X

Părintele Elpidie: „După Cincizecime și înainte de venirea sărbătorii Maicii Domnului vor începe toate”

REZUMAT din interviul acordat de părintele Elpidie în emisiunea jurnalistului Stefanos Damianidis din 2/7/2021, transmisă de postul Focus fm din Thessaloniki.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Vorbind cu mare tristețe și dezamăgire despre arhierei, preoți și monahi.

……….…

Pr. Elpidie: Și nu au înțeles că l-au ”întinat” pe Însuși Hristos, au ”întinat” Biserica, pe imaculatul Hristos L-au scos drept ”septic”!!!

Pun condiții și limite consimțind la “caietele de sarcini” politice, conduși de spiritul satanic și închid bisericile.

Au ajuns să interzică duhovnicilor să spovedească, să oficieze căsătorii, botezuri…

Cine are acest drept? Credeți că bisericile ne aparțin nouă, clericilor?

Lui Hristos aparțin!

Biserica aparține Lui Dumnezeu, copilul meu!

Și când spunem Biserica nu ne referim la clerici, ne referim la Hristos și popor!

Dacă de atâta vreme nu au înțeles aceasta, ceea ce vine va fi „Marea Luminare” (Strălucire)!

În toată lumea!

Îți spun asta ca să știi!

De multă vreme, de când eram în Africa, tot spunea și repeta… și eu Îl întrebam – ce o să se întâmple? Ce o să se întâmple?

Vor fi așa evenimente, că toată această construcție pe care o vezi, ca în vremea lui Ilie, o să se dărâme!

În vremea lui Ilie, copilul meu, știi ce s-a întâmplat?

Doar Ilie rămăsese care credea cu adevărat… și conducătorii lor și preoții lor, tot sinodul, s-au schimbat, credeau în idoli…

Știi ce poruncă I-a dat lui Ilie atunci când s-a petrecut acea minune?…

400 de preoți să îi omoare!

Ați citit despre acest fapt, cunoașteți?

S.D.: Nu cunosc…

Pr. E: A omorât 400 de preoți !

Ai impresia ca ceea ce spunea odată Gheronda Paisie că Ilie o să-și ascută cuțitul lui cel mare și o să înceapă de sus de la episcopi și o să coboare la preoți, monahi etc… de ce? Pentru că toți aceștia au devenit cei mai lipsiți de respect dintre toți, așa cum spunea și Părintele Cosma (n.t. – Patrokosmas Etolianul).

Sfântul Cosma ce spunea? În vremurile eshatologice, cei mai lipsiți de respect vor fi preoții!

Dar de ce? Aici trebui să înțelegem că nu se referă la păcat, noi toți suntem păcătoși… se referă la lipsa de respect!!!

Lipsa de respect este cea care jignește pe Dumnezeul adevărat!

Noi trebuie să ne întrebăm, arhierei și părinți și monahi și popor – suntem corecți în fața lui Dumnezeu?

Cu dragoste și afecțiune către Dumnezeu?

Trebuie să revenim și să recitim viețile Sfintelor femei – citesc despre Marina mea, Katerina mea, Hristinoula mea, toate… Elpidoula mea… și spun: Doamne, măcar dacă aș avea puțin din această credință!!!

Aveau dragoste, copilul meu, către Domnul!

Noi avem o dragoste atât de apoasă… Și numai când te gândești, te scârbești!

Dragostea asta pe care o avem noi către Hristos, spune-mi tu dacă crezi că avem dragoste…

Nu avem, copilul meu, dragoste!

De aceea mă sperii de cele ce vin…

O parte din acestea care mi s-au dezvăluit din cele ce se vor întâmpla, credeți-mă că de multe ori mă necăjesc… mult mă necăjesc, plâng și spun:

Doamne, toate acestea o să se întâmple în zilele mele?

O să le văd pe toate acestea, Sfinte Tată?

Mi-a spus: “Nu, tu nu o să le vezi pe toate, o să vezi însă o parte… a celor cinci mari plăgi (n.t. – urgii) care vor veni în patria ta.”

Odată eram în Africa, într-un loc de acolo foarte năpăstuit și am zis:

Doamne, astea o să le văd în patria mea?

Seara, când m-am dus să mă odihnesc… cu aceste gânduri, foarte necăjit… și nu știu cum, am adormit iepurește… știți, uneori visele, viziunile sunt ciudate… și am auzit o voce foarte dulce, o voce foarte dulce… dar atât de dulce…  nici tatăl meu… nu mai există om care să te iubească atât de mult și să-ți vorbească atât de dulce și atât de delicat… și care să-ți spună:

“Copilul meu, cinci… pentru necredința patriei tale care a devenit un stat creștin prizonier al lui Satan… o să permit cinci mari urgii să vină – o să le ia casele, copilul meu, nu vor avea mâncare, nu vor avea apă…” acolo m-am speriat pentru că știu ce înseamnă APA… Trăind în Africa, știu ce înseamnă aceasta…

“După aceea nu vor avea curent electric și nici petrol (n.t. – combustibil)…”

și cinci plăgi…  iar după puțin, a mai completat încă două plăgi…

“O să permit, spune, să se întindă în toată lumea musulmanii ca să înțelegeți ce credință adevărată v-am dat Eu și voi nu o acceptați, în continuu mă jigniți, jigniți pe Fiul Meu, îl calomniați în continuu, ați devenit mai nerespectuoși decât ceilalți, o să las să vadă ei (n.t. – necredincioșii), să trăiți sub teamă și o să se întindă în toată Europa, o să permit să se întindă islamul…

Și ultima? Întreb… Care o să fie ultima, Dumnezeul meu?

“O să permit, copilul meu, să vină războiul în curtea casei voastre, copilul meu.”

Nu știu ce vrea să însemne…

Și pe urmă am văzut și alte lucruri… ce o facă oamenilor în viitor… m-am îngrozit… însă m-am speriat în momentul în care am văzut că oamenii o să facă ceva copiilor și în clipa aceea Dumnezeu se va revolta atât de tare că nu permite, nu va permite (n.t. – să se atingă de copii)  și o să aducă mare catastrofă… Mare catastrofă… atât de mare încât mi-e teamă să spun… Grecia o să rămână jumătate…

Mi-e teamă să spun asta…

Grecia, copilul meu, o să rămână jumătate de Grecie… din cauza necredinței noastre.

Dacă ne căim, totul se va schimba – spune Domnul.

Dar oare o să ne căim, copilul meu?

Și spune: “Vreau să mă iubești! Și sa spui la toți copiii tăi duhovnicești nu să mă iubească, să fie îndrăgostiți de mine așa cum erau îndrăgostite fetițele mele mici Elpida mea, Agapi a mea, Pisti a mea, Varvara mea, Ecaterina mea… aceștia sunt frățiorii voștri în ceruri, să îi iubiți pentru că Cer și Pământ, una sunt!

Și să vă rugați, copilul meu, acum, să faceți un lanț mare de rugăciune, să spui tuturor copiilor tăi și întregii lumi pentru că oamenii nu vor rezista celor ce vor veni… nu o să reziste oamenii…

……….

S.D.: Părinte Elpidie, astăzi ați fost… ce să vă spun… astăzi cu siguranța ne-ați pus pe gânduri, ne-ați…

Pr. Elpidios: Copilul meu, nu te uita la ce fac vaccinurile astea… o să vedeți ce se va întâmpla după… mi-e milă de acești oameni…

S.D.: Binecuvântarea dumneavoastră să ne-o dați, părinte!

Pr. Elpidios: Domnul să vă Binecuvânteze pe toți și să Îl rugați să vă lumineze! Rugați pe Domnul să vă lumineze!

Zilele care pornesc, și spun că pornesc,  pentru că în ziua în care s-a făcut Învierea și ni s-au dat ordine etc să o facem mai devreme, am fost foarte necăjit și m-am dus pe un muntișor să fac câțiva pași acolo… priveam în jos marea și spun: Ce este asta, Doamne? Ce este asta?

Și, așa cum eram cu gândul plecat, m-a apucat plânsul și spun: Cum un preot ortodox am ajuns să fac ascultare de unul și de altul, de oricine care nu crede în Hristos? … să urmez…

Conducătorii noștri ne cer să-i urmăm și aceștia nu Îi urmează lui Hristos! Ne cer să-i iubim și să-i respectăm dar aceștia nu respectă pe Dumnezeu!

Nu respectă Sfintele Scripturi și Domnul îmi spune înăuntrul meu: “Tu, fiul meu, o să Mă cinstești cum se cuvine.”

Așa cum se cuvine.

Și, într-adevăr m-am dus și am făcut Învierea așa cum a vrut Acesta.

N-au decât să mă urmărească în justiție, să mă bage la închisoare, să facă ce vor!

Și după aceea, în ziua aceea, în timp ce țineam Slujba, la un moment dat m-am îndepărtat cu gândul, m-am îndepărtat atât de mult încât  m-am temut pentru că nu știam ce să spun după aceea…

Și spunea duhul Domnului în acestea (Sfintele) și eu priveam Sfintele și parcă o voce dulce îmi spunea:

“Până la Cincizecime, până la sărbătoarea Sfântului Duh o să permit să trăiți în pace aceasta sărbătoare, doar pentru copiii mei care m-au crezut și cu adevărat m-au adorat ca să le dau Sfântul Meu Duh, însă toți aceștia care nu m-au adorat cum se cuvine și nu au cerut Sfântul Meu Duh… să te rogi mult, copilul meu, fă lanț de rugăciune să aibă răbdare… o să numesc mulți arhierei duhovnici, nu să ajute, ci să adune resturile sufletelor lor…”

Și am spus tuturor copiilor mei duhovnicești să ceară, în ziua Duhului Sfânt, de la Domnul să le dea Sfânt Duh, să inunde inima noastră, să o umple de dumnezeiască dragoste! Că fără dumnezeiască dragoste cum să rezistăm noi la toate cele care vor veni?

Numai un îndrăgostit rezistă martiriile, numai un îndrăgostit… ca mama care este îndrăgostită de pruncul ei, face orice ca să își salveze puiul, la fel a făcut și Hristos, s-a jertfit ca mama, ca să ne salveze și noi acum trebuie ca pruncii… numai pe mama noastră să căutăm, numai pe Dumnezeu să căutam pentru că acesta este mamă și tată.

Dar mi-a spus exact, copilul meu, spun asta și fiecare poate să mă numească rătăcit, înșelat… știu, înșelat sunt, un îndrăgostit întotdeauna este înșelat.

Să știi, nu ne cere simpla iubire, ne cere dragoste, Domnul.

“După sărbătoarea Sfântului Duh, copilul meu, vor porni toate. După sărbătoarea Sfântului Duh și înainte de venirea sărbătorii Împărătesei Mele, a Maicii Domnului, vor începe toate.”

Acum, nu știu, astea au fost…

Părintele Elpidie Vaianakis

(Traducere: Hortensia)

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

40 comentarii

 1. omul acesta lasa de inteles ca IL aude pe Dumnezeu Tatal, va dati seama ca ori e un sfant , ori e un inselat de diavol ???
  deocamdata vorbeste in dodii, nimic clar….pana la Adormirea Maicii Domnului mai e o luna, vom vedea daca e un sfant sau un bezmetic…ma mir ca un asa mare profet nu a avertizat lumea de covid, de carantina, de mortile celor vaccinati ….

  1. Nu inseamna neaparat ca e bezmetic daca nu se implineste profetia. Poate Dumnezeu o amana, asa cum a amanat si distrugerea cetatii Ninive din cartea biblica Iona. Daca ne vom căii de pacatele noastre, Spovedindu-ne ,Impartasindu-ne si schimbandu-ne, Dumnezeu ne va ocroti. Asta sa ne intereseze, cum sa imblanzim mania lui Dumnezeu, cea cu dreptate pronita asupra noastra, si atunci, din fericire, profetiile vor fi amanate.

   1. bezmetici sunteti si voi daca credeti mai degraba ca amana Dumnezeu ceva ce ar fi anuntat cuiva, pt o pocainta inexistenta de care ati auzit si voi in Biblie si credeti ca boii ca se repeta in fiecare deceniu acuma…..cretini fara creier.
    ce e mai probabil sa fie in realitate, un bezmetic care crede ca aude vocea lui Dumnezeu in cap sau un Dumnezeu care isi amana deciziile ???

  2. Glumești? Pr. Elpidie a profețit de mulți ani că prin vaccinuri se va face microciparea și a descris acest lucru foarte detaliat. Căutați profețiile mai vechi ale pr. Elpidie. Sunt uimitor de precise.

  3. Faptul că în unele țări a început vaccinarea obligatorie nu înseamnă că profeția aceasta a pr. Elpidie a început să se împlinească?

  4. Ar trebui sa mai citesti predici si alte profetii de ale parintelui. Inainte sa arunci cuvinte urate despre ep, mai intai cerceteaza. Daca are dreptate si eu chiar cred ca are, vei fi judecat pentru vorbele tale. Sa nu uitam ca parintele slujeste pe vechi. Deci praznicul Adormirii Maicii Domnului la ei, pica pe 28 august. Atunci este termenul limita.. asta nu inseamna ca maine nu poate incepe. Tu in orice caz, trebuie sa fi pregatit oricand sufleteste, spovedindu-te, cerandu-ti iertare de la toti, rugandu-te, iar dupa sa te ingrijesti si de cele trupesti, avand mancare asigurata pentru cel putin 2-3 luni, ca sa nu zic mai mult. O mana de grau inmuiat de cu seara in apa, iti va ajunge o zi in timp de foamete. Chibrite pentru aprinderea focului, ceva antibiotice si multe alte lucruri elementare. Trebuie sa ne gandim ca daca va incepe razboiul si va pica curent, internet si asa mai departe, magazinele in mare parte nu vor mai functiona, neavand cine sa le aprovizioneze, iar banii vor ajunge la valoarea lor adevarata, hartie 0. Atunci va fi foarte greu si vom avea de indurat dificultati mari fiindca dupa ce ca nu va mai fi mancare mai deloc, putina mancare care va exista, va putea fi cumparata doar de cei vaccinati. Trebuie rugaciune multa, altfel nu vom rabda! Mantuire tuturor, doamne ajuta!

     1. Grecii slujesc dupa calendarul nou. Muntele Athos dupa calendarul vechi. Credeam ca ai citit undeva ca parintele ar fi
      stilist

  5. Tot ce a zis pana in prezent ca si evenimente s a intamplat, in sensul ca asezarea planului economic pe la toate forumurile din lume, cat si asasinarea economica treptata a tarilor care e acum in desfasurare, si in momentul de fata este mare conflict intre turcia si grecia(vedeti si alte interviuri ale parintelui) comportamentul ciudat si brusc strain fata de natiune al liderilor romaniei cat si al altor tari in ce priveste reglementari de legi si decizii importante. Papa deja a batut apropo la crislam acum ceva timp in urma. Sa nu mai zic ca vis a vis de razboi toate parca se leaga de criza din ucraina(toata europa) iar ce priveste viitorul lapropriat legat de ce zice parintele, in america s au alertat unele state la nivel de zvon pt moment privind hipervulcanul stoneville(daca nu gresesc numele) hipervulcan care risca la un moment dat sa erupa provocand distrugerea statelor unite pe o suprafata foarte mare[acel vulcan este de 300 de ori mai puternic decat cea mai puternica bomba nucleara adica echivalentul a 15 000 megatone de TNt , bomba țarului care daca ar exploda la roma(doar o bombă țar) ar sparge geamurile pana in bucuresti] asa ca imaginativa voi cata putere va avea explozia si cat praf se va ridica. Parintele zicea ceva de americani care nu se vor putea implica in alte conflicte in care sunt implicate nato din cauza acestei crize majore provocate de o cataclisma(cred ca va fi acest hipervulcan) asa ca na….. lucrurile se leaga cat de cat… dar nimic nu conteaza. Conteaza relatia oamenilor cu Dumnezeu si atat. Caci ce vine e prea mult pentru puterea simplului om.

 2. Eu îl cred. De ce? Fiindcă nu mai poate nimeni sa schimbe fața lumii în care trăim, adică să pună lumea pe făgașul normal decât o acțiune de o asemenea amploare desfășurată la nivel mondial. Peste tot sunt nedreptăți, dar ele vor dispare, căci sataniștii nu se vor potoli până ce nu se vor lecui cei nedrepți. Nu că ăsta ar fi scopul lor, nici vorbă, ci că ele vor veni “la pachet” odata cu planul lor. Tuturor ne va fi greu, dar dacă ne vom îndrepta Dumnezeu ne asigură în Sfânta Liturghie că niciun os din cel drept nu se va zdrobi, iar Dumnezeu știm nu numai că spune adevărul, ci că El Însuși este Adevărul(tot adevărul). Așadar ceea ce ni se întâmplă este de fapt chemarea noastră la pocăință sau la El.
  Vi se pare că s-a pocăit cineva din cei pe care îi cunoașteți? Dacă da, câți? Iar dacă nu, atunci mai este mult până va dispare această pandemie fabricată.
  Ce-am vrea să ne spună mai mult decât ne-a spus până acum acest Părinte? Eu mă bucur pentru toate câte ne-a spus până acum. Nimeni n-a putut vorbi ca dânsul, dintre cei în viață, până acum. Mai sunt unii care, ca și vulpea când n-ajunge la struguri, zic că sunt acri. Desigur că nu-i obligat nimeni să-l creadă, dar cinstit e să nu arunce cu noroi. Știm că-i deranjează aceste profeții, dar mai știm că cei ce-L iubesc pe Hristos nu se tem de aceste profeții. Eu tare mult îmi doresc o societate în care să guverneze adevărul și dreptatea dumnezeiască. Am voie să-mi doresc așa ceva. Văd însă că profețiile Părintelui Elpidie sunt parte componentă a nașterii unei asemenea societăți drepte. Atunci de ce nu l-aș aprecia(iubi) pentru cele profețite? De aceea îl și cred.

 3. Părintele spune multe si nu de acum, ci de ani de zile si eu Il cred! Despre cât este de sfânt, Dumnezeu știe, nu vreau să îl judec si cu siguranță toate se vor întâmpla ,căci nu văd luminița de la capătul tunelului. Vremurile de pe urmă sunt acestea cu siguranță.
  In una din profetii spune ca el nu il va mai apuca pe antihrist, ca va muri înainte de venirea lui. Deci mult nu cred sa mai fie până atunci.
  Important este să fim ai lui Dumnezeu ,să ne spovedim si impartasim cât mai des,si mai ales să ne obisnuim cu postul aspru caci doar asa vom putea sa rezistam.
  Dumnezeu să ne întărească pentru vremurile care vor veni!

 4. “It is hard for the common person to imagine such diabolic plans and the sub-humans behind the curtain that are gleefully wiping out great swaths of humanity. Only people who have faced this evil head-on can actually wrap their minds around this war of the sub-humans against the spirit-filled humans whose souls are striving to reach a higher level of development. Sub-humans are attempting to devolve humanity into the animal kingdom, specifically the spirit-less, soul-less insect kingdom. Only by awakening to this battle plan can the war be won.

  It takes a great stride of humanity to see this evil because humans do not “think” this way and generally cannot conceive of such evil being created by other humans. But it is not humans who have created and implemented this de-evolution, it is the semblance of human-like beings who wage this war.

  Once humanity awakens to the evil and confronts it directly, the true human soul can ferret out the sub-humans and undermine their plans for human extinction. The time is now to wake up and understand the nature of these locust people and stop their plans by recognizing the inhuman battle of the apocalypse that is all around us.”

  https://neoanthroposophy.com/2021/07/04/the-locust-people-and-the-devolution-of-humanity/

 5. Parintele Elpidie a profețit demult toate acestea, eu am profetiile lui scoase la imprimanta din 2013. Sunt încă pe net. Le puteți găsi și citi. Parintele Iustin Parvu îl numise noul luminator al Greciei. Chiar a spus ca dacă ar fi fost maI tânăr și dansul ar fi vrut sa facă misiune în Africa cum a făcut pr.Elpidie.
  Acuma la cum a ajuns lumea , nu are cum sa nu vina mania cea dreaptă a lui Dumnezeu.

  1. ce a profetit Danielo din 2013 ca niciun “sfant” dasta de care s-a umplut grecia in ultima vreme nici nu a mirosit plandemia, inchiderea in casa de Inviere, interdictiile, oamenii omorati in spitale, vaccinarea obligatorie…da-mi un citat clar dintr-o profetie de a lui care s-a implinit sa vedem, ca daca era ceva anuntat clar, se discuta pe site urile de profil

   1. Scuza ma dar de ce te tot preocupa pandemia asta? Asta e doar o ramurica, incearca sa vezi mai mult. Pandemii vor mai fi pana la final nu e singura. Nu se discuta nimic pt ca lucrurile sunt asa cum sunt. Prea controlate ca pareri ale preotilor ca el sa ajunga faimoase, dar asta nu conteaza ca ajung unde trebuie, la mine la tine, ti am raspuns mai sus vreo cateva exemple concrete care s au intamplat, crede ,a ca nu ai vrea sa sti ce s a discutat pe la forumurile economice de la bruxelle davos si roma, filele pline de planuri sunt deja scrise. Dzr repet, nu asta conteaza, ca si daca un parinte are dreptate si ceva se intampla ce o sa faci dupa? Ce faci cu informatia ca acel parinte a stiut ce urma sa se intample? Exact nimic, ca au mai fost oameni alesi de Dumnezeu pe lumea asta, nu e primul ai nici ultimul. Conteaza ca tu sa te indrepti cu adevarat si sa lasi prostiile astea de ne guverneaza chimicalele din creier, chimicale care ne dezvolta placer dupa care alergam. Cam asta e joaca, iar rascumpararea crede ma ca nu e de pe lumea asta 😉 sa fii iubit.

  1. Îți răspund eu:
   Contracurent este, după părerea mea, un “cal troian” ce își schimbă numele funcție de conjunctură și este îngăduit cu bună știință pe aici. El are un anumit rol pe aici, unul viclean. Mai știm că Părintele Papacioc ne-a spus să nu intrăm în discuție cu diavolul, să nu-i dăm atenție, căci n-ai cum s-o scoți la capăt cu el.

   1. D-le Baltag, dumneavoastră aveți oarece tendințe dictatoriale, nu va supărați! Pai, orice postare care nu este agreata de dvs sau alți intelepti, atotstiutori și neprihaniti de pe acest site este catalogata ca fiind a unui cal troian.
    Asa se explica de ce nu sunt zeci, poate sute de utilizatori care sa comenteze zilnic subiectele de pe site, ci doar câțiva oameni care au impresia ca dețin adevărul absolut. Comparativ, de asemenea, este explicabila lipsa solidaritatii oamenilor și în ceea ce privește disponibilitatea de a protesta împotriva restricțiilor. Pai când protestele au fost acaparate de femei cu calitate morala îndoielnică, de huligani și smecheri tatuați, credeți ca zeci de mii sau sute de mii de oameni satui de mascarada Covid accepta să-și asocieze imaginea cu astfel de specimene? Mai reflectați, domnule, nu mai puneți pumnul în gura! Sau va credeți vreun ortodox mai special? Nu degeaba spunea părintele Arsenie Boca ca va veni vremea când si unii dintre cei aleși vor cădea. Asa încât, d-le Baltag, atenție la neatenție!

    1. Nu prea v-am văzut pe aici numele sub care postați acum. Fiecare are dreptul la exprimare, dar unii jignesc de-a “binelea” pe cei de pe aici. Mi se pare că site-ul îi cam protejează pe unii de-ai săi, nu vi se pare? Odată “contracurent”, apoi “Johnny be good”, și mai sunt și alte nume de-a lungul vremii, dar de fapt nu sunt atât de multe persoane, ci mai multe pseudo-nume. Interesul ascuns primează, iar protejații sunt una și aceeași persoană, interesul fiind, cred eu, catalogarea celor de pe aici. Adică cu o mână vă dau(subiecte) iar cu cealaltă vă cataloghez ca să se știe “greutatea” fiecăruia. Altfel nu ar veni aceste provocări de oameni imaturi. Dreptul la replică este universal valabil. Am încercat și altădată să exprim acest lucru dar tot așa ușor. Se vede aproape clar că cei ce aduc provocări sunt “din familie”, cum se spune, căci altfel, așa cum altădată unii dintre cei simpli făceau câte o greșeală, imediat site-ul îi punea la “punct”, așa ar fi procedat și acum, dar e greu să-ți dai cu stângul în dreptul. Se merge, părerea mea, pe două fronturi, unul al naivității iar al doilea al interesului care poartă fesul. Asta cred și mi-e greu să țin ascuns acest crez cu privire la imparțialitatea site-ului. Vom vedea mai încolo cine este cel care este viclean pe aici, căci adevărul va face lumină pretutindeni, deci și aici. Nimeni nu poate sluji la doi domni.

   2. Parintele Elpidie pomeneste episcopul ecumenist. Nu a publicat nicio marturisire in sensul ca intrerupe comuniunea bisericeasca cu ereticii ecumenisti. Deci il consideram ortodox? Conform canoanelor este eretic. Sau …pentru ca face niste … “prorocii” atat de dragute…ar fi bine sa lasam canoanele si sa ne delectam cu fanteziile pe care le debiteaza… Cred ca mai bine ne uitam la niste filme degroaza sau SF…

    1. Domnule “Ortodox”, iarta-ma, dar ce fel de “ortodox” se uită la filme de groaza ( adică satanice) sau Sf (adică imaginare). Unul are pe satana iar celălalt este pod al dracilor…
     Deci ce creștin are părtășie cu așa ceva, tu să îmi spui că doară ești “Un ortodox”…

 6. …acum sincer, si daca nu ai crede in ceea ce spune parintele Elpidie, orb sa fii sa nu-ti dai seama incotro se indreapta omenirea si care-i faza cu vaccinurile astea care cica nu sunt obligatorii dar daca nu le vei face, in curand practic nu vei mai putea trai…trebuie sa fii total idiot ca sa nu-ti dai seama care va fi soarta oamenilor in viitorul apropiat…

 7. Am înțeles ideea,d-le Baltag. Oricine nu postează zilnic și nu scrie ceea ce doriți dvs sa vedeți, automat este etichetat ca fiind cal troian, coada de topor, etc.
  Daca va face sa va simțiți mai bine, renunț sa mai postez vreodată aici. Eu sunt un om normal, un familist, cu soție, copil, merg la munca, nu îmi câștig existenta postand aici, nu caut celebritate și nici nu îmi propun sa concurez la secțiunea postări. Nu am nicio problema sa ma retrag, decât sa deranjez, mai bine las loc celor care sunt agreați. Îmi pun în continuare nădejdea în Dumnezeu, nicicum în oameni. Eu sunt un păcătos, nu ma ridic la nivelul dvs. Va doresc sănătate!

 8. Contraconcurent, sau Johnny be good, sau cum vrei sa iti spui, tu te afli cu treabă pe aici. Daca nu iti place Ortodoxia si Parintii cu viață sfanta, du-te si lasa-ne in pace… sunt atatea altele pe internet….
  Un om bine intentionat nu are atitudinea ta! Chiar daca nu intelege sau nu accepta ceva, un om bine intentionat are o cu totul o alta atitudine si un alt vocabular! Din prisosul inimii vorbeste gura si tu fara sa vrei ti-ai dat arama pe față.
  Pleacă de aici!

  1. fetito, orice om cu un creier functional ar detecta imediat ca eu si Johnny suntem useri diferiti, numai dupa stilul de a scrie;
   revenind la Sfinti, astept sa iti tragi una peste bot cand va trece termenul parintelui Elpidie si nu se va intampla nimic din cele profetite de el sau de vocea pe care o aude

 9. Vaccines, Body, and Soul: Disconnecting the Body from the Source (Effects of Vaccines)

  Gosia: Swaruu, please answer this question from someone. I am not clear on this either. If you have the vaccine, you are supposedly going to be disconnected from the Source, thus your DNA will be modified and you are not going to be able to receive the signal.

  The question is, what happens with those people when they die, in the afterlife? Do they recover the signal with the Source? Or maybe their soul will get trapped on the AI/cloud and they will be compelled to incarnate again on Earth? And if so, what “situation” is the soul left in?

  Swaruu X: Not at all. There is no ‘soul’ to be or to get trapped anywhere, that can only happen as the result of an idea. The soul does not lose signal with Source, only the body does. A soul is not something apart from Source. It is Source itself therefore it can’t get lost from itself. You cannot separate a soul from Source, it is Source.

  This is why the very word “soul” is wrong and we shouldn’t even be using it any longer, it is mind, it is awareness of self, it is pure consciousness. What people call a ‘soul’ is only defined as something different from Source as in self limited by a set of ideas based on memory of a ‘past’ it animated for itself and only from the point of view of itself.

  It is a wave in the ocean, a dune in the desert. Inseparable with its more expanded self.

  The problem with the vaccine is that it disconnects the body from Source, so the person is no longer perceived as it was before from the point of view of the people around that person, and this happens in a progressive accumulative way.

  So the body will go collapsing its functions until it ends up working at a minimum, in a state alienated from its soul, so to speak, alienated from the signal from its owner, owner being a fragment of Source and Source itself.

  The vaccine means a slow progressive disconnection of the body from Source-consciousness-individual. The death of the body.

  What situation the ‘soul’ will be left in depends on the ideas it holds, and only on that, so it is essential to know as much as you can during your present incarnation, to know where to go and what to expect.

  Gosia: Thanks! But then a question. When the body is disconnected from the Source, for example of Jenny… Where is Jenny then? Is she still operating through that body or she is gone already? Meaning… does that disconnection mean basically the same as if she died and she is somewhere else already, leaving the body to operate on its own in its degenerative state? “Owner” of the signal being already somewhere else?

  Swaruu X: Jenny has always been Source. The set of ideas that make up the concept of ‘Jenny’ is in Source and is part of Source and is Source itself. ‘Jenny’ (what a nice name) as such only uses a body to be in a conceptual etherical realm with a set of rules that make it be “the physical world”.

  From the point of view of that physical realm, yes, Jenny died, or basically died even if her body is still working more or less. Remember the body also holds a set of functional memory held in the body itself, so it reacts and functions with ‘limited interact-ability’, that is as if someone with good interaction and connection with Source would have a near 100% connection with it, and a person with the vaccine working progressively inside its body disconnecting slowly its capacity to bring into the physical the concept of ‘Jenny’ held in Source.

  So as the vaccine goes developing its real effects throughout a span of time, it begins to limit the amount of connection possible with Source, from 100, to 93, to 78 to 52, to 37, to 19 % and as it gets lower and lower, its connection to Source will be progressively severed, becoming more like automatons. Like Back Drop People. And even later or more after, to work in a decadent state equal to zombies in all the expanse of the meaning of the word Zombies with a capital Z.

  To the very best of my knowledge that is what will happen in a few months to years, and the process has already begun.

  You ask if the owner of the signal is already somewhere else. So to speak, from the point of view of the physical body, because the signal is Source and it´s not even coming into the body, it is all over any way, like radio waves.

  Gosia: Thanks again! I understand. But then, at what point is the signal of that person, connection with the Source, already removed from the body? At the moment they take the shot or later, as the percentage of disconnection goes up? I mean… when does the “soul” – point of attention, REAL JENNY, really withdraw itself from that body and goes somewhere else? At what percentage of the disconnection? I am still trying to grasp this.

  Swaruu X: I don’t think it is possible to know at what point there is a disconnection, a specific point. It is a gradient, from 100% connection, to less and less as the vaccine goes on to do its job.

  But the fact is it does disconnect, but we could argue that as long as the body is alive, some connection remains, except in the truly zombified state where it´s working entirely from its internal “hard drive” so to speak. And then this conversation could go into Vampires and Zombies (connected).

  See it as a light bulb, when fully lit, the person-body has full connection to Source, and the vaccine goes dimming and dimming down the bulb slowly and progressively until it turns off.

  The “soul” cannot ever be disconnected from Source, because it is Source itself. It can only hold the idea that it is disconnected, but that cannot be so. The body is what does get disconnected from the “Soul” or from Source better said.

  And I can imagine that if the body is having a disconnection experience, then what is left in that connection would alarm the “soul” into thinking it is getting disconnected, as the “soul” when having a body does get attached to the idea that it is the body. People-Souls have a body, they are not a body. Have as in own as in you own a car.

  Gosia: But I am still trying to grasp to understand… like with the bulb disconnecting slowly, your perception of YOU as Jenny, as an awareness, “soul” perception, is still in the body or will it go “incarnating somewhere else” already… and being aware elsewhere? Where is the Self-Awareness of that soul at that point? Because at death it is clear. You die and right there and then you “wake up” in the astral or wherever still with your point of awareness as you. And in the case of vaccines then? That´s what I don´t get yet.

  Swaruu X: Ok, it’s not clear for the person-soul inside the vaccinated body. It perceives that something is very wrong. For example many vaccinated people have reported and being very alarmed about this, that they don’t have emotions as before, that nothing excites them, that they don’t feel love and they don’t feel happiness.

  The person, body and soul together, experience something similar as to what happens with Alzheimer’s. The body is getting disconnected from Source-Soul progressively because of the malfunctioning of brain systems, that translate the signal into the physical world, calcification of the brain and necrosis of brain sectors or basic malfunctioning because of a high amount of aluminum in the system among other causes.

  Gosia: But THEY are still in the body then if their self-awareness is there and not floating towards Taygeta for example.

  Swaruu X: They are still in the body, but they can’t fully come into the physical world, less and less until they finally die. And when they finally do, they either can go back to Source, or wake up in their pod, wherever.

  Gosia: Ok, so the final disconnection of their SELF-AWARENESS happens at the actual death of the body. The awareness of I.

  Swaruu X: Yes. For this example yes, that’s when it becomes 0%.

  Gosia: Ok, understood.

  Swaruu X: The problem here is the automaton effect. And this also leads to entity parasitization. That is… the body formerly belonging to someone. Someone kind and real becomes an entry point for dark entities to use to come into the physical world. They are always trying to find a way into the physical, and this is one of the ways they will use and are already using. So that’s another agenda that hasn’t been mentioned before and it is important. Another reason why they want to vaccinate people. So they become portals for entity possession. And that is terribly real.

  The common problem here is that people who take the vaccine and then say they “feel fine” is that the ill effects of the vaccine are progressive, they will manifest little by little, more and more as time goes by.

  Some sectors of the population, especially those taking the vaccine for the first time, are sometimes being given placebos, that’s why they don’t report any ill effects. It’s a strategy of the Cabal to lessen the effects and with them lessen the resistance of the people about taking it.

  https://lbry.tv/@CosmicAgency:c/vaccines-effects-on-soul-disconnection-from-Source:7

 10. …inca o profetie despre ceea ce va veni…indiferent daca unii cred sau nu…

  “Calea vieţii schimonahiei Nila (Evdokia Andreevna Novikova), cunoscută de mulţi dreptmăritori creştini din toate colţurile Rusiei, s-a sfârşit la 6 martie 1999. Harismele dăruite de Domnul stareţei – înainte-vederea, proorocia, sfatul înţelept, vindecarea bolilor, mângâierea – sunt confirmate de creştinii care îi cereau ajutor şi sfat. Cu ochii săi duhovniceşti ea străvedea sufletul omului, întreaga lui viaţă, atât prezentă, cât şi trecută şi cea viitoare. Anume de aceea, era atât de eficient ajutorul ei acordat oamenilor care ieşeau din chilia maicii mângâiaţi, încurajaţi şi înaripaţi.

  Odată au întrebat-o pe maica dacă nu este târziu să fie astăzi înălţate biserici noi, la care ea a răspuns:

  – Deja ieri era târziu. însă Domnul a mai prelungit vremea pentru Rusia.

  Şi, în general, maica nu o dată zicea că Domnul poate amâna împlinirea proorociilor. Mult depinde de noi, credincioşii, de dispunerea noastră spre rugăciune, de pocăinţă, de nevoinţa pentru curăţirea noastră.

  Cu jumătate de an înainte de moartea sa, maica a spus că în ziua a patruzeci şi una după moarte va veni miliţia (poliţia) şi nimic nu va mai putea fi luat. De aceea, ea a binecuvântat ca totul să fie împărţit, până la ultimul lucru, ca la venirea gărzii de miliţie casa să fie goală. Astfel s-a şi întâmplat în continuare.

  o15-6Maica Nila vorbea despre necesitatea rugăciunii neîncetate oriunde te-ai afla – la serviciu, la odihnă, în mijloacele de transport.

  – În mâini – lucrul, iar pe buze rugăciunea. Mai întâi de toate, rugăciunea, fiicelor!

  Despre importanţa rugăciunii, ea spunea aşa:

  – Lumea se ţine cu rugăciunea. Dacă măcar o oră va înceta rugăciunea, şi lumea va mai înceta să existe. Şi mai ales este nevoie de rugăciunea de noapte. Ea îi este plăcută lui Dumnezeu mai mult decât celelalte.

  – Cea mai mare şi mai grea nevoinţă este a te ruga pentru oameni. Trebuie să fii răbdător, să te rogi, să te nevoieşti, fără a te lăsa influenţat de ceva, oricât ai fi de certat şi bârfit. Există bârfire din stânga, de la cel viclean, dar există şi din dreapta – de la cei apropiaţi. Ambele sunt grele, dar sunt folositoare şi chiar necesare. Toate cele ce ni se trimit trebuie să le împlinim înaintea Ochiului lui Dumnezeu, cu gândul la Maica Domnului, cu inima spre Dumnezeu. Nu e nevoie de nevoinţă exterioară, ci, mai mult ca orice, de curăţirea inimii. Să nu-ţi permiţi niciun fel de viclenie, să fii deschis cu oamenii. Şi să nu-ţi închipui nimic despre tine.

  Într-o noapte, maica le-a trezit pe fiicele sale duhovniceşti cu cuvintele:

  – Fiicelor, a început războiul! Trebuie să ne rugăm, scu­laţi-vă!

  Dimineaţa, la televizor, la radio şi în ziare au anunţat că au început acţiuni militare în Cecenia (anul 1994).

  Odată, la maica Nila a sosit o călugăriţă din Siberia. În timpul zborului, au fost defecţiuni la motorul avionului. Maica Nila i-a spus:

  – Mai mult să nu zburaţi cu avionul, acum nu mai există nicio siguranţă. Mai bine călătoriţi cu trenul.

  Una dintre fiicele duhovniceşti ale maicii a întrebat dacă se poate merge în pelerinaj în Ţara Sfântă şi aceasta i-a răspuns:

  – Nu ai ce face acolo! Pelerinii ruşi de astăzi au pângărit Pământul Sfânt şi atât de mult au păcătuit acolo, încât acum trebuie să meargă pe la locurile noastre sfinte să se pocăiască şi, prin rugăciuni, să-şi spele păcatele. Nu binecuvântez să pleci încolo! Câte locuri sfinte sunt în Rusia pe care nu le-ai vizitat! Cuviosul Serghie nu a fost în Ţara Sfântă, însă cu rugăciunile lui s-a sfinţit pământul Rusiei. împărăţia cerurilor este înăuntrul nostru – şi Domnul trebuie să trăiască în noi. De aceea, Ierusalimul trebuie să fie în inima noastră, în interiorul nostru. Domnul nu ne-a lăsat poruncă să călătorim în Ţara Sfântă. Iată unde sunt la noi Ierusalimul şi Ţara Sfântă – zicea maica, arătând spre inimă.

  Dar cuvintele acestea ale maicii nu vorbesc despre faptul că ea nu binecuvânta pelerinajele. Apropiaţii ei îşi amintesc un caz. A venit la maica o tânără nevastă însărcinată, în a cărei familie era o situaţie dificilă. Maica a mângâiat-o, spunându-i că totul va fi bine, se va naşte un fiu, după care, pe neaşteptate, a binecuvânta­t-o să plece la Ierusalim. După cuvântul stareţei, femeia s-a aflat în Oraşul Sfânt în zilele Pascale, asistând şi la pogorârea Luminii Sfinte la Mormântul Domnului. După pelerinaj, situaţia din familie s-a ameliorat şi ea a născut cu uşurinţă, precum i-a şi prezis maica.

  Cu multă durere vorbea maica despre femeile şi fetele care umblă în pantaloni:

  – Nu este permis femeilor să îmbrace haine bărbăteşti, şi bărbaţilor – femeieşti. Pentru aceasta vor da răspuns înaintea Domnului. Singure nu purtaţi şi pe celelalte opriţi-le. Trebuie să ştiţi că femeile care poartă pantaloni, în războiul viitor, vor fi recrutate în armată şi puţine se vor întoarce vii.

  In timp ce maica pronunţa aceste cuvinte, o femeie dintre cele prezente s-a gândit: „Ce este rău în faptul că eu lucrez în grădină fiind îmbrăcată în pantaloni, doar aşa-i mult mai comod?“. Maica imediat a reacţionat la acest cuget:

  – Şi tu în grădină umbli în pantaloni, nu face aceasta, vei răspunde în mod deosebit.

  Când a fost botezat un prunc nou-născut, stareţa Nila i-a spus naşei:

  – Aveţi grijă de el, de la doisprezece ani va trăi fără mamă. Maica mai spunea:

  – Este de nepermis să-ţi părăseşti copiii. Oamenii nu înţeleg ce necaz mare este acesta, nu vor să se pocăiască şi să se îndrepte. Va trebui cu sânge să-şi spele aceste păcate. Nu se poate să abandonezi copiii, mamele sunt datoare să-şi hrănească pruncii.

  (…)

  Maica spunea:

  – Unde este sfinţenie, acolo se bagă şi necuratul.

  Maica prezicea că vor veni timpuri când pe creştini, ca şi în zilele revoluţiei din octombrie, îi vor întemniţa în închisori, rezervaţii şi îi vor îneca în mare.

  – Atunci când vor începe prigoanele asupra creştinilor, grăbiţi-vă să plecaţi în exil cu primul şuvoi, faceţi-vă luntre şi punte, dar să nu rămâneţi. Cei care vor pleca primii se vor mântui. Toate acestea le veţi vedea cu ochii voştri, generaţia voastră va întâlni venirea lui antihrist. Copilaşii mei, cât de milă îmi este de voi – plângea maica spunând acestea. Dar adăuga: totuşi, slavă Domnului pentru toate!

  Un preot i se mărturisi maicii:

  – Maică, eu sunt slab, mi-e frică de ziua venirii lui antihrist.

  – Nu te teme, vei ajunge până atunci, însă nu vei îndura greutăţi.

  Maica nu o dată vorbea despre viitoarele încercări, spunând că în vremurile instaurării lui antihrist oamenilor le vor fi aplicate torturi de care din veac nu s-a mai auzit. Insă maica descoperea ceea ce vedea cu ochii duhovniceşti nu pentru a înspăimânta, ci pentru a întări în credinţă şi în nădejde în mila Domnului. Ea neîncetat spunea că Domnul nu-i va părăsi pe cei credincioşi Lui şi-i va hrăni în vremea foamei, îi va mângâia în scârbe, îi va adăposti, îi va îngrădi în necazuri şi îi va ajuta cu vrednicie să treacă prin orice chinuri, prigoane şi munci. Amintindu-şi în aceste cazuri cuvintele psalmistului David: Nu se vor ruşina în vremea cea rea şi în zilele foametei se vor sătura (Psalm 36: 19).

  – Toate îmi sunt cu putinţă întărindu-mă întru Domnul. Şi nu vă înspăimântaţi de nimic, copii, nu vă temeţi de ceea ce se va întâmpla, sau se poate întâmpla, sau trebuie să se întâmple după proorociile oamenilor lui Dumnezeu. Domnul este mai puternic decât toţi şi decât toate. El ne va da ajutor în încercări, ne va da putere de a răbda şi ne va smeri la vremea cuvenită. Se cere doar să fim ascultători ai voii Sale sfinte. Rugaţi-o pe Apărătoarea noastră osârdnică şi ea nu vă va lăsa.

  Odată, faţa maicii a căpătat brusc o expresie ameninţătoare de parcă ar fi văzut cu ochii săi duhovniceşti ceva înspăimântător. Ea a lovit de câteva ori cu varga în podele, zicând:

  – Uite ce au mai inventat! Pruncilor să le pună pecetea lui antihrist! Îngerul îi va răpune pe cei care se vor încumeta să facă aceasta!

  într-o zi, maica Nila şi-a cuprins capul cu mâinile şi a exclamat:

  – Vai, ce se va întâmpla! Ce va fi cu Rusia şi cu noi toţi?! A repetat aceasta de câteva ori, apoi, liniştindu-se, a zis:

  – Nu, n-am să vă povestesc nimic, Domnul nu binecuvântează.

  Apoi, adresându-se către cei din chilie, adăugă:

  – Trebuie să aveţi grijă ca locuinţa să vă fie în apropierea bisericii. Numai aşa vă veţi mântui. Când vă este greu acasă – fugiţi la biserică.

  Cu ochii duhovniceşti, maica vedea că generaţia actuală şi cea care o va urma vor avea de înfruntat încercări şi necazuri mult mai grele. Deseori ea povestea despre propria experienţă de supravieţuire în condiţiile foamei din lagăr, când nu exista nici cea mai mică rezervă de hrană:

  – Cât e de groaznic să înduri foamea, să nu dea Domnul să treceţi prin aceasta. În lagăr aproape că nu vedeam pâine. Când am ieşit în libertate, mi se părea că niciodată nu mă voi mai sătura de pâine. Dar foametea va veni. În anii copilăriei în Ucraina, se întâmpla să priveşti în jur şi până la orizont să vezi grâne, spice pline, unul ca unul. Vântul bate şi ele, ca valurile mării, se unduiesc până la orizont. Niciun fel de buruiană nu era printre ele. Iar astăzi, dacă priveşti, până la orizont vezi doar buruieni. Au lăsat pământul de izbelişte, iar el este hrănitorul nostru. Trebuie ca toţi să muncească pământul: oamenii vor fi nevoiţi să răspundă pentru faptul că au părăsit pământul. Foamea va veni pentru aceea că pământul zace în paragină. Dacă aveţi un lot, fiecare colţişor al lui trebuie să fie prelucrat şi semănat şi pământul vă va ajuta să rezistaţi în vremea foamei. Sădiţi cartofi, legume pe toate parcelele care vi se vor oferi, creşteţi găini. Când va fi greu, veţi mânca cartofi cu castraveţi.

  – Rezervele nu vă vor salva, deoarece foametea nu va începe brusc. Din an în an va fi tot mai greu, recolta va scădea, tot mai puţin pământ va fi prelucrat. Toţi trebuie să se îngrijească să fie mai aproape de pământ, în oraşele mari viaţa va fi deosebit de grea. Foamea va fi atât de groaznică, încât oamenii vor da buzna prin case în căutare de ceva alimente. Vor sparge geamurile şi uşile, vor ucide oameni pentru hrană. Mulţi vor purta în mâini arme şi viaţa omului nu va mai avea nicio valoare.

  – La venirea lui antihrist se va lăsa aşa o foamete, încât se vor epuiza cerealele. Trebuie să pregătiţi flori de tei, urzică şi alte ierburi, să le uscaţi şi apoi să faceţi din ele ceai – această fiertură va fi de ajuns pentru hrană.

  Maica spunea că, la sfârşitul vremurilor, în locul Petersburgului, va fi mare. Moscova parţial se va prăbuşi, în subterana ei se află multe goluri. Iar când au întrebat-o despre casa şi orăşelul în care locuieşte, ea a răspuns:

  – Din orăşel nu va rămâne nimic. Va rămâne căsuţa mea şi încă una. Va fi război, distrugeri, însă căsuţa mea nu va fi distrusă. Eu nu voi vedea acestea, iar voi o să le vedeţi. Iată, drumul spre Egorievsk va rămâne şi căsuţa mea, şi nu-i nimic lângă ea. În timpul războiului, orăşelul va fi distrus.

  – Sosi-va timpul când chinezii vor năvăli asupra noastră şi tuturor le va veni foarte greu. Aceste cuvinte maica le-a repetat de două ori.

  – Copilaşi, am văzut un vis. Va fi război. Doamne, adolescenţii, de la paisprezece ani, vor fi recrutaţi şi trimişi pe front. Acasă vor rămâne doar copiii şi bătrânii. Soldaţii vor umbla din casă în casă, îi vor mobiliza pe toţi şi-i vor goni la război. Vor domni jaful şi nelegiuirile celor înarmaţi şi pământul va fi împre­surat cu cadavre. Copilaşii mei, cât de milă îmi este de voi! – de multe-multe ori repeta maica.

  Dintre toţi sfinţii, maica îl iubea cel mai mult pe Sfântul apostol şi evanghelist Ioan Teologul. Ea spunea că sfântul iubeşte Rusia şi că el va veni la noi în vremurile lui antihrist. Unui fiu duhovnicesc maica i-a dat o astfel de rugăciune:

  Doamne, fie voia Ta întru mine, păcătosul, în toate căile vieţii. Ajută-mi să-Ţi rămân credincios Ţie până la sfârşit. Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, mântuieşte-mă pe mine, păcătosul. Sfinte apostole Ioan Teologul, fii îndrumătorul meu, fii mijlocitor şi rugător pentru mine înaintea Domnului şi a Preacuratei Sale Maici“.

  http://www.cuvantul-ortodox.ro/proorociile-schimonahiei-nila-10-ani-de-la-adormire-6-martie/

 11. Iar a avut inaintevedere parintele Elpidie: uitati-va cum incepe sa arda Grecia,dinspre insule incepand!!! De la turci vinw flama, ca sa parafrazez un cantec.

 12. cheia sosirii lui “Mesia” ( alias Antihrist) este consimțirea la programul guvernamental de vaccinare a populației…

  În contextul profeției lui Isaia, amenințarea lui Bennett capătă implicații nefaste, sugerând că cheia sosirii lui “Mesia” ( alias Antihrist) este consimțirea la programul guvernamental de vaccinare a populației…

  .Amenințarea premierului israelian de Roș Hașana – Anul Nou evreiesc: Dacă oamenii nu se vaccinează, nu vor auzi sunetul șofarului | ActiveNews

 13. *Mărturisirea cutremuratoare a unui Preot-Călugăr care a făcut greșeala să se vaccineze*
  ? ⚠️Video pe facebook la adresa (dati click aici) : https://www.facebook.com/marian.cristian.50596013/videos/223015103145659/?sfnsn=wa
  ⚠️ Acest videoclip DESPRE MARTURISIREA UNUI PREOT-CALUGAR (DIN GRECIA) CARE A FACUT GRESEALA SA SE VACCINEZE (tradus din engleza cu coloana sonora in greaca) a fost cenzurat pe youtube foarte rapid in cateva zile! Se pare ca youtube cenzureaza in prostie. Vechiul cont youtube mi-a fost blocat momentan si nici macar de pe alte conturi nu ma mai lasa sa-l incarc deloc.
  Adevarului nu trebuie sa i se puna pumnul in gura!
  ⚠️ Diavolul nu suporta adevarul, nu vrea ca oamenii sa afle capcana pe care el a pregatit-o omenirii (se chinuie sa insele, sa ia cu el cat mai multe suflete in iad)!
  Luptati cu sistemul (cu cenzura) si distribuiti si inclusiv descarcati o copie pe calculator/telefon!
  DOAMNE AJUTA!
  Citez:
  ?⚠️ În acest clip video Părintele Savvas (din Grecia) ne prezintă o mărturisire personală a unui Preot-Călugăr care a făcut cumplita greșeală să se vaccineze (și ce mărturisește, ce a urmat este cutremurator [luați aminte că era doar prima doza de vaccin (nu făcuse mai multe doze și după asta NICI N-A MAI FĂCUT ALTE DOZE) Preotul-Călugar care a dat mărturia ne descrie suferința și decăderea sa în plan duhovnicesc). Pe lângă acestă mărturie Părintele Savvas ne prezintă și alte dovezi și mărturii cutremurătoare legate de vaccin! Urmăriți cu atenție clipul video până la sfârșit (are aproape 24 de minute).
  ? Înainte de a ne vorbi Părintele Savvas, eu, traducătorul, vă voi prezenta în prima parte a clipului video PROFEȚIA „Sfântului Paisie Aghioritul” pe care poate nu o știți cu toții:Sfântul Paisie Aghioritul (Sfânt făcător de minuni și contemporan cu noi) ne-a avertizat cu aproximativ 30 de ani în urmă despre ceea ce trăim astăzi, astfel:
  ? ⚠️ „Acum a mai apărut și o boală pentru care deja au descoperit vaccinul. Vaccinarea va fi obligatorie, iar, odată cu vaccinul, omului i se va implanta și cip-ul.„
  ? ⚠️ Să vă feriți de vaccin. Să nu ne lăsăm înșelați! Trimiteți și altora această mărturie (distribuiți mai departe)! Dumnezeu să ne apere! Doamne ajută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE