X

Parlamentul European a adoptat raportul Matic, care prevede că și bărbații pot naște și copiii trebuie expuși de mici la ed sex. Singurii români care au votat pentru au fost cei de la USRPLUS

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Parlamentul European a adoptat raportul Matic, un document care prevede printre altele, că și bărbații pot naște sau că avortul este un drept fundamental al omului, fiind votat cu o majoritatea covârșitoare.

Astfel, documentul de un radicalism feroce a fost votat cu 378 de voturi „pentru”, 255 „împotrivă” și 42 de abțineri.

Singurii europarlamentari români care votat în favoarea acestui document au fost cei de la USRPLUS.

Este vorba despre Dacian Cioloș, Vlad Botoș, Vlad Gheorghe, Alin Mituță, Nicu Ștefănuță, Ramona Strugariu și Dragoș Tudorache.

S-au abținut Dragoș Pîslaru, Adrian Dragoș Benea și Marian-Jean Marinescu.

Nu au votat: Carmen Avram, Tudor Ciuhodaru, Corina Crețu, Vasile Sigfried Mureșan, Victor Negrescu, Dan Nica, Rovana Plumb și Mihai Tudose.

Claudiu Manda a fost absent. Ceilalți europarlamentari au votat împotrivă: Băsescu, Blaga, Bogdan, Buda, Bușoi, Falcă, Grapini, Hava, Motreanu, Nistor, Terheș, Tomac, Vincze, Wincler.

Europarlamentarul PNȚCD, Cristian Terheș, a explicat ce conține raportul, care se intitulează oficial: „Sănătatea sexuală și reproductivă și drepturile aferente în UE, în contextul sănătății femeilor” (disponibil aici, în RO). Printre altele, impunerea educației sexuale în școli, conform normelor OMS, cele care prevăd masturbarea copiilor cu vârste între 0-4 ani.

Atenție, raportul vorbește de bărbații transgen care nasc, adică persoane care sunt biologic femei, dar pe care această legislație și altele obligă statele să-i recunoască drept bărbați.

„Raportul privește „situația drepturilor sexuale si reproductive din UE, din perspectiva sănătății femeii”, si este de un radicalism marxisto-sexist fără precedent. Acest raport propune, printre altele:

1. Considerarea avortului ca „drept fundamental al omului”. Prin urmare, dreptul de a pruncucide are întâietate in fata dreptului la viață a copilului nenăscut. Oricine va vorbi contra acestui „drept fundamental” sau a altor asemenea pseudo-drepturi, cum ar fi preotii si pastorii, vor suferi rigorile legii.

2. Impunerea educației sexuale obligatorii in scoli, ba încă si la cei care nu sunt la scoală, din frageda pruncie. Aceasta educație sexuala va cuprinde ideologia de gen si tot ce e asociat cu aceasta.

3. Eliminarea dreptului la libertatea de conștiință a doctorilor si personalului medical, in baza căruia aceștia nu fac proceduri medicale (ex. avort) care le încalcă conștiința. Din moment ce avortul este socotit a fi un drept fundamental, un medic sau personal medical nu poate, pe motiv ca-i încalcă lui conștiința, sa oprească o alta persoana sa se bucure de un drept fundamental (sa facă avort).

Pe lângă multe alte aberații pe care acest raport le conține, asupra cărora voi reveni, raportul susține ca si bărbații pot sa nască copii, motiv pentru care trebuie, „în astfel de cazuri, să beneficieze de măsuri în ceea ce privește sarcina și serviciile de îngrijire legate de naștere fără discriminare pe criterii de identitate de gen” (lit. N din raport).

Nu in ultimul rând, raportul încalcă Tratatele UE, care prevăd ca domeniul sănătății este exclusiv de competenta statelor membre.

Așa cum am declarat in plenul Parlamentului European, in urma adoptării acestui raport UE devine, dintr-o uniune care promova libertatea si prosperitatea, una care promovează

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

  1. Asa-zisul Parlament European a ajuns o adunatura de dezaxati, perversi, demonizati, atei, homosexuali si lesbiene, o reprezentare a tot ce este mai decadent, mai dracesc in fiinta umana. Europa Christiana, pe care o vedea Sf. Constantin cel Mare, a ajuns astazi Europa satana… Iata, pe langa Sodoma si Gomora, acum mai avem o zona care cu siguranta va fi rasa de Dumnezeu de pe suprafata pamantului la un moment dat: Bruxelles-ul! Sa fii europarlamentar este similar cu a te inchina dracilor!

  2. Europarlamentarii astia, pe langa marxismul extrem de care dau dovada, sunt si mari fani al filmului “Gravidul” cu Arnold! Bineinteles ca, tuturor acestor marxisti infecti, le lipseste clar cate-o doaga!

    1. Sa nu credeti ca toate aceste mizerii, aceste blasfemii si hule la adresa lui Dumnezeu si Duhului Sfant, caci asa pot fi catalogate, vor ramane nepedepsite. Nicidecum! Dumnezeu nu se lasa batjocorit! Toate aceste anomalii, lucruri contra firii, contra firescului asa cum a fost randuit de Domnul, ce se doresc a fi impuse peste tot, vor fi platite prin sange, mult sange, care va curge inclusiv in Romania, tara ortodoxa care va plati si ea tradarea de care se face părtaşă acum. Si asta din cauza lasitatii si indiferentei poporului care a permis, prin ignoranta sa, ca o gaşcă de nemernici şi alogeni sa puna mana pe putere si sa se erijeze in reprezentanti ai tarii. Veti vedea ce va urma, sa nu va indoiti vreun moment de asta, rugati-va sa nu prindeti zilele teribile care vor urma caci nimeni nu va scapa!

  3. Prin poziția adoptata, cei care nu au votat și absentul Manda au dat și ei tot un vot ‘pro’ acestui proiect anticrestin. Sa nu aibă impresia ca nu-i ținem minte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button