X

Israelul a înregistrat marți peste 500 de infecții COVID-19, un număr record din martie … mai rău decât se credea anterior

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Israelul a înregistrat marți peste 500 de infecții COVID-19, un număr record din martie, după ce a identificat o scădere a eficacității vaccinului Pfizer. 

-Pai stai ma nene, eficacitatea vaccinului poate scadea? Asta se va spune? Revenim..

Potrivit Ministerului Sănătății din Israel, eficacitatea vaccinului pentru prevenirea infecțiilor, cu sau fără simptome, a scăzut la 64% din iunie, atribuită variantei delta (comparativ cu 88% crezută inițial)

Israelul a adăugat marți 501 de cazuri noi, 50% în rândul elevilor, ceea ce plasează rata de pozitivitate la 0,7%, cu un total de 2.901 de cazuri active, deși doar 33 de persoane sunt spitalizate în prezent.

Cu peste 5,1 milioane de rezidenți vaccinați – dintr-un total de peste 9 milioane – autoritățile sanitare promovează campanii de vaccinare în rândul adolescenților și încearcă să elimine surplusurile.

Primul ministru israelian Naftalí Benet a anunțat marți un acord cu Coreea de Sud pentru a expedia 700.000 de doze de vaccin Pfizer care expiră la sfârșitul lunii, în schimbul faptului că țara va returna aceeași sumă atunci când va primi comanda în septembrie-octombrie. Acordul a fost anunțat după ce Autoritatea Națională Palestiniană (PNA) a respins un acord similar, deoarece are o dată de expirare viitoare.

Noul guvern israelian a reactivat așa-numitul Cabinet Coronavirus, care se va reuni mâine, miercuri, pentru a evalua situația epidemiologică și a aprobat două studii pentru a evalua eficacitatea vaccinului în funcție de vârstă și caracteristici, precum și imunitatea celulară.

Masca de interior a devenit din nou obligatorie în Israel, iar intrarea străinilor cu viză de turism a fost interzisă de când pandemia a început în martie 2020.

josbotnita.ro

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button