X

De ce ascunde Guvernul reacţiile adverse la vaccinare. Laureat Nobel: Vaccinurile produc variantele SARS-CoV-2!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Guvernul României oficial recunoaște că există 16.623 de reacții adverse la vaccinurile COVID-19 și susține că investighează 122, dar în portalul UE nu raportează nimic.

Până duminică dimineața, România apărea cu 0 reacții adverse la toate cele 4 vaccinuri administrate cetățenilor români: 0 la Moderna, 0 la Pfizer, 0 la vaccinul Johnson & Johnson şi zero la AstraZeneca.

În noaptea de duminică spre luni a apărut o singură raportare de reacție adversă. Pe portalul european sunt raportate 27 de reacții adverse şi decese provocate de vaccin. În total, țările europene raportează aproape 700.000 de reacții adverse dintre cele mai grave, de la afecțiuni cardiovasculare la boli de sânge, boli neurologice și mii de decese.

Cele mai afectate sunt femeile și populația tânără

Cele mai afectate sunt femeile și populația tânără între 18 și 64 de ani. Aceste reacții sunt listate pe categorii în portalul european, fără ca decesele să fie centralizate sau raportate vizibil. În România nici măcar asta nu apare.

În comunicatul oficial sunt trecute sec câteva cifre, fără a fi oferite informații referitoare la ce fel de reacții adverse au apărut și câți dintre cei vaccinați au ajuns în spital în urma acestor reacții.

Totuși, oficial autoritățile române recunosc 16.623 de reacții adverse. De ce acestea nu apar în portalul UE? De ce nu există raportări detaliate cu privire la reacțiile adverse după vaccinare din partea autorităţilor? Câți dintre cei internați au fost vaccinaţi.

„Drepturile pacientului sunt mai importante decât expertiza clinică și e mai importantă decât dovezile științifice. Forțarea oamenilor să facă aceste vaccinuri este o încălcare a codului de la Nuremberg”, spune un oficial.

În condițiile în care există aceste reacții adverse foarte grave și reacții necunoscute pe termen lung, ce bază legală are Guvernul să impună pașapoarte de vaccinare așa zisele Certificatele de Verzi prin coerciție?

Care este prevederea constituțională care permite Guvernului să comită o astfel de segregare și discriminare și care este articolul din Constituție care spune că starea de sănătate a unui cetățean român a devenit brusc statut social și o proprietate publică a Guvernului?

A informat Guvernul român cetățenii cu privire la efectele pe termen lung și pe termen scurt ale acestor produse înregistrate ca terapii genetice?

„Nu este corect ca oamenii nevaccinați să fie tratați ca şi cum ar fi bolnavi sau ca şi cum alegerea lor ar fi în mod moral greșită. Faptul că nu au făcut un vaccin nu îi transformă într-o amenințare pentru alții. Vaccinurile pentru COVID nu au fost aprobate de FDA, asta înseamnă că nimeni nu poate fi obligat să le facă”, a mai spus un oficial într-o dezbatere în Senat.

Pandemia e posibil să fi pornit chiar de la un vaccin

În mediul online apar inclusiv oameni din industria Pharma care, sub protecția anonimatului, arată că această pandemie este posibil să pornit de la un vaccin care ar fi trebuit să declanșeze imunitatea la nivelul celulelor T.

Posibilitatea este arătată de o parte din secvența genomului care ar putea proveni de la un vaccin cu rolul de activare a celulelor T. Acesta este și motivul pentru care experţii în vaccinuri din Europa au arătat că cei mai mulți oameni nu se îmbolnăvesc pentru că celulele T distrug patogenul imediat ce a pătruns în organism.

Dacă așa stau lucrurile care este rațiunea medicală pentru care oamenii sunt vaccinați pentru a răspunde la afecțiuni produse de un vaccin?

„E o eroare medicală și științifică. E o greșeală inacceptabilă ce va rămâne în cărțile de istorie pentru că efectiv vaccinurile produc variantele”, spune Luc Montagnier laureat Nobel.

Faptul că Spike-ul din vaccin e patogenic alertează tot mai mulți medici din Occident care cer ca vaccinarea să fie oprită. Guvernul român a informat însă cetățenii cu privire la faptul că Spike-ul din aceste vaccinuri e patogenic, că nu inofensiv așa cum le spuse inițial oamenilor?

„Problema este că proteina Spike este extrem de toxică, e o proteină prion care provoacă boli groaznice ale sistemului nervos și asta este proteina Spike care poate să declanșeze boli precum Alzheimer sau Parkinson”, spune Stephanie Seneff, cercetător laborator MIT,

Faptul că Spike-ul este activ biologic, adică este patogenic înseamnă că pentru organism este la fel de dăunător ca şi Spike-ul din patogenul COVID-19. Deja 60 de studii arată că de sine stătător Spike-ul, fie că este din vaccin fie că este din patogeni, face ravagii la nivelul inimii, plămânilor, sângelui și altor organe vitale. Cercetătorii au demonstrat că modul în care proteina Spike provoacă distrugeri la nivelul celulelor vine să confirme că COVID-19 este, în primul rând, o boală vasculară.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. Spun si aici:
    „Pandemia a pornit….” – care pandemie?
    A pornit faza decisiva din razboiul religios anti-crestin care tine de sanatatea mintala, nu de cea trupeasca.
    –-
    Observati ca poate tocmai pentru ca a luat bani ca premiat Nobel, personajul vorbeste cu convingere si hotarare de ceva ce nu a fost vazut de nimeni vreodata – de virus/virusi.
    De aici incepe teritoriul fantastic al dogmelor „cu diploma” dar nedovedite si nedovedibile stiintific.

  2. Doresc și eu un link către cele 6o de studii care arată că „de sine stătător Spike-ul, fie că este din vaccin fie că este din patogeni, face ravagii la nivelul inimii, plămânilor, sângelui și altor organe vitale” ca să le trimit celor care s-au vaccinat.

    Numai că nu le găsesc nicăieri. Măcar câteva trimite-ți-mi vă rog!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button