X

Comitetul francez de etică recomandă să nu vă grăbiți să vaccinați adolescenții

Comitetul consultativ a spus în mod surprinzător că „regretă” faptul că o decizie privind vaccinarea tinerilor a fost luată „atât de repede”.

La o săptămână după ce guvernul francez a anunțat că tinerii cu vârste cuprinse între 12 și 18 ani vor putea primi vaccinurile experimentale COVID începând cu 15 iunie, Comitetul consultativ pentru etică națională (CCNE) a publicat un răspuns la o întrebare prezentată de Ministerul Sănătății cu privire la etică. de a da piciorul minorilor, afirmând într-un comunicat publicat miercuri că CCNE „regretă” că decizia de vaccinare a adolescenților „a fost luată atât de repede” fără a aștepta opinia sa.

Notificarea de 19 pagini ridică multe întrebări cu privire la beneficiile sau absența acestora a „vaccinului” pentru tineri și subliniază, de asemenea, cunoștințele imperfecte atât asupra bolii pe care ar trebui să o protejeze jabul, cât și a efectelor sale asupra tinerilor, deoarece testarea fazei III a vaccinurilor experimentale este incompletă, în special în ceea ce privește adolescenții.

Raportul mai precizează că, deși este necesar consimțământul părinților pentru ca minorii să primească jabul, adolescenții ar trebui să primească informații adecvate despre beneficii și riscuri într-o formă adaptată propriei capacități de înțelegere. De asemenea, a avertizat că restricțiile COVID și teama unor blocaje suplimentare le-ar putea „presiona” să accepte vaccinarea.

O astfel de demonstrație de precauție este aproape nemaiauzită de la organele publice de conducere de la începutul crizei COVID, făcând faptul că guvernul nu și-a anulat decizia pripită în ceea ce privește vaccinările pentru adolescenți pare cu atât mai nesăbuită.

În mod ironic, președintele CCNE, Jean-François Delfraissy, care a fost numit din nou în această funcție în aprilie trecut, este, de asemenea, șeful așa-numitului „Consiliu științific”, care a condus răspunsurile guvernamentale la SARS-CoV-2, inclusiv blocaje, mandate de mascare și politica privind vaccinurile. Pentru a fi sigur, el a decis să-și rezerve poziția cu privire la această problemă în cadrul Comitetului consultativ pentru etică din cauza rolului său în alegerile publice, inclusiv în vaccinarea tinerilor. Oricum ar fi, el se află acum într-un loc în care contrazice formal sfaturile Consiliului de Etică pe care îl prezidează.

Raportul arată clar că există două tipuri de beneficii din vaccinuri: beneficiul personal al receptorului și beneficiul colectiv în care vaccinarea vizează protejarea populației în general (în acest caz, persoanele în vârstă, prin ceea ce numește „solidaritate intergenerațională”) . Interesant este faptul că amintește că beneficiul colectiv poate fi invocat atunci când vaccinarea protejează populația mai mare de boli grave despre care există cunoștințe medicale bune. “Putem fi de acord că acest lucru nu este cazul pentru Covid-19, pentru care sunt descoperite noi caracteristici în fiecare zi”, a spus el.

În raport, CCNE subliniază că, dacă „imunitatea colectivă” poate fi atinsă numai atunci când 80 la 85 la sută din populație a primit vaccinul experimental (nu există studii clare cu privire la această proporție), faptul că doar 78 la sută din populație are peste 18 ani și că aproximativ 20% dintre adulți au spus că nu vor lua vaccinul, potrivit sondajelor recente, înseamnă că vaccinarea nu va fi suficientă.

În prezent, aproximativ 52 la sută din populația adultă din Franța a primit jabul, iar rapoartele sugerează că, deși sunt disponibile mai multe vaccinuri, există acum mai puține numiri pentru a primi primul vaccin decât în ​​ultimele săptămâni.

Raportul afirmă, de asemenea, că „imunitatea naturală” după o infecție este un factor care favorizează imunitatea colectivă – lucru care este rar subliniat în comunicările oficiale – chiar dacă se spune că durata și eficacitatea acesteia sunt incerte în prezent. Cu toate acestea, se adaugă faptul că, în grupul de vârste cuprinse între 20 și 49 de ani, seropozitivitatea după o infecție naturală este mai mare decât în ​​grupurile mai în vârstă, ajungând la mai mult de 30 la sută în loc de 22,7 la sută în populația totală și că această rată mai mare este probabil valabil și pentru adolescenți.

CCNE descrie apoi efectele negative multiple ale restricțiilor COVID care au afectat în special tinerii și adolescenții. Se adaugă că efectele psihologice adverse sunt de durată și probabil că nu vor dispărea odată cu pandemia. „Copiii sunt membri vulnerabili ai societății, care vor avea probabil noi forme de post-COVID”, avertizează raportul. Deja, „anxietatea, gândurile suicidare, depresia și tulburările de somn” erau mai mari în lunile lungi, când adolescenții mai în vârstă urmau cursurile acasă pe ecranele computerului. Raportul adaugă că mascarea și distanțarea socială nu sunt naturale pentru copii și adolescenți și afirmă:

„Repercusiunile dăunătoare asupra populației pediatrice a tuturor măsurilor luate trebuie să declanșeze o reflecție asupra păstrării sănătății globale care nu poate fi limitată la imperativul necontaminării, mai ales că această populație specifică reprezintă rezerva de energie, angajament și inițiativă. pentru viitorul comun. ”

josbotnita.ro

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

11 comentarii

 1. Așteptăm sa fie judecati PT GENOCID si CRIME IMPOTRIVA UMANITATII, Toti criminalii din vârf impreuna cu medici, si restul care au mai contribuit la uciderea cu știință a atâtor suflete nevinovate!!!!Doamne Iisuse Hristoase,miluieste.ne si fa dreptate !!!!!!

 2. Prin urmare, planul era sa fie ucisi, cu precadere cei trecuti de a doua tinerete si acum, cind criminalii de serviciu vor sa-i ”rezolve” si pe copii si adolescenti(pentru ca asa au fost platiti), adica sclavii utili si de perspectiva, apare opozitia ”stiintifica” !!!
  Eu cred ca, tocmai copii si adolescentii sint mai vulnerabili, neavind o imunitate dobindita, precum adultii, asa ca, la vaccinare cu ei !
  Asa cum se fac alte vaccinuri imediat dupa nastere sa se faca si vaccinul anti Covid !!!
  De ce nu vreti ?
  Ce stiti voi si nu stim noi , jegurilor naziste !!!
  Marturisiti ca timpul a trecut si pornim catre voi !!!

  1. …cum adică ,,la vaccinare cu copiii ?,, Sau ,,cum se fac alte vaccinuri după naștere sa se facă și vaccinul anti covid ,, ?
   Ce vorbești străine …STFFAN e departe …,
   In primul rand ,
   pentru @ vladtepes …acest ,,vaccin anticovid ,, este EXPERIMENT și pe adulți și pe copii …pricepi atâta lucru sau nu ?
   este făcut ca o arma biologica pentru mase de manevră adică ADN injectat de la maimuțe, lilieci, șobolani plus celule fetus avortoni de 14 saptamini și nanoboti cu nume de ,,luciferaza,,
   Anul trecut Phizer sau jidanul de la Phizer , Bourla declara ,, noi INJECTAM INSTRUCTIUNI , vaccinul este o platforma …,,
   Pentru cei ,,vaccinați,de nu știu să știe li s au injectat ,,informații ,, …care creează HTA apoi infarct miocardic și asemeni alte informații …nanobotii care atrag tot ce este magnet și vor fi lipiți precum insectele la insectar …și informații după cum dau pe butoane …boli neurologice grave ,accidente vasculare , cerebrale paralizii etc
   In prospect ul PHIZER Biontech scrie negru pe alb ,,,EXPERIMENT pina in 2023 ,,
   CE STIU EI SI NU STIM NOI ?
   ATUNCI CAND REFUZUL AF FI
   FOST MASIV DIN PARTEA POPULATIEI anume daca om ul AR ALEGE PE HRISTOS DUMNEZEU IN LOC DE procletul antihrist adică ,,eusofor ,,atunci omul ar fi ales viața în libertatea data de DUMNEZEU și nu sclavia înspre moarte data prin înțeparea cu așa numitele ,,vaccinuri,, ….
   Cum spunea un medic din Germania ,, nu am nevoie de EXPERIMENT , drumul spre cimitir îl cunosc singur ,,
   De asta slugile întunericului nu vor a da înapoi decât atunci când vor fi desfiintati de Urgia lui DUMNEZEU care se va abate asupra lor încât nici în gaura de șarpe nu vor avea scăpare.
   Noi , sa ne păstrăm Dreapta Credință Ortodoxa sa nu fim EXPERIMENT prin ,,vaccinare,, sau înțepare folosiți pe post de COBAII adică șoareci de laborator sau experiment pentru cei care vor a vrea sa fie stapinitorii Creației și vor a aduce iadul la suprafață după cum le spune procletul antihrist sau ,,eusofor,,
   ANATHEMA sa fie toți cei care îi fac voia prin aceste înșelăciuni ale amăgitorului și se închina la ,, eusofor,,….mai bine să ardă de vii pe talpa iadului împreună cu hidra antihrist sau eusofor.
   Sa punem pe DUMNEZEU INAINTE și CRUCEA SA FIE ARMA DE APARARE împotriva diavolului care nu va suferi puterea CRUCII și puterea numelui IISUS HRISTOS …și atunci BIRUINTA VA FI CUM AU SPUS STARETII DE LA OPTINA ,, CU AJUTORUL LUI HRISTOS I AM BIRUIT PARINTE,,

   1. Subscriu lui Stela Maria.
    @ Vlad Țepeș – Ce-ai vrut să zici în text,Vlădică, cumva că ești de acord cu vaccinarea copiilor și a tinerilor? Este greu de înțeles poziția ta din text. Te rugăm să ne explici cum te raportezi față de vaccinarea copiilor și adolescenților.

    1. Ai inteles corect !
     Ei, tinerii , au nevoie de imunitate si, prin urmere, sa fie injectati.
     Serul e sigur si eficient, asa ca , la treaba !
     Sa terminam cu infectarea adultilor de catre copii si tineri !!!
     Si sa poarte si ei botnite in spatiile inchise, fiindca sint si ei oameni, la fel ca ceilalti, dar cu o imunitate mai slaba !
     Trebuie sa avem incredere in autoritati si sa sustinem vaccinarea anti-covid chiar de la nastere. Asa ca, mai lasati diversiunile antivacciniste si potoliti-va !!!

     1. … aloo nazistule !. Țineți prelegerile pentru tine și neamul tau aducă pentru scursurile de tip auschwess și
      pentru tine lighioaie vândută pe 30 de arginti
      ,,Drumul spre cimitir mi l găsesc singur nu am nevoie de EXPERIMENT ,, așa cum bine spunea un doctor neant !
      Și încă ceva vita buna de dus la abator …vei culege ce ai semănat!
      sa nu uiți asta , troll care îți mai iei și numele unui DOMNITOR
      de pe acest pămînt văzut IN CEATA SFINTILOR de pustnicii athoniti , Vlad Basarab .

     2. Esti cam lovit in cap, nu crezi?!
      Ce diversiuni antivacciniste visezi? Ce cauti pe Ortodoxinfo, care este site Ortodox, iar Ortodoxia e impotriva lepadarii prin vaccin 666 cu celule de fetusi avortati, asa cum spune Sf. Paisie.

      Esti si comentator vechi al acestui site, te mai tii probabil si Ortodox, si mai vrei si mantuirea, dar smintesti oamenii de-ngheata apele. Cam ai grija cu ce-ti iese pe gura, si nu uita ca celor care smintesc copii le-ar fi mai bine sa li se lege o piatra de gat si sa fie aruncati in mare, decat sa stea inaintea maniei lui Dumnezeu (Marcu 9:42). Fa-ti circul satanic in alta parte, nu pe site-uri Ortodoxe, ca nu-ti iese.

      Auzi la el, imunitate! Imunitate la ce, la virusi prezenti numai in pix si hartie?! Imnunitate la MASCARADA voastra de slugoi ai diavolului? Sau la ce? Ca la corvigi nu vezi imunitate, fiindca acest „covid” NU exista. Vezi pe siteurile wits.worldwide cum au cumparat teste pcr pt covizi si flacoane de vaccinuri din 2017, cum se poate sa-ti fi scapat asta daca esti cu poezia invatata despre „beneficiile” si „siguranta” vaccinului? Ca se pare ca tare (ne) informat mai esti, ia prezinta-ne dovada virusului, ca altfel nici n-are rost sa vorbim de [email protected] si tratamente.

      Oricum nici nu stiu de ce imi pierd vremea cu tine, esti si tu dintre aia ma „sfinti” decat Sf. Paisie si decat Sf. Scriptura.

 3. Recomandare,pentru amatori de gen.Cel mai tare autor român care a decriptat Biblia și scriere vechi,Cartea Egipteană a morților,Upanișadele,Zoharul,ș.a.Mai tare decât von Daniken și ale sale Amintiri despre viitor…Toni Victor Moldovan și al său Program Terra un atentat extraterestru,iar acuma cu o nouă apariție de senzație Programul Terra în Egiptul antic,Cartea Egipteană a Morților decriptate și explicate în sinteză de autor pe canalul său de youtube.Vizionare cu folos!
  https://youtu.be/BlTex8nhYis

  https://youtu.be/tO3VXDHg69c

  13 iunie 2021, 22:57

 4. Unii dintre dvs v-ați ambalat fără niciun temei. Chiar nu ați sesizat postarile pline de ironie ale lui Vlad Țepeș?
  Si inca un aspect care ma contrariaza… Asa limbaj violent și atâtea jigniri proriferate între oameni ce se cred a fi ortodocși chiar pe un site de profil, mi se pare a fi de neînchipuit. Dumnezeu sa va lumineze mințile tuturor!

  1. Ella, asta e problema, nu se intelge daca e ironie sau nu!
   L-au intrebat altii daca glumeste sau nu, putea zice ca e ironic.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button