X

Slovenia şi Polonia, singurele ţări care susţin Ungaria lui Orban în dezbaterea privind drepturile comunităţii LGBT. România, prin USRgay, e contra lui Orban

Slovenia şi Polonia au fost singurele ţări UE care au susţinut Ungaria în dezbaterea privind drepturile comunităţii LGBT la summitul Uniunii Europene de la Bruxelles, a declarat vineri premierul luxemburghez Xavier Bettel, relatează Reuters, potrivit agerpres.

„Doar două ţări au spus că sunt pe deplin de partea Ungariei: Slovenia şi Polonia. Celelalte ne-au susţinut sau nu au spus nimic”, le-a declarat Xavier Bettel jurnaliştilor.

Citește și: Parlamentul European a adoptat raportul Matic, care prevede că și bărbații pot naște și copiii trebuie expuși de mici la ed sex. Singurii români care au votat pentru au fost cei de la USRPLUS

Xavier Bettel a adăugat că a luat cina împreună cu soţul său şi cu premierul ungar Viktor Orban la Budapesta în urmă cu câţiva ani.

„Nu-l recunosc pe Viktor Orban care este astăzi la masa Consiliului European. Nu este acelaşi … Este trist”, a mai spus premierul Luxemburgului.

Liderii UE l-au condamnat dur joi pe premierul ungar, Viktor Orban, pentru legea sa împotriva promovării homosexualităţii în rândul minorilor, considerată homofobă. Controversata legislaţie ungară a stârnit o dezbatere neobişnuit de aprinsă la summitul celor 27 de ţări de la Bruxelles, potrivit participanţilor.

”Nu a fost o discuţie diplomatică, a fost mai degrabă o confruntare”, a declarat premierul belgian Alexander De Croo, calificând acest moment drept „istoric”.

Legea a determinat 17 state membre, printre care Franţa, Germania, Olanda, Italia şi Belgia, să le scrie liderilor UE Charles Michel şi Ursula von der Leyen şi secretarului general al ONU Antonio Guterres (invitat la summit) despre necesitatea de a susţine valorile europene.

Vezi și: Imagini APOCALIPTICE din Cehia! O TORNADĂ a distrus un sat întreg (VIDEO)!

Legea ungară prevede că „pornografia şi conţinutul care prezintă sexualitatea sau promovează devierea identităţii de gen, schimbarea de sex şi homosexualitatea nu trebuie să fie accesibile persoanelor sub 18 ani”.

Premierul ungar Viktor Orban a respins criticile conform cărora noua lege ar afecta drepturile persoanelor LGBT. ”Legea nu priveşte homosexualii, ea priveşte modul în care părinţii doresc să facă educaţia sexuală a copiilor lor”, a explicat el.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

5 comentarii

 1. Măcar din acest punct de vedere Victor Orban a rămas întreg la minte, căci în ceea ce privește p(l)andemia a făcut și încă face jocul ocultei mondiale. Mai sunt Polonia și Slovenia care nu pot să-și calce în picioare trecutul creștinesc. În rest ceilalți s-au vândut diavolului pe un blid de linte. Iar noi românii nu ne lăsăm „mai prejos”, ci votăm, se pare, tot cu ….Ursula și Macron!!! Ce mai putem spune noi? Că acei așa-ziși români care susțin LGBT nu ne reprezintă nici acum și nici în veci! Acești votanți din România nu sunt români, căci a fi român înseamnă să fii om drept. Cine citește să înțeleagă.

  1. ..s au votat între ei …și praful sa se aleagă de toată mafia asta sau clica diavolească de pe acest pămînt a Sodomei și Gomorei
   pe pustiu sa se duca !
   Nu aveți grijă MAICA DOMNULUI ii va șterge de pe fata pamintului cu tot neamul prin care au venit .

 2. Viu este Mântuitorul lumii, Domnul nostru Iisus Hristos, Fiul Veșnic Iubit al Tatălui nostru Sfânt din Ceruri, Fiu Făcut Om din Sfânta Fecioară Maria, prin puterea Sfântului Duh și a Tatălui nostru Sfânt din Ceruri. Să fim cu El, în fiecare moment, în vecii vecilor!
  ….
  Homosexualii au multe drepturi în Ungaria, dar faptul că li se interzice propaganda printre minori îi nemulțumește profund, căci ei știu că astfel ideologia lor nu are succes.

  UNGARIA, PRIN PARTIDUL FIDESZ CONDUS DE VIKTOR ORBAN, ARE STRATEGIE CU BĂTAIE LUNGĂ PENTRU APĂRAREA VALORILOR CREDINȚEI CREȘTINE. OBSERVĂM CĂ ÎN 2012 UNGARIA A ADOPTAT O NOUĂ CONSTITUȚIE, ÎN CARE S-A STIPULAT CĂ: 1) UNGURII SUNT UNIȚI PRIN DUMNEZEU ȘI CREȘTINISM; 2) STATUL ESTE OBLIGAT SĂ PROTEJE VIAȚA UMANĂ, CARE ÎNCEPE DE LA ZĂMISLIRE (DE FAPT SE INTERZICE AVORTUL); 3) CĂSĂTORIA ESTE UNIREA DINTRE UN BĂRBAT ȘI O FEMEIE; 4) UNGARIA TREBUIE SĂ PROTEJEZE DREPTUL COPIILOR LA IDENTITATEA DE SINE POTRIVIT SEXULUI DE LA NAȘTERE.
  ….
  NE AMINTIM CĂ POLONEZII L-AU DECLARAT REGE AL POLONIEI PE DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS, ÎN NOIEMBRIE 2016, ȘI APĂRĂ CU CONSECVENȚĂ VALORILE CREȘTINE.
  «Rege Nemuritor al Epocilor, Doamne Iisuse Christoase, Dumnezeul și Mântuitorul nostru, aplecând capetele noastre înaintea Ta, Rege al Universului, recunoaștem stăpânirea Ta peste Polonia, peste cei care trăiesc în patria noastră, și prin toată lumea. Dorind să ne închinăm majestății puterii și gloriei Tale, cu mare credință și iubire, strigăm: Guvernează-ne Christoase!»

  «În inimile noastre, Guvernează, Christoase! În familiile noastre, Guvernează, Christoase! …

  În școlile și universitățile noastre, Guvernează, Christoase! … Prin națiunea poloneză, Guvernează-ne Christoase! Ne angajăm să apărăm cultul Tău sfânt, și să predicăm gloria Ta regală, Christoase Regele nostru, promitem! Ne angajăm să facem voia Ta și să protejăm integritatea conștiințelor noastre, Christoase Regele nostru, promitem! Ne angajăm să ne îngrijim de sfințenia familiilor noastre, și de educația creștină a copiilor, Christoase Regele nostru, promitem!

  Rege al regilor și Stăpâne al Conducătorilor! Îți încredințăm poporul polonez și liderii polonezi! Fă-i să-și exercite puterea în mod echitabil și în conformitate cu legile Tale. … Guvernează-ne Christoase! Guvernează ca Rege în patria noastră și guvernează ca Rege în fiecare națiune – pentru gloria mai mare a Prea Sfintei Treimi și pentru mântuirea omenirii.»

  În octombrie 2020 “Tribunalul Constituțional Polonez a declarat că avortul eugenic este contrar demnității și vieții ființei umane, al cărei respect este garantat prin Constituția Poloneză. Tribunalul s-a bazat pe dreptul internațional, în special pe Convenția Națiunilor Unite referitoare la drepturile copilului, care recunoaște că « copilul din cauza lipsei de maturitate fizică și intelectuală are nevoie de îngrijiri speciale, anume de o protecție juridică corespunzătoare înainte de naștere ca și după naștere ». … “Decizia Tribunalului Constituțional Polonez este conformă cu dreptul european, care nu conține nici un drept la avort. În 2018, de altfel, Comitetul pentru drepturile persoanelor handicapate, al Națiunilor Unite, a declarat într-un document oficial că « legile care autorizează în mod explicit avortul pe motivul unui handicap încalcă Convenția drepturilor persoanelor handicapate (Art 4, 5 și 8) ».” … “acest tip de avort este bazat pe diagnostice eronate”…

  Desigur, polonezii sunt consecvenți și împotriva ciumei curcubeului ….

  Dar să observăm:
  “NE LUĂM CURCUBEUL ÎNAPOI. CURCUBEUL ESTE AL LUI DUMNEZEU. PENTRU NOI ESTE CEVA FRUMOS.” APROXIMATIV 200 DE PERSOANE FOSTE LGBT, TRANSFORMATE DE PUTEREA LUI IISUS, AU PARTICIPAT LA “MARȘUL LIBERTĂȚII” ÎN WASHINTON, D. C., ÎN 5 IUNIE 2021. (scurtă anunțare a știrii ; articol în engleză din 7 iunie 2021) NE AMINTIM CĂ ÎN 2019 S-AU PUBLICAT REZULTATELE CELUI MAI MARE STUDIU ȘTIINȚIFIC FĂCUT VREODATĂ CU PRIVIRE LA ROLUL GENELOR ÎN COMPORTAMENTUL HOMOSEXUAL ȘI S-A DOVEDIT CĂ NU EXISTĂ “GENĂ GAY”. ASTFEL SUNT CONTRAZISE MINCIUNILE SUSȚINUTE CU MILIOANE DE DOLARI DE GRUPURILE DE INFLUENȚĂ LGBT, CARE URMĂRESC DISTRUGEREA LEGILOR FIZICE ȘI MORALE LĂSATE DE DUMNEZEU.

 3. Dacă acestea sunt valori , ptr.occidentali , să se spele pe cap cu ele . O lume nebună , întoarsă pe invers satanizată.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button