! Timpul este scurt…

   1. Eu cred ca „astia” vor alta tara… aici prostimea e refractara, …. ce enervant!?!?
    Ii ajuta cineva sa plece?
    Cu picoarele inainte, in grup – in sir indian, cum erau camioanele alea din Italia cu inecati „dati” morti de co[hn]vid…

 5. Vor vaccina „anticovid” de la țâța mamei pana la cel ce-l baga in mormant, iar pe cel ce-l baga in mormant ii vor mai face o doza ca sa fie siguri ca moare pecetluit

  Răzvan Cherecheş: „Copiii sub 3 ani pot să transmită COVID mai mult decât cei peste 14 ani”

  https://www.antena3.ro/coronavirus/razvan-chereches-copii-sub-trei-ani-transmitere-covid-mai-mult-ca-adolescentii-612263.html

 6. https://www.facebook.com/frenky.fritto/videos/1153263975157505
  Medic in Marina Militara Americana:
  – covid – 20 de cazuri;
  – leucemie – inainte de vaccin covid 48 de cazuri/an
  – dupa vaccin covid 229 de cazuri
  – miocardita, in 31 de ani – 317 cazuri, dupa vaccin covid – 1113 cazuri
  si lista continua cu complicatii dupa vaccin deci se vorbeste despre o medie de 53 de morti pe zi si doamna incheie cu o remarca binevenita ”cand crezi ca te lupti cu un virus trebuie sa te comporti ca o victima, cand crezi ca lupti intr-un razboi, insa, trebuie sa te comporti ca un luptator si dupa parerea mea, SUNTEM in razboi”.
  Noi, nu putem sti cu precizie ce ascunde vaccinul dar putem intui pe baza reactiilor adeverse, a magnetismului pe care il provoaca, pe baza informatiilor plauzibile pe care le-am primit dar MAI ALES pe baza comportamentului lor. Vorbim despre o plandemie guvernamentala, care nu are nicio legatura cu medicina, adevaratii cercetatori sunt cenzurati, eliminati, insultati, ridiculizati….vorbim despre al doilea holocaust in Israel dupa datele privind mortalitatea post vaccin, si nu numai in Israel.
  Vedem singuri ce s-a intamplat in ultimii 30 de ani, vedem saracia din lume si refuzul oricarei reactii din partea celor care prefera sa arunce alimentele la gunoi, vedem bolile PROVOCATE care sunt, 8 milioane de copii disparuti/an in lume sub atenta supraveghere a serviciilor….dar mai ales nu putem ramane indiferenti la mizeria improscata de guvern pe care o traim in ultimul timp, morti ucisi ritualic fix pentru acest vaccin, ingropati ritualic, goi…economie distrusa, familii intregi saracite, copii flamanzi, sumele de bani investite in propagarea si realizarea acestui genocid de catre presa si medici….o lista nesfarsita si totul pentru acest vaccin, fix pentru el.
  Dar cel mai bine puncteaza un mare cercetator italian cu 80 de ani de cercetare, Giuseppe di Bella, care explica, vorbind despre situatia actuala, cum sunt vanate animalele. Zice ca la inceput il sperii, ii invadezi, spatiul, ii tulburi linistea, si animalul se simte terorizat, este un terorism psihologic, incepe sa se agite, sa alerge, dupa care incet incet il incercuiesti, ii inchizi caile de scapare, sansele, gen intezicerea hidroxic lorochinei si a altor medicamente testate si folosite de zeci de ani si mai ales accesibile, dupa care ii oferi unica solutie, usa unei custi, adica vaccinul in cazul nostru. Ma bucur pentru japonezi ca au luat pozitie insa este rusinos ca , la tehnologia de care dispune Japonia nu au fost in stare pana acum sa faca analiza unui vaccin si analiza catorva tesuturi de la persoane vaccinate si care au avut efecte adverse, oricum la tehnologia care este in lume am fi putut sa avem multe raspunsuri insa se pare ca investititiile in lume la momentul actual sunt pentru cresterea mortalitatii ( vedem cazurile de copii nascuti morti, care mor imediat dupa nastere sau in primul an de viata. plus mortalitatea in general la copii si adulti) mortalitate provocata prin eforturi si contributii substantiale din partea guvernelor, medicamente, chemtrails, alimentatie, armament, VACCINURI, grupari teroriste….totul pentru binele nostru, si mai ales vorbim despre investitii colosale in ocultarea adevarului, deci toate eforturile lor in ultimii 50 de ani sunt impotriva adevarului, traim in secolul minciunii si al intunericului, astra este ceea ce ne ofera ei, insa ei nu stiu ca ADEVARUL nu poate fi ocultat, oricat ar incerca ei, adevarul si lumina se afla in noi, in jurul nostru, de la cea mai mica samanta care cade pe pamant pana la intreg universul, este lasat la alegerea noatra sa alegem intunericul sau lumina, minciuna sau Adevarul.

 7. planul kalergi oameni buni: rasa alba trebuie dimnuata prin toate mijloacele posibile. numai in varful oranduirii globale vor ramne albii. lumea trebuie metisata si amestecata, traditiile si mai ales religia crestina trebuie diluata, pentru a se putea prekua controlul teritoriilor pentru resurse. ROMANIA TREZESTE-TE! CINE NU A INVATAT ISTORIA ESTE CONDAMNAT SA O REPETE!

 8. Sa nu mai facem pe vitejii ,indivizii astia stiu ca domnesc peste o populatie saraca cu duhul,needucata ,manelizata si eterna purtatoare de sacosi.Incercam sa conving o vietuitoare ca este timpul sa ne aparam copiii ,sa luptam si sa luam atitudine contra abuzurilor nenorocitilor astora.Raspunsul a fost:’Asta e ,nu avem ce face”.Pentru astia nu merita sa ne luptam.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button