X

EXCLUSIV Controversa Bechamp – Pasteur. Concepții greșite despre virusuri. Adevărata natură a virusurilor

Antoine Béchamp - Alchetron, The Free Social Encyclopedia

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Am auzit cu toții de pasteurizare. Laptele se pasteurizează pentru a distruge germenii. Sucurile se pasteurizează din același motiv. Alimentele se pasteurizează în același scop. Pasteurizarea vine de la numele unui faimos biolog, microbiolog și chimist francez din secolul 19 pe nume Louis Pasteur. Probabil că ați auzit de numele lui, măcar în trecere.

Însă la fel de probabil este că nu ați auzit de un alt nume, Antoine Bechamp. Bechamp a fost un prestigios om de știință francez care a trăit în aceeași perioadă cu Pasteur și a fost coleg cu el.

Iar între cei doi a existat o rivalitate academică, dar cu repercusiuni la nivel practic, în viața de fiecare zi a fiecărui om care trăiește astăzi.

Pasteur a „inventat” teoria germenilor, sau microbilor. Deși nu era o idee nouă, el și-a pus numele pe această idee. Conform acestei teorii. boala este produsă de microbii din afara organismului. Prin urmare, bacteriile, virusurile, ciupercile sunt vinovații pentru îmbolnăvire și de aceea eforturile medicilor trebuie îndreptate spre omorârea acestor dușmani.
Bechamp, în urma cercetărilor sale laborioase, a venit cu o teorie complet opusă, anume că boala se datorează organismului uman, „terenului”, care din cauza alimentației, gândurilor și emoțiilor, stilului de viață ajunge să iasă din echilibrul său și în această stare microbii exteriori , care au un caracter oportunistic, se manifestă patogen. Așadar, cauza bolii nu este exterioară (microbii), ci interioară, corpul, sau terenul care devine favorabil și invită astfel manifestarea microbilor.

Aceste două teorii dau naștere la două metode, sau căi, de vindecare. Teoria lui Pasteur te face să te concentrezi asupra microbilor cu scopul de a-i omorî, în timp ce teoria lui Bechamp te conduce la refacerea echilibrului organismului astfel încât acesta să nu mai fie un teren favorabil pentru microbi.

Teoria lui Pasteur a fost îmbrățișată de știința și industria farmaceutică, iar teoria lui Bechamp a fost dată uitării. De aceea ne aflăm astăzi în această situație.

Omenirea se bazează în mare majoritate astăzi pe teoria lui Pasteur iar consecințele se văd O lume bolnavă, o lume stăpânită de frica microbilor, o lume în care conceptul iluzoriu de „boală” stăpânește.

Pe patul său de moarte Pasteur a recunoscut că teoria lui era greșită spunând: „Microbii nu sunt nimic, terenul este totul”. Dar aceasta recunoaștere nu a mai contat. Industria farmaceutică a devenit o industrie de trilioane de dolari. Daca ar fi mers pe teoria lui Bechamp, industria farmaceutică, cu medicamentele de sinteză și vaccinurile ei, nu ar fi existat.

Ori de câte ori punem la încercare teoria lui Bechamp vedem că aceasta se confirmă.

Dr. Robert Morse a dus mai departe înțelegerea acestor pionieri în știință descoperind importanța esențială a sistemului limfatic pentru îmbolnăvire și vindecare și legătura dintre sistemul limfatic și rinichi, ca principală cale de eliminare a limfei. Când organismul, sau terenul, devine acid, din cauza funcționării inadecvate a sistemului limfatic, atunci microbii se manifestă în organism, însă ei sunt utili organismului plin de toxine, de acizi și mucus, în sensul că ei ajută la descompunerea acestor deșeuri care provoacă boala, pregătindu-le să fie eliminate pe căile normale de eliminare ale organismului.

Căile de eliminare sunt rinichii, pielea (al treilea rinichi), colonul, plămânii (căile respiratorii). Dacă aceste căi de eliminare nu sunt deschise atunci pot apărea probleme care pot pune în pericol viața omului.

De aceea atunci când vindecăm orice „boală”, inclusiv o infecție virală, trebuie să ne concentrăm pe deschiderea acestor căi de eliminare și să alcalinizăm organismul folosind alimentele alcaline, adică în primul rând fructele, și apoi verdețurile, vii, crude.

Când înțelegi cum funcționează lucrurile, frica dispare, știi care este calea de vindecare și vezi rezultate repede.
Veți cunoaște ADEVĂRUL, și ADEVĂRUL vă va face liberi.

https://www.youtube.com/watch?v=JRThaiUAQnc

Jeff G – Conceptii gresite despre virusuri. Adevarata natura a virusurilor

Introducere

Ideea conform careia virusurile sunt agenti invadanti care provoaca boli a fost creata de Louis Pasteur in anii 1800. Teoria sa, numita “teoriia germenilor patogeni” este fundamentul ce sta la baza tuturor teoriilor ce stau la baza profesiei medicale. Aceasta teorie este cauza folosirii tehnicilor de pasteurizare, vaccinare si, respectiv, de utilizare a tratamente medicale.
In acelasi timp in care Pasteur isi dezvolta “teoria germenilor patogeni”, mai exista un alt om de stiinta francez pe numele de Antoine Bechamp. Bechamp a venit cu propria sa teorie, “teoria mediului”, pe care a demostrat-o in cartea sa, “Al treilea element al sangelui”, teorie ce este diferita in mod radical de cea a lui Pasteur.

Bechamp a afirmat ca toate microorganismele vii, precum si virusurile, isi au originea in INTERIORUL ORGANISMULUI, nu in afara lui (cum sustinea Pasteur). De asemenea, Bechamp a descoperit fermentatia, si a observat ca virusurile si bacteriile sunt pleomorfe (adica prezinta mai multe forme), schimbandu-si forma in functie de mediul de viata in care se afla (adaptandu-se la el). Aceasta este exact opusul la cee ace Louis Pasteur a propus, si anume faptul ca virusii apar in natura din senin si produc boli… Aceasta teorie (a lui Pasteur) este imposibila, si va voi explica de ce.

Partea 1: Virusurile și rolul lor

Virusurile exista doar in prezenta unei celule vii. Insa, stiinta afirma ca virusurile pot aparea in natura… Deci care e varianta corecta!?

Virusurile au exclusiva nevoie de o celula pentru a se reproduce. Si stiinta a afirmat acelasi lucru, insa ei manipuleaza oamenii sa creada pseudoadevaruri (sau adevaruri partiale). Adevarul este ca virusurile sunt create in forma lor completă, in interiorul celulei. Virusurile NU provin din afara organismului, ci din interiorul lui!
Virusurile apar in interiorul organismului ca rezultat al toxicitatii sistemice (adica a toxicitatii intregului organism), iar nu din cauza ca organismul ar fi fost invadat de o amenintare exterioara. ACEASTA ESTE MAREA MINCIUNA PE CARE PROFESIA MEDICALA SE BAZEAZA PENTRU A-SI MOTIVA UTILIZAREA VACCINURILOR SI A MEDICAMENTELOR PERICULOASE (atentie: cele periculoase, nu toate. Sunt si medicamente foarte eficiente, ieftine si cu foarte putine reactii adverse sau deloc, mai ales in dozele indicate, de exemplu paracetamolul, ibuprofenul, chiar si hidroxiclorochina).

Daca nu ar avea teoria falsa a “germenilor patogeni” a lui Pasteur si fara mitul contagiozitatii unui microorganism sau virus, cu care sunt foarte tare spalati pe creier oamenii, industra medicala n-ar avea pentru ce functiona si ar cadea, ca o piramida facuta din carti de joc (sa nu uitam latura chirurgicala a medicinei, latura interventionala (implantare de stenturi cardiace, defibrilatoare, pacemakere, valve, etc) ori unele tratamente cronice de exemplu pentru hipertensiunea arteriala, ori diabet, care chiar prelungesc viata pacientilor; fara de care acestia ar muri rapid, in cazuri acute).

Deci ce sunt virusurile si care este scopul lor principal in organismal uman si cel animal?
Raspuns: Virusurile “dizolva” materia toxica atunci cand tesutul este mult prea toxic pentru ca microbii sa il poata consuma fara a se otravi fatal. Fara virusuri, organismal uman n-ar putea fi capabil sa isi mentina functiile vitale in conditiile unei toxicitati/intoxicari sistemice. Deoarece virusurile NU sunt vii, ele nu singure cum sa infecteze o celula. Virusurile nu au nucleu, nu au sistem respirator ori digestiv. Nu sunt vii, asa ca au nevoie de un “ceva” care sa le ghideze comportamentul. Acest “ceva” se numeste anticorp.

Trebuie spus si faptul ca virusurile nu ataca celulele pentru a le infecta si apoi a se replica cu ajutorul celulelor invadate. Stiinta incearca sa ne convinga ca virusurile se reproduce(inmultesc) in natura singure/ de la sine, insa stim ca virusurile nu se pot inmulti decat exclusive in prezenta unei cellule vii. Asadar, cum s-ar putea un virus inmulti singur, cand el nici macar nu e viu!?
Stiinta sustine ca virusul are actiune nediscriminatorie (adica infecteaza aleator celulele, nu le-ar putea selecta pe care sa le infecteze- de exemplu un virus care sa atace doar celulele gastrice). Insa acesta NU este comportamentul ce l-am observant! Adevarul, realitatea este ca virusurile actioneaza foarte specific, si dizolva in mod specific doar anumite tesuturi, specific tintite, facand asta cu ajutorul si coordonarea anticorpilor organismului. Virurile contin ADN-ul si ARN-ul necesare pentru dizolvarea tesuturilor in cauza si il dobandesc (materialul genetic, ADN si/sau ARN) din energiile celulei din care provin. Celula are ADN, iar ADN-ul este o forma de energie.

Organismule noastre nu sunt computere. Ele nu scriu coduri de programare. Aceasta este o alta greseala in intelegerea organismulor noastre. Energia exista in fiecare celula si microorganism din organism. Celula creeaza virusul, astfel incat celula ii va da o parte din energia sa virusului (Nota din video: ADN-aciddeoxiribonucleic- si ARN-acidriboxinucleic- sunt niste structure cristaline bio-oscilante, care dau si citesc energie), virus care va degrada specific un tesut specific, cu ajutorul anticorpilor.

Dupa ce parasesc celula creatoare, virusurile “inoata” liber intr-o suspensie, conform naturii potentialului “zeta” (legea universului care tine obiectele intr-o suspensie libera, atragandu-se ori respingandu-se unele pe altele. Aceste forte de atrageri ori respingeri intre elementele universului se creeaza pe baza sarcinii lor electrice, adica a electricitatii statice) (Nota video: si autismul apare astfel, adica prin pierderea potentialului Zeta din cauza adjuvantilor metalici din vaccinuri).

Daca virusurile nu aveau capacitate de discriminare, si daca virusurile n-ar fi agenti specifici creati de cellule, am observa ca toata lumea care se infecteaza cu virusuri ar avea acelasi nivel de gravitate al bolii, iar aceasta nu se petrece. E o contrazicere directa a virusologiei insesi, deoarece daca virusurile ar fi agenti contagiosi care vin din afara organismului, virusului nu i-ar pasa ce nivel de sanitate ori de imunitate are organismul acelei persoane.

Stiinta va incerca sa va conginga ca virusurile au toate aparatele necesare pentru a infecta orice celula, tesut sau organ din organism. In organism avem mini-virusuri. Daca beau alcool in exces pe perioade lungi de timp, e posibil sa dezvolt hepatita. Conform stiintei, pentru a face hepatita, ar fi trebuit sa fiu infectat cu virusul hepatitis B sau C, dupa logica virusologiei (aici este o mare greseala, intrucat in stiinta medicala se disting 2 afectiuni separate ale hepatitei: hepatita indusa de alcool si hepatita virala. Daca un om este deja infectat cu virusul hepatic B si bea si alcool, afectarea ficatului va fi dubla, pe doua laturi patologice separate, ce dau acelasi rezultat: inflamatia ficatului (=hepatita), intr-o forma mult mai grava…).

De ce organismul arc rea virusul hepatitic in ficat!? Deoarece celulele din ficat doaresc sa curete ficatul si pe ele de toxicitate, reparand ficatul la conditia initiala a sa. S-au gasit peste 320 000 de tipuri de virusuri in natura, iar mii dintre acestea exista in corpul omenesc, sub forma de “amprenta virala” (nota video: amprenta virala=mutatie a virusului. Noi mutanii ale virusului sunt create de organism pentru a face fata luptei cu noi toxine, toxine care sunt recunoscute imediat de organism).

“Amprenta virala” exista in genom. Genomul spune celulei ce tipuri de protein sa fabrice. De exemplu, daca aveti un ficat afectat, celulele hepatice vor face “amprente virale hepatitice” pe care le considera ele necesare. Sunt 3 tipuri de virusuri hepatitice. (in video nu specifica, care anume sunt. In medicina alopata se cunosc 5 tipuri de virusuri hepatitice PRINCIPALE -mai sunt si altele-:A,B,C,D si E; E este ca A, doar ca apare foarte mult in Asia; A este in Europa si SUA).
In functie de nivelul de toxicitate hepatica, ai putea avea nevoie de virusul hepatitis A, B saau C. Fiecare virus este asemanator din acest punct de vedere. Toate curate ficatul si dizolva tesutul degenerate. Numarul de simptome si gravitatea lor pe care le vei avea depind de nivelul tau de toxicitate. Daca ai o cantitate mare de toxine, organismul va avea o activitate virala mai mare.
Din cauza degradarii toxicitatii de catre virusuri, vei experimenta un numar mai mare de simptome, direct proportional cu cantitatea toxica din organism. Aceste simtome care rezulta din activitatea virala se explica prin fenomenul ca atunci cand virusurile degradeaza toxinele, celulele si tesuturile toxice, organismul incearca sa elimine rezidurile. Cum face organismul aceasta: 90% din toxine se elimina prin PIELE, iar restul prin intestine, pe gura, prin mucoase (de exemplu mucoasa lacrimala, cea nazala). Astfel rezulta activitati ca ca stranutatul, tusitul, mancarimile si eruptiile cutanate (in procesul carora participa celulele albe ale sangelui).

De exemplu, sa observam procesul de dezvoltare al acneei: iti apare un cos, care poate fi alb sau negru, in functiile de toxinele implicate. Cand cosul e alb, organismul foloseste cellule albe ca sa elimine toxinele, iar in cazul cosului negru (punctul negru cum se numeste classic), organismul utilizeaza celulele rosii (hematiile), care arata ca avem prea mult fier, cum este cel din suplimente, pe care organsimul nu-l poate utiliza (aici e partial correct. Organismul foloseste exclusiv fier 3+ (in celulele rosii, in enzyme, in toate reactiile sale chimice). Celulele animale folosesc tot fier de tip 3+. In plante se gaseste fier exclusiv 2+. Organsimul uman nu tolereaza bine de loc fierul vegetal, 2+, pentru ca ii este foarte greu sa il converteasca la fier 3+, procesele chimice sunt lente si folosesc enorm de multa energie. De aceea se poate ajunge la anemie daca mancam doar vegetarian, fara niciun fel de carne… Carnea de peste are fier 3+, foarte util organsimului. Acum, suplimentele de fier sunt foarte benefice pentru cei care sufera de anemie prin lipsa de fier (=anemie feripriva) din diferite cause, insa DOAR DACA OFERA ORGANISMULUI FIER 3+. Ca sunt si suplimente care sunt neconforme si au fier 2+… Suplimentele alientare pentru a fi puse pe piata farmaceutica, la vanzare, NU AU NEVOIE DE STUDII. Legilatia spune ca e nevoie doar de semnatura ministrului tarii in care se vrea sa se vanda. De aceea e posibil ca unii oameni sa ia suplimente si sa nu aive niciun effect… sa iti ia banii si sa nu contina ce promit… De regula cele un pic mai scumpe sau de la firme mai cunoscute sunt ok; de regula, in intotdeauna. Alta explicatie pentru care e posibil ca suplimentele alimentare sa nu functioneze la unii oameni e geneticul lor care nu tolereaza substantele folosite (organsimul lor nu tolereaza formula medicamentului respective): fie substanta activa in sine (cum e spre exemplu oxidul de fier din unele suplimente), fie substantele excipiente, folosite ca adjuvanti ca sa creeze pastila, cum sunt antiaglomerantii de exemplu. De aceea si exista foarte multe tipuri de suplimente. Cate o formula pentru fiecare. Sau cel putin asa s-a dorit de la bun inceput, atunci cand medicamentele erau facute pe bune, nu pentru profit).

Celulele albe (=leucocitele) au rol si in eliminarea toxinelor ce au structura chimica cristalina (de forma cioburilor de sticla), neutralizandu-le si impiedicandu-le a leza/vatama pielea (lasate de izbeliste in organism, substantele toxice cristaline vor vatama tesuturile, facand mici leziuni ca niste mici taieturi la nivelul pielii, a vaselor de sange, in organe-rinichi si vor crea inflamatia lor, avand urmari severe in timp). Celulele albe ajuta organsimul sa se curete de aceste substante, efectiv prin a le da afara prin porii pielii si creand cosuri. Acelasi comportament il are organismul si la orice infectie. Organsimul incearca SA DEA AFARA orice e toxic pentru el, inclusiv reziduri de la propriile procese biochimice.

Partea a 2-a: Infectia virala- Inselaciunea medicala

Infectarea cu virusuri este necesara pentru organism pentru a-si neutraliza starea de toxicitate si a redeveni sanatos. La oamenii cu un sistem imunitar scazut sau supresat(absent), organsimele lor nu fac fata eliminarii unei cantitati asa de mari de toxine (pe care organismele cu sistem imunitar bun, puternic le curata usor sau macar fara a se avea simptome de vreo boala) si se pot imbolnavi si muri, lucru care este insa rar. Mai bine spus, 99% dintre persoanele cu activitate virala activa se vor detoxifia fara probleme. Organismul stie foarte bine ce sa faca in toate situatiile; este inteligent si are abilitati mostenite. Ar trebui sa invatam sa avem grija de organism.
Cand cineva moare de infectie cu virusuri sau bacterii, este aproape intotdeauna din cauza tratamentului medical. Industria medicala cauta un inamic al corpului in cazul unei boli, pentru a-si putea justifica utilizarea de proceduri medicale si tratamente periculoase (trebuie mult discernamant pentru a sti ce e periculos si ce e benefic Nu toate medicamentele sunt rele si multe operatii sunt salvatoare de vieti. Totdeauna, ca medic trebuie sa te gandesti la raportul risc/beneficiu in cazul fiecarui act medical asupra pacientului, fie ca il consulti, fie ca ii dai tratament, fie ca doar ii vorbesti, ori ca trebuie sa il operezi. Pacientul trebuie tratat intotdeauna dupa principiul „primum non nocere”, adica „in primul rand sa nu faci rau”; daca un procedeu medical ii va face rau pacientului, trebuie sa ii comunici toate beneficiile, dar si toate riscurile procedurii si sa luati impreuna decizia daca se face sau nu. Iar ultimul cuvant il are totdeauna pacientul. Iar ca pacient, sa cauti acesti doctori care cauta sa iti dea cel mai bun tratament si cele mai putine pastile, dar suficiente pentru a te vindeca, care au in primul rand in gand a te face bine si si a nu-ti face rau, in acelasi timp. Orice pastila, inclusiv cele naturiste, are si reactii adverse, iar cu cat iei mai multe, cu atat mai mare riscul sa faci reactii adverse. Trebuie luate minimul de pastile care iti trateaza boala din cauza posibilitatii aparitiei reactiilor adverse-insa asta nu inseamna ca e obligatoriu sa apara. De cele mai multe ori, reactiile adverse nu apar).

Formand un zid intre tine si organismul tau, se vor crea frici: frica de organismul si de viata ta si frica de cei din jur. Acesta este scopul final al mitului contagiozitatii virale, facand oamenii sa creada ca se pot imbolnavii de la cineva care e bolnav si permite industriei medico-farmaceutice sa tina oamenii in frica. Cand oamenii se tem, ei sunt foarte usor de controlat si manipulat. Cand oamenii se imbolnavesc, treaba sta cam asa: Oamenii merg la doctor si cer o solutie la boala lor, iar doctorii le-o ofera. Dar oamenii, facand acest gest de ignorare al propriului organism, nu isi dau seama ca au devenit sclavii propriului trup si a propriei minti.

Cand creierul devine concentrat pe problemele interioare (ganduri, griji, frustrari, etc), acesta nu se mai poate concentra pe ce il inconjoara. Cand corpul se imbolnaveste, aceasta concentrare spre cele interioare a creierului se va amplifica mult. Cand o populatie este ingrijorata de problemele personale, interioare, n use vor mai concentra pe cele exterioare, din mediul extern, permitandu-le celor in putere sa aiba oportunitatea sa profite de acest aspect al psihologiei umane: luand drepturile incet si sigur de la indivizi, deoarece cei in putere stiu cum functioneaza psihologia noastra si o exploateaza la maxim in favoarea lor (a lasat problema asta in coada de peste. Cred ca voia sa transmita ca atunci cand te imbolnavesti, te ingrijorezi atat de tare, ai tot felul de frici, mai ales frica de moate, incat devii disperat si cauti primul ajutor care iti iese in cale. Si cum oamenii stiu ca „te duci la doctor daca te simti rau”, cei in putere s-au gandit sa exploateze aceasta slabiciune a psihicului nostru, pregatind medici si un intreg sistem sanitar care sa preia oamenii disperati si sa faca ce vor cu ei, promitandu-le ca ii vor face bine, chiar daca le spuna ca pentru a se insanatosi trebuie sa moara sau sa li se ia toate drepturile…).

Partea a 3-a: Ciclurile virale – Coronavirus

Corpul uman are un ciclu de functionare, precum si vremea este ciclica. Virusurile si bacteriile sunt si ele ciclice in corp (probabil se refera la prezenta lor intr-o anumita perioada a anului, intr-o anumita regiune a corpului- vezi iarna-racelile-virusuri gripale). Cand nivelul toxicitatii corpului atinge maximul tolerabil/critic, mecanismele care regleaza buna functionare a organismului se sunt perturbate si intra intr-o cascada de reactii. Aceste perturbari in fiziologia organismului pot avea loc si la schimbarea vremii (anotimpului), climatului (presiunii atmosferice, umiditate, vant, etc) si a temperaturii, in momente mai stresante (perioade in care ne ingrijoram mai mult, stres la serviciu, probleme in familie, etc).

Schimbarile climatice dau un semnal corpului sa isi verse toxinele acumulate de la ultima „curatare”, toxine care de regula se elimina in cantitati mari odata in sange. Cand aceste toxine ajung in sange, populatiile bacteriene trebuie sa prolifereze (sa se inmulteasca) cu scopul de a le descompune si elimina si a face fata volumului mult si brusc de „munca”. Pe de alta parte, daca bacteriile se otravesc de la acele toxine si mor, celulele vor incepe sa produca virusuri, care la randul lor vor descompune materiile toxice la care n-au facut fata bacteriile anterior mentionate. FARA VIRUSURI, CORPUL N-AR AVEA INSTRUMENTE SA SE CURETE DE TOXINE SI AR MURI PRIN INTOXICARE.

Natura virusurilor trebuie inteleasa: Virusurile nu sunt vii si nu sunt contagioase! Si voi explica de ce: virusurile isi au originea in interiorul corpului. Virusurile din exterior nu pot contamina alt organism, intrucat ele nu au ADN-ul si ARN-ul necesar pentru a infecta alta celula. Practic, corpul percepe virusul ca pe un corp strain, ca un reziduu, deoarece el nu il poate recunoaste ca fiind o structura a sa (a corpului), virusul neavand substantele semnalizator necesare in acest scop (in organism absolut toate celulele au niste proteine semnalizatoare specifice fiecarui organism din lume si sunt unice organismului respectiv. 2 oameni nu pot avea acelasi tip de astfel de molecula semnalizatoare. Asa isi da seama organismul care celule sunt ale lui si care sunt straine. Orice altceva ce nu e celula, automat nu poate avea acea molecula specifica corpului. De fapt, sunt mai multe astfel de molecule, dar doar una este complet unica pentru fiecare organism in parte. Mai sunt molecule care semnalizeaza specia din care face parte organismul, culoarea, etc etc).

Cand injectezi virusuri care actioneaza la animale, corpul uman nu le recunoaste, deoarece acele virusuri n-au fost create de celulele organismului uman. Mai mult, si daca virusul cumva se transmite pe cale aeriana, tot nu este recunoscut de corp ca fiind al lui.

In plus, avem si una din functiile membranelor mucoase ale corpului ce ne ajuta: mucusul produs de aceste membrane, observat la microscop, are o structura de tesatura (cum sunt puloverele crosetate de bunica), care prinde mecanic in ea resturile, rezidurile, agentii straini. Daca as fi reusit cumva sa fabric virusuri intr-un laborator, si in cantitati suficiente pentru a le spray-a deasupra unei populatii mari (cateva trilioane de virusuri), aceasta tot n-ar putea infecta oamenii: aceste virusuri aruncate in aer ajung la nivelul mucoasei nazale, mucoasei oculare, celei orale si se vor prinde in reteaua facuta de mucus. Daca se aduca intr-o cantitate suficient de mare incat organismul s-o repereze ca fiind toxica, organismul va fabrica insusi propriile virusuri ca sa lupte cu agentii straini blocati in diverse zone [de exemplu corpul va produce virusuri respiratorii ca sa curete (sa dizolve si elimine) zonele aparatului respirator afectate de corpii straini, fie ei si alte virusuri…].

Spre exemplu, daca analizam China, observam ca acolo aerul este atat de poluat, atat de toxic, incat oamenii sunt nevoiti sa poarte masti pentru a se proteja. Asta implica faptul ca daca chinezii respira acel aer toxic pentru perioade lungi de timp, vor dezvolta inevitabil o boala respiratorie. Intamplare face ca coronavirusul sa fie un virus respirator… Prezenta coronavirusilor a fost observata de foarte foarte mult timp; Daca ai fost vreodata racit, este o sansa mare sa fi avut un coronavirus la un momendat.

Coronavirusii NU SUNT DELOC VIRUSURI NOI! Insa mass-media a incercat sa convinga gloatele ignorante spalate pe creier ca acest coronavirus este nou si periculos. Acum, daca ne ducem atentia catre Italia, vom observa ca aceasta tara are unele dintre cele mai mari niveluri de poluare ale aerului din toata Europa! Asta inseamna ca populatia italiana, in acel mediu poluat, la fiecare schimbarea climatica, organismele lor vor incepe procesele de detoxifiere (amintite mai sus), toate in acelasi timp (cu mici decalaje naturale.). Asta demonstreaza ca viata si activitatea virusurilor este ciclica, la fel cum si activitatea propriului nostru organism este ciclica.

Este nevoie de timp ca toxinele sa se acumuleze in corp, iar atunci cand vorbim de o intreaga populatie a unei tari, nivelurile de toxine din marea majoritate de oameni se acumuleaza, in paralel, la toti, pe o perioada de timp. Asa cum am explicat mai sus, logic este ca vor fi si deversate sincronizat, cam in acelasi timp, de marea majoritate (intrucat toti traiesc in aceeasi tara, au aproximativ aceleasi coditii meteo peste tot, etc) a organismelor oamenilor. Acest fenomen se numeste „iluzia activitatii virale”, parand sa fie o pandemie, o infectare concomitenta a foarte multor oameni intr-un timp scurt (si dupa cum s-a descoperit ca la fiecare implementare de tehnologie de unde pe intreg pamantul a aparut o mare pandemie; exemplu gripa spaniola 1918, iar in 1917-1918 s-a instalat reteaua de radar pe tot Pamantul; si faptul ca organismele actioneaza la radiatii-radiatiile distrug in primul rand codul genetic al celulelor, ADN si ARN- prin celulele lor care ar face acei exozomi prin care isi elimina partea afectata din codul genetic, exozomi care sunt foarte asemenatori cu virusii, daca nu or fi si aceleasi structuri…)(in 2018-2019-2020 au instalat 5G si acum a aparut un nou fenomen de „iluzie a activitatii virale”, o noua „pandemie”, sustinuta pe baza testelor care gasesc fix si exclusiv materialul genetic eliminat prin exozomi de celula afectata de noile unde 5G, iar nu gasesc proteine virale sau altceva… mai nou au facut cu anticorpii anticoronavirus, anticorpi despre care am vorbit mai sus, ca lucreaza impreuna cu virusii ca sa distruga toxinele foarte puternice).

Acest fenomen de „iluzie a activitatii virale” poate fi exploatat de cei in putere din simplu fapt ca omul normal ce observa fenomenul, crede gresit, din ignoranta, ca virusul e „contagios”, IAR ACEASTA NU ESTE ADEVARAT!

Capitolul 4- Stiinta virusologiei expusă

Studierea virusurilor este incompleta. Pentru a fi observate in laborator la microscopul electronic virusurile trebuie sa fie cauterizate si uscate, deci iradiate. Acest procese deshidrateaza virusurile, prin eliminarea apei acestea fiind attenuate, deci omorate cu toate ca prin definitie un virus nu poate sa fie viu.

In mod obisuit se folosesc proteiene virale animale pentru a face aceste observatii. Virusurile se studieaza in vase Petri sterilizate ( vasul Petri este un vas transparent, acoperit pe care se cultiva bacterii, fungi, virusuri, care ulterior sunt analizate de un cercetator) Pentru a mentine activitatea celulara (tinerea in viata a virusului) se folosesc seruri toxice, astfel incat desi virusul “traieste” acesta nu poate fi sanatos.

In corpul uman o celula dispune de mai multe mecanisme prin care poate elimina toxinele, insa intr-un vas Petri nu mai are acces la aceste mecanisme(bacteriile si paraziti care in mod normal ar consuma si elimina toxinele), deci este fortata sa foloseasca doar virusuri pentru eliminarea toxinelor injectate,. Intr-un astfel de mediu artificial in care doar virusurile pot elimina toxine, cercetatorii observa un fenomen in care pare ca virusurile se autodistrug (isi inceteaza propria activitate), insa acesta este o iluzie.

Pentru a putea fi analizat la microscopul optic virusul este impregnat cu un colorant in prealabil introducerii acestuia intr-un mediu artificial in care are un comportament diferit fata de cel natural din corpul uman ceea ce conduce la observatii incorecte. Cu toate ca aceste lucruri sunt cunoscute de oamenii de stiinta, frauda si deceptia populatiei continua.

Virusurile au o dimensiune foarte mica de 0.1 microni, astfel incat sunt necesare microscoape cu putere de marire foarte mare pentru observarea acestora.

Observarea acestora in mediu artificial, ridica intrebarea “cum se comporta un virus in corpul uman?”. Pentru a gasi un raspuns este necesara observarea virusurilor intr-un tesut viu, ceea ce este posibil multumita lui Royal Rife care a inventat propriul microscop care realizeaza aceasta, avand o putere de marire de 30.000 de ori. Astfel el a fost capabil sa observe microorganisme vii, in tesut viu si a tras concluzia ca virusurile si bacteriile apar doar atunci cand apare un dezechilibru in organism, asa cum Antoine Bashman a afirmat in 1800. In urma cercetarilor Rife afirma „Nu bacteria in sine produce boala. Aceasta (boale) apare ca urmare a componentelor chimice din microorganisme ce interactioneaza cu metabolismul celular dezechilibrat al organismul uman. De asemenea consideram ca atata timp cat corpul uman isi metine o balanta perfect echilibrata, acesta nu este susceptibil la nicio boala.” (1944)

Atat in microscopia electronica, cat si in microscopia optica exista limitari in ceea ce priveste observarea si analizarea virusurilor, astfel incat in primul caz virusul este mort ca urmare a emisei de elctroni, adica a iradierii, iar in cel de-al doilea caz virusul are propretati modificate din cauza utilizarii de colorant. Pana in prezent doar microscopul inventat de Rife a analizat un virus viu in tesut, fara a-I modifica in prealabil, observand cum se comporta in mod natural.

Capitolul 5- virusurile nu se transmit de la o specie la alta

Virusurile nu se transmit de la o specie la alta din mai multe motive.
ARN-ul sau ADN-ul animal nu sunt compatibile cu ARN-ul sau ADN-ul uman. Stiita afirma ca virusurile animale se pot transmite la om, dar organismul uman nu creaza si multiplica celule sau tesuturi animale. Atunci cand oamenii consuma(mananca) carne (de animale) aceasta este convertita in stomac in tesut uman, care este folosit pentru a indeplini necesitatile organismului. Singura modalitate prin care tesutul animal poate exista in corpul uman este prin injectarea acestuia in sange; prin urmare afirmatiile care sustin ca SIDA provine de la maimuta, iar corona si ebola de la liliac prezinta situatii care nu pot aparea in mod natural. Daca ceea ce afirma stiinta ar fi adevarat, transmisiile de virusuri de la animale la om, ar fi avut loc si acum 200 de ani, 1000 de ani, nu numai in uitimii 40 de ani.

Este imposibil ca animalele sa transmita virusuri la oameni, este imposibil ca animalele sa transmita virusuri la alte animale, este de asemenea imposibila transmiterea virusurilor de la un om la altul.

Corpul nu recunoaste virusurile din exterior. Pentru a fi recunoscut un virus trebuie creat de o celula din interiorul propriului organism, deci sa contina ARN sau ADN personal.
Nu exista o tulpina virala comuna, fiecare organism isi creaza propria tulpina virala petru utilizarea acesteia.

Doama doctor Elenor McBean a scris in 1956 in cartea sa Acul Otravit “In timpul uneia dintre cele mai raspandite epidemii de polio -1949- in urma contactului direct cu bolnavii nu s-a putut observat contagiozitatea virusului (Departamentul de sanatate a statului New York). In urmatoarele epidemii de polio Serviciul de Sanatate Publica a Statelor Unite a avut parte de acelasi rezultat atunci cand urmarea transmisia bolii. Cocluzia pe scurt a fost ca polio nu este contagioasa. Revista Time a scris despre aceasta descoperire: “unde si cand oamenii contacteaza polio ramane un mister”.

Supozitia ca boala este transmisa prin intermediul cavitatii orale si nazale a condus la realizarea a multiple teste, atat pe animale, cat si pe oameni( in principal prizonieri din inchisori si orfani.) Acestia au fost pusi in contact cu bolnavi si narile si gatul lor au fost frecvent tamponate cu ser ce cotinea si materiale biologice (saliva, mucus) de la pacientii bolnavi. Cu toate acestea transmisia polio nu a avut loc, sigurul efecte secundare fiind pierderea mirosului si a gustului ca urmare o otravii gasite in ser.

Capitolul 6 – Dezinfectante si vectori de transmisie

Virusurile pot exista doar in interiorul unui organism sau in vase Petri cu medii de cultura speciale. In afara acestora virusul se deshidrateaza pierdandu-si virulenta, astfel incat desi poate exista pe diverse suprafete precum bacteriile, virusul nu prezinta niciun risc de infectiozitate. Este citat faptul ca dezinfectantele “omoara” virusurile, dar aceestea distrug mecanismele naturale de filtrare si eliminare a particulelor virale.

Parul din nas, stratul mucos din nari si saliva neutralizeaza virusurile la intrarea in organism, insa daca acestea nu pot realiza neutralizarea lor organismul se apara prin intermediul celulelor albe care distrug particulele virale in momentul contactului dintre cele doua. Chiar daca un virus ar intra in corpul uman si evita toate mecanismele de aparare al acestuia, virusul NU este compatibil cu corpul in care a intrat (deoarece are un material genetic [ARN sau AND] diferit).

De asemenea contactul sagvin dintre doua persoane (sau o persoana si un animal) NU reprezinta o metoda de transmisie a virusului, deoarece atunci cand sangeram traiectul sangelui este dinspre interior spre exterior asigurand astfel protectia fata de orice sursa de contaminare externa (acesta este motivul pentru care SIDA si alte virusuri nu se transmit pe cale sangvina). Singura cale de infectare cu un virus inafara vaccinarii este reprezentata de transfuzia sangvina de la o persoana infectata, dar in acest caz nu virusul este cel care provoaca probleme, ci o combinatie intre materialul biologic strain produs in laborator si alte substante in cazul SIDA. Aceste virusuri au fost combinate ceea poate provoca anumite raspunsuri ale sistemului imun de aparare innascut, acesta fiind motivul principal pentru care vaccinurile necesita atat de mult timp pentru a fi produse(combina tesut animal, cu adjuvanti, seruri si substate toxice); cercetatorii incearca sa declanseze nivelul optim de iritare imuna fara a omori insa persoana vaccinata, astfel incat pot covinge populatia cu rezultatul pe care il doresc.

Capitolul 7 – cum sunt create virusurile

Coronavirus este un sindrom respirator acut sever care face parte din familia sars (Sever Acut Respirator Sindrom) si are simptome asemanatoare gripei. Atat sars cat si coronavirus sunt cauzate de toxicitatea din mediu provocata de om; substantele chimice din aer sunt inspirate in plamini si sistemul respirator unde nu pot fi neutralizate si eliminate de flora microbiana In acest caz virusuri specifice sunt produse de catre celulele pulmonare pentru a dezasambla si distruge aceste substante toxice rezultand in simptome de gripa de intensitate medie. Simptomele care apar in timpul eliminarii acestor substante sunt cele intalnite in cadrul sars.

Substantele toxice pentru sistemul respirator sunt cauzate de: arderea plasticului, formaldehida si aerul poluat de catre fabrici/uzine industriale care inglobeaza o varietate foarte mare de substante toxice. Pacientii mai in varsta cu un sistem imun slabit sunt predispusi la o detoxifiere virala respiratorie mai avansata, deci vor avea o rata de mortalitate mai mare. Aceasta boala poate afecta milioane din cauza populatiei dense precum cea din China care respira zilnic un aer foarte poluat. Asta nu inseamna ca este contagios. NU este contagios.

Un studiu efectuat de ministerul sanatatii din Italia a arata ca 99% din persoanele infectate cu coronavirus in Italia au fost persoane care sufereau deja de diverse probleme medicale; mai mult de 75% aveau hipertensiune arteriala, 35% diabet si 33% boli cardiace. Simptomele pot fi mai severe la o persoana care necesita mai multe activitate virala pentru eliminarea substantelor toxice. Corpul uman are codat in ADN procesul de producere a 320.000 de versiuni virale. Genomul dicteaza fiecarei celule ce tip de proteina trebuie sa produca, inclusiv proteie virale, ceea ce inseamna ca se pot gasi particule virale in organism si inafara perioadelor de eliminare a toxicitatii daca testutul este marit asa cum se intampla in cazul testului pcr.

Proteinele virale sunt transformate in structure virale complete de catre celule care sunt directionate catre substante specifice in interiorul si in afara celulei. Acesta este motivul pentru care s-a observat ca virusurile NU ataca toate celulele din corp, Acestia sunt solventi foarte specifici, nu non-specifici asa cum declara stiinta.

Coronavirusul este un virus real, care face parte din categoria virusurilor gripale. Din acest motiv nu doar se mascheaza toate cazurile ca fiind covid 19, ci poate fi vorba de orice clasa de covid care este declarata ca si covid 19, deoarece nu se observa nicio diferenta marcanta intre covid 19 si alte lanturi covid. Astfel testul nu va detecta nicio diferenta intre acestea, deoarece aceasta nu este suficent de mare pentru a fi observata. In plus testul pcr observa materialul genetic ramas de la virus, ceea ce inseama ca daca ai suferit de gripa si daca ai avut corona la un moment-dat cel mai probabil vei fi marcat ca un caz pozitiv, chiar daca nu ai niciun simptom.

Intodeauna exista o activitate virala in cantitati reduse in interiorul organismului. Doar atunci cand cantitati ridicate de activitate virala sunt prezente apar simptome. Atunci cand virusurile distrug cantitati mari de substante toxice , acestea trebuie eliminate de organism intr-un fel sau altul. Substantele toxice distruse trebuie eliminate din organism. Acest proces foloseste mucus, tuse, transpiratie, excretii eliminate cutanat sau intestinal pentru a le elimina din corp. Daca este un virus respirator vor aparea simptome respiratorii la eliminarea toxinelor din plamani.

Virusurile sunt produse in felul urmator: atunci cand toxicitatea a atins un nivel critic care nu poate fi eliminat de organism, foarte multe toxine vor ajunge in sistemul sangvin. Pentru a elimina toxinele aflate acum in sistemul sangvin bacteriile se deplaseaza pentru a consuma aceste substante ca prima modalitate de eliminare. Procesul de fagocitoza joaca un rol important. De asemenea atat parazitii cat si fungii sunt implicati in procesul de eliminare a substantelor toxice, cu o activitate limitata Daca acest substantea sunt atat de toxice incat aceste metode de curatare nu sunt eficiente, corpul este fortat sa foloseasca alte metode pentru eliminare. Corpul foloseste virusuri pentru a face fata acestei situatii. Pentru ca o celula sa fie capabila sa produca un virus sunt necesari urmatorii pasi: in primul rand celula va apela la proteina virala preexistenta in aceasta; genomul joaca un rol important si celula va urmari orice plan necesar pentru crearea de virusuri pentru elimiarea toxicului din interiorul si din afara sa. In interiorul nucleului celular proteina virala va fi transformata intr-un virus complet.

Inaintea acestui moment au existat doar fragmente virale, dar acum un virus complet a fost creat. Virusul se deplaseaza din nucleu in celula, unde va obtine ADN sau ARN . acest proces ii permite virusului sa distruga tesuturi specifice cu ajutorul anticorpilor. Replicarea contiuna pana cand celula nu mai este capabila sa mentina virusurile in interior ; in acest moment apare o fisura in peretele celular ceea ce permite virusurilor sa intra in restul corpului. Chiar daca peretele celular este fisurat, celula NU este distrusa deoarece poate repara cu usurinta fisura.

Acest lot de virusuri are o activitate de 72 de ore, dupa care celula va crea alt lot de virusuri cu mecanisme de curatare diferite. Al doilea lot va fi putin diferit comparativ cu primul, insa ambele loturi aparțin aceluiași lanț viral. Al doilea lot va curata ce nu a curatat primul.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

33 comentarii

  1. În concluzie ,lumea a ales ceea ce este lumesc (Pasteur) și nu ceea ce este duhovnicesc ,in lume materia primează contra spiritului și uitați- vă unde am ajuns cu această boală paranoică .

  2. “Virusul” a aparut SIMULTAN in diverse locatii la distante de mii de km chiar inainte de Wuhan. Nici Pasteur nici Dechamps si nici nimeni nu va reusi sa explice acest fapt.
    Singura explicatie este 5G. Nu exista nici un virus iar boala nu e contagioasa, totul e cauzat de 5G.

    1. Inainte de a fi aparut 5g-ul, efectul de contagiune s-ar fi putut obtine, foarte probabil, prin otravirea populatiilor cu substante chimice toxice, fie ca aerosoli, fie gaze, fie in apa, mai mult sau mai putin in masa (vezi criza poliomielitei din anii ’50 pe care unii au pus-o in legatura cu folosirea pe scara mai mult decat larga a DDT-ului).
      Acum, de “pandemia” asta otravirea n-a fost in masa ci, cel mai probabil, ici si colo pe cate unu, doi sau mai multi indivizi din zone diferite astfel incat sa fie acoperit “prin reprezentanti” intregul areal al unei tari, de restul isteriei ocupandu-se presa si politicul. Daca va amintiti primele “focare” au fost spitalele si azilurile de batrani; fiecare judet are un spital judetean si un azil de batrani, nu-i asa?

      Treaba asta cu bolile infecto-contagioase este una extrem de murdara.

      Ma gandesc ca daca cumva ia amploare tema asta cu frauda contagiunii pe alternative media, e posibil sa omoare baietii netul, mai ales ca e al lor (de fapt apare in asa-zisa simulare “event 2O1”, daca nu ma insel).

  3. Nu inteleg de ce nimeni din cei ce cred asta nu a mers in Africa sa se injecteze cu sange de la bolnavi cu HIV, Ebola, febra galbena sau mai stiu eu ce, sa faca un documentar, s-a arate ca n-a patit nimic.
    Explicati Ebola de exemplu, cum se poate ca sute de oameni dintr-un sat sa pateasca asta de la sine:
    “Perioada de incubație este în medie de 8 zile, cu extreme de 2-21 de zile. Debutul bolii este brusc, cu febră înaltă, frison, cefalee, mialgii, anorexie, asociată cu erupții cutanate (exantem). În următoarele 2-3 zile se adaugă greață, vome, diaree, faringită și fenomene hemoragice: hematemeză, melenă, echimoze și peteșii. Sunt afectate funcțiile renale și hepatice. Apar și tulburări nervoase, prostrație, anxietate, confuzie, pierderi de memorie, instabilitate. Moartea poate surveni la 6-9 zile de la debut, prin șoc, hipovolemie și hemoragii extinse generalizate.[4][5] Rata de letalitate este estimată a fi între 50-90%, cu mici diferențe în funcție de speciile de virus Ebola.[6] ”
    https://ro.wikipedia.org/wiki/Boala_viral%C4%83_Ebola

    1. Sutele alea de sateni au fost otravite in masa cu chimicale. Bineinteles ca daca te injectezi cu sangele lor otravit te otravesti si tu.
      Suntem in lumea otravurilor si a antidoturilor la otravuri si nu in lumea germenilor patogeni. Asta e ce stiu unii si nu ne spun si noua fraierilor vaccinabili.

      Asa-zisa contagiune este arma performanta cu care vrajmasu’ vrea sa lupte impotriva linguritei de Împartasanie, de fapt impotriva Sfintei Împartasanii.

  4. Felicitari Ortodoxinfo!
    Ar trebui sa devina rubrica permanenta atata timp cat “pandemia” este, vedem, o permanenta aproape si tot mai amenintatoare la adresa drepturilor si libertatilor.

  5. Referitor la purtatul chilotilor (sa ma iertati ca spun chiloti in loc de masca), eu personal era sa fiu incăierat de unul care m-a vazut fără masca si mă acuza că din cauza mea a murit măsa de covid. Asta ca să intelegeti unde s-a ajuns.

    1. Și cum explicați epidemiile de ciumă (ciuma lui Iustinian, moartea neagră etc.)? Tot toxicitate cu chimicale, tot 5G? Acum sute și mii de ani? Adevărat, ciuma era cauzată, se pare, de o bacterie, nu de vreun virus. Sau lepra? Sau cum explicați că dacă un membru al familiei răcește (o simplă viroză), “iau răceala” și alte persoane din familie? Nu mergeți la extreme, vă jucați cu teorii periculoase. Adevărul e undeva la mijloc: există boli contagioase, iar gradul de îmbolnăvire depinde de organismul fiecărei persoane, cât de bine funcționează sistemul imunitar etc.

      Vreți să spuneți că dacă ai o infecție bacteriană, nu folosești antibiotic? Poți, dar nu e garantat că te poți vindeca, “de la sine”. Într-adevăr, sunt infecții bacteriene sau fungice care apar ca urmare a unui dezechilibru în organism, când bacterii sau fungi ce se află în mod natural în corpul nostru încep să se înmulțească necontrolat. Atunci poți apela la antibiotic, înlături excesul de bacterii sau fungi și se restabilește echilibrul în organism. Sf. Luca al Crimeii a pus bazele “Chirurgiei septice”, adică chirurgia rănilor suprainfectate. După descoperirea antibioticelor spunea că în anii Primului Război Mondial ar fi fost utile antibioticele pentru tratarea rănilor soldaților.

      Nu vă folosiți de ce se întâmplă azi pentru a promova teorii periculoase, care pot face rău, nu apelați la excese.

      Unii pornesc de la premisa că lumea e bună și Dumnezeu nu a creat nimic periculos, deci teoria bolilor contagioase e minciună. Adevărul e că Dumnezeu a creat lumea nestricăcioasă, dar prin căderea lui Adam toată lumea a devenit stricăcioasă, începând cu omul. Căderea primilor oameni a adus în lume păcatul, boala și moartea.

        1. O idee greșită, inclusiv din punct de vedere teologic. În Sf. Împărtășanie se biruiește rânduiala firii, toate bolile dispar. Pentru că unii zic că te poți infecta din Sf. Împărtășanie, tu ocolești problema și negi că există boli molipsitoare. Implicit, recunoști că Dumnezeu nu are capacitatea de a înlătura orice boală.

          1. Va jucati cu sofisme ieftine.
            Eu m-am referit doar la covrig nu la alte boli infectioase, fiindca asta e si problema, covrigul iar nu hepatita sau meningita: covrigul e inselatorie, vrajitorie si otravrire, nu boala infectioasa asa cum e prezentat.
            Nu ocolesc nici o preoblema, din contra.

          2. Articolul de față pornește de la premisa că nu există boli molipsitoare. La asta m-am referit. În privința altor exagerări, sunt detașat.

          3. Bine dar articolul nu-mi apartine… n-am facut nici o referire la articol, n-am spus ca sunt de acord cu Pasteur sau cu Bechamp si nici n-am tagaduit in vre-un fel implicit sau explicit atotputernicia Creatorului. Nici macar n-am afirmat ca nu exista boli infectioase. M-am referit doar la covrig spunand ca nu e o boala infectioasa ci otravire in masa, de-aici si pana la negarea atotputerniciei lui Dumnezeu e o cale foarte lunga pe care dvs o strabateti cu viteza gandului..

          4. Mă refeream la afirmația cuiva de mai sus:

            “Asa-zisa contagiune este arma performanta cu care vrajmasu’ vrea sa lupte impotriva linguritei de Împartasanie, de fapt impotriva Sfintei Împartasanii.”

            Preluând ideea, te faci părtaș la ea.

      1. Da de unde sunteti dvs. asa de sigur ca exista concret fenomenul de contagiune? Exista si dovezi empirice in acest sens sau doar presupuneri? De ce nu intotdeauna luam boala de la cei apropiati? De ce nu se imbolnaveau absolut toti de lepra sau ciuma, mai ales ca traiau laolata cel putin o vreme? Pe masura ce avansez in varsta imi dau seama ca cele mai multe “adevaruri demonstrate” ale oamenilor sunt de fapt niste credinte. Nu prea cred in teoriile lumii medicale privind bolile pentru altfel n-as mai putea vedea boala ca un instrument pedagogic al lui Dumnezeu ci un fenomen complet aleator. Nimic insa nu e intamplator in aceasta lume. Cred totodata, cu tarie, ca cea mai mare parte a lumii in care traim este invaluita in mister si numai Bunul Dumnezeu ne poate revela in mod autentic un adevar sau altul despre lumea pe care a creat-o. Mi-as dori din toata inima sa cunosc adevarul din toate aspectele existentei umane (vaccinuri, forma reala a Pamantului etc.), dar ma tem ca este un deziderat imposibil de atins dar si nenecesar pentru mantuirea noastra. E un fapt pe care trebuie pur si simplu sa-l acceptam, smerindu-ne. Cei mai multi oameni de stiinta din zilele noastre au o aroganta care le intuneca mintea si ii impiedica sa vada sau sa accepte adevarul. Ca urmare, nu prea pot fi crezuti pe cuvant.

        1. Prin simple observații. Biserica a avut întotdeauna rugăciuni pentru boli molipsitoare, molime, etc. Ia vezi ce scrie în Sf. Scriptură, când se prezintă rugăciunea lui Solomon de la sfințirea Templului: “De va fi foamete pe pământ, de va fi ciumă şi boală molipsitoare…” (III Regi 8, 37). Nu iei întotdeauna o boală de la cei apropiați pentru că depinde de fondul tău imunitar, starea de sănătate etc. Și până la urmă, cum vrea și Dumnezeu, cum consideră El că e spre mântuirea noastră. Ca să știi de la mine, lepra nu este chiar atât de contagioasă. Trebuie să stai în apropierea unui lepros timp îndelungat și chiar și așa doar în 10 la sută din cazuri se manifestă boala. Iar simptomele apar după 5-20 de ani de la infectare.

          Asta e, Dumnezeu a lăsat și boli molipsitoare. Și dacă se transmit prin bacterii, fungi, virusuri și altele, care ar fi problema? Dumnezeu lucrează prin creația Sa. Când Dumnezeu ne pedepsește cu boală, lasă să fim infectați. Tot așa cum trimite lăcuste ca să strice culturile. Nu apăr vreo ideologie medicală, ci doar mă miră cum vin unii cu idei năstrușnice, de tipul 5G dă viroze.

          P.S.: Ce e cu forma reală a Pământului? E rotund, se poate deduce și din scrierile unor Sf. Părinți. Urmează acum replica: asta e o idee ce provine din heliocentrism. Hai să-ți spun că explicația geocentrică a lumii văzute are mai mult sens folosind ideea Pământului rotund, nu a celui plat.

          1. Cum am spus, afirmatiile dvs. se bazeaza pe simple credinte. Si satana s-a folosit de sens, adica de logica limitata a omului pentru a nascoci o teorie monstruoasa si daunatoare ca evolutia omului. Daca e sa-i asculti pe oamenii de “stiinta”, sa citesti carti si articole “stiintifice”, nu ai cum sa mai crezi in Dumnezeu. Totul pare atat de “oficial” si “stiintific” incat iti vine greu sa pui la indoiala “adevarul” promovat de acestia, care sunt pana la urma doar niste impostori in costume si halate albe (nu toti, ci cei mai multi). Si asta se intampla pentru ca Adevarul este greu de acceptat si suportat iar firea umana este coruptibila de catre patimi (faima, bani, putere etc.).
            Faptul ca oamenii se imbolnavesc in masa nu duce in mod automat la concluzia ca bolile sunt contagioase decat daca “fortam” lucrurile sa se potriveasca dupa prejudecatile noastre. Dar pana la urma n-ar fi o problema atat de mare incat sa merite dezbatuta infocat, daca nu ar fi aparut niste consecinte nefaste pentru societatea de azi bazate pe asemenea teorii.
            Nu prea exista nicaieri in scrierile Sf. Parinti informatii strict stiintifice, pentru ca nu asta urmareau. Se foloseau de analogii, cateodata, dupa stiinta vremii de atunci, ca sa explice niste chestiuni de ordin duhovnicesc. Deci scrierile acestora, ca si Biblia, de altfel nu pot fi considerate drept manuale stiintifice.
            In alta ordine de idei, faptul ca dvs. considerati ca tehnologia 5G nu este daunatoare este iar o parere (credinta) strict personala a dvs. si nu o realitate demonstrata in mod absolut. Din nou o afirmatie fara nicio acoperire.
            In orice caz, sensul despre care mentionati sau mai bine spus logica omeneasca, de cele mai multe ori, nu este compatibila cu ratiunile si lucrarile lui Dumnezeu, de aceea trebuie revelate de catre Creator, direct sau prin slujitorii Sai.
            In concluzie, afirmatiile pe care le faceti trebuie sustinute cu dovezi irefutabile pentru a fi luate in considerare sau macar mentionata sintagma “parerea mea”. Dar cel mai bine ar fi ca omul sa-si accepte limitele evidente, sa se smereasca si sa se increada mai mult in Dumnezeu decat in oameni. Asa poate si Dumnezeu ne va revela mai mult despre creatia Sa.

        2. P-ul este cam agitat. Oare il doare la contagiune?
          Face pe aparatorul Sfintei Împărtășanii dar de fapt il cam doare de contagiune.

          Peule, pe noi ne intereseaza daca exista sau nu cu adevarat contagiunea asta care ne-a bagat in case si ne-a oprit de la biserica, de la intalnitul unii cu altii si nu pe putini (mai slabi in credinta) de la a lua Sf Împărtășanie.
          Deci, ne intereseaza adevarul despre aceasta chestie.

    1. Și să-mi fie cu iertare, dar unele idei sunt de nivelul schizofreniei paranoide. Să-mi explice cineva cum se poate ca o viroză respiratorie să fie transmisă prin 5G. Dar 4G sau 4G+ care există de ani de zile ce au? Sunt bune, nu? Nu mă înțelegeți greșit, sunt adeptul unei vieți fără excese tehnologice. Sunt de acord că orice radiație electromagnetică destul de puternică ne afectează organismul. Toate electronicele care ne înconjoară (calculator, telefon etc.) ne dezechilibrează celulele, putând apărea cancerul. Dar să spui că prin radiații electromagnetice se infectează oameni, mi se pare de domeniul fantasticului. Aveți dovezi solide sau sunt pure speculații?

      1. Marea “pandemie” spaniola de la 1917-1918 s-a suprapus cu introducerea transmisiei radio. 5G inseamna o majorare semnificativa a vitezei de internet fata de 4G (de 10x -20x de ori mai rapid), ceea ce implica cresterea semnificativa si a radiatiei electromagnetice. Altfel, exista studii publicate in biblioteca medicala americana (NHI) prin care s-a demontat contagiozitatea gripei spaniole in urma unui experiment din 1918 sau 1919 (citez aprox. din memorie) la care au participat 200 de puscasi marini pusi in contact cu fluidele corporale ale persoanelor asa-zis infectate cu gripa spaniola si care n-au dobandit simptomele specifice bolii. Deci…multe coincidente. Apropo, exista studii publicate in care mastile chirurgicale nu si-au dovedit utilitatea nici maxar in salile de operatii. Astea nu sunt povesti sau speculatii, astea sunt realitati despre care presa mainstream tace malc. Deci, mai usor cu pianul pe scari, sa nu te impiedici. :)

        1. Dovezi, fratele meu, dovezi, explicații. Cum faci prin unde electromagnetice să ai simptome de răceală: curs nasul, tuse, etc. Chiar sunt curios, lămurește-mă! Lasă “gripa spaniolă”, brusc toată lumea are ceva cu ea. Nici pe vremea aia nu i se dădea atâta importanță. O gripă poate mai severă din cauza condițiilor grele de după război: mizerie, lipsa hranei adecvate etc. Unirea Mare s-a făcut în ciuda oricăror boli, de aia nu mai putea lumea. Oamenii aveau idealuri mai înalte decât să-și bată capul cu o gripă. A fost și a trecut. Acum ne găsim deștepți, să explicăm cum curge nasul!

          1. Bineînțeles, peste tot scrie că “gripa spaniolă” nu a fost mai agresivă. Și în epocă s-a scris așa. Din cauza condițiilor grele de după război au apărut infecții bacteriene. Putea și orice boală care ducea la același rezultat.

          2. Cereti dovezi, dar la randul dvs. nu le oferiti. Permiteti-mi sa va explic cum am putea sa simplificam toata treaba ca sa fie mai usor de inteles. Eu le numesc “principii de siguranta”. Unul dintre ele este: “cu cat mai simplu, cu atat mai bine”. O spune si Sf. Apostol Pavel. Cele mai multe tehnologii, in special cele electrice si electronice nu prea isi au locul in lumea noastra. Nu avem nevoie de ele, ne putem descurca si fara ele, asa cum au facut-o oamenii de mii de ani. Dumnezeu nu a conceput asa lumea pe care o traim noi astazi. Faptul ca o tolereaza nu inseamna ca e si de acord cu ce face omul. Dumnezeu nu a facut lumea incompleta ca omul sa aiba ce imbunatati la ea. Tehnologizarea lumii reprezinta efortul omului de a-si usura viata si/sau de a o face mai frumoasa.Dar oare asta ii este de folos la mantuire sau din contra?
            Indiferent cate dovezi si studii ar fi publicate in sprijinul tehnologiei 5G eu tot nu o sa am incredere in ea, pentru ca violeaza “principiul de siguranta” mentionat mai sus. De ce sa te legi la cap daca nu te doare?! Ce e mai usor, sa rezolvi problemele sau sa le eviti de la inceput?
            Din pacate, consider ca aveti prea mare incredere in “stiinta” vremii cea trecatoare si s-ar putea sa regretati in cele din urma.

  6. Cea mai rizibilă gogomănie din compunerea pseudoștiințifică de față. Cred că nici clericii în vreme de ciumă n-ar fi fost în stare s-o debiteze:

    „Cand cosul e alb, organismul foloseste cellule albe ca sa elimine toxinele, iar in cazul cosului negru (punctul negru cum se numeste classic), organismul utilizeaza celulele rosii (hematiile), care arata ca avem prea mult fier, cum este cel din suplimente, pe care organsimul nu-l poate utiliza (aici e partial correct.”

    Ha, ha, ha !!!!!!!!!

    Coșurile propriu-zise apar când se blochează orificiul glandelor sebacee din piele și sebumul(substanță grasă care păstrează pielea moale și o protejează de microorganisme) este secretat încontinuu creând umflătura. Depunerea este albă și unsuroasă datorită naturii sebumului(din care se trage și laptele, prin modificarea glandelor sebacee la mamifere), poate fi neagră prin contaminare de la exterior sau datorită proprietăților epidermei.

    1. Sigur, ti-ai dat seama ca e gresita teoria, facand experimente proprii in laboratorul din dormitor. M-am saturat sa aud cum cei mai multi oameni scriu si vorbesc “dupa dictare”. Cam ca la clasa I. Poate nu ti-as fi raspuns ironic, dar faptul ca razi de o teorie, ca si a ta de altfel, demonstreaza ca te consideri (“mai”) superior in raport cu ceilalti in a intelege adevarul.

    2. Rizibila sau nu, gogomania de care zici se va transforma curand in cel mai mare cosmar al omenirii denumit si apocalipsa antibioticelor si a vaccinurilor. Apocalipsa antibioticelor inseamna ca in aproape 80 de ani de folosire pe scara larga a antibioticelor, bacteriile au suferit mutatii si au devenit imune iar antibioticele chiar si de generatia a 7 a au devenit inutile. Dovada cea mai clara este cresterea cazurilor de infectii spitalicesti (nosocomiale) care in secolul trecut erau destul de rare si usor videcabile. Similar si cu vaccinurile. Concluzia logica este ca medicina moderna a ajuns la capatului unui drum frumos dar fundamental gresit. Chiar si medici renumiti recunosc aceasta stare de fapt si admit ca nu mai exista cale de intoarcere. Vaccinurile si antibioticele au slabit si subrezit in timp organismul uman in schimb au intarit agentii patogeni. Visul frumos in care umanitatea a trait zeci de ani si in care orice infectie se rezolva cu niste pastile se apropie de final si se va transforma intr-un cosmar de neimaginat. Asta e vremea scadentei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button