X

SLUGI: CCR a decis că starea de alertă este constituțională

Decizie de ultimă oră! CCR a hotărât că starea de alertă este constituțională. Curtea Constituţională a României s-a pronunţat, marţi, pe sesizările asupra Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Co-preşedintele AUR George Simion declara că este neconstituţională instituirea stării de alertă în baza Legii 55/2020. El şi-a exprimat convingerea că şi judecătorii CCR vor constata acelaşi lucru, deoarece situaţia sanitară nu ar mai impune această măsură.

„Vrem să anunţăm că mâine se va judeca la Curtea Constituţională, începând cu ora 9.00, sesizarea legată de neconstituţionalitatea Legii 55/2020, în integralitatea ei. Este un demers făcut de doamna avocat Silvia Uscov, la care noi am depus la dosar argumente pentru neconstituţionalitate. Credem că starea de alertă bazată pe Legea 55 este neconstituţională. Măsurile de relaxare aşa-spuse, din ultima perioadă, vin şi în urma acestui proces la CCR. S-au comis multe abuzuri, încălcarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale românilor. Această stare de alertă nu a ajuns niciodată să fie votată în Parlamentul României şi fără control parlamentar nu a existat procedura de confirmare a stării de urgenţă. De aceea, mâine, la CCR, se va face dreptate”, declara George Simion, într-o conferinţă de presă în luna mai.

Liderul deputaţilor AUR a mai preciazat starea de alertă este în vigoare „doar pentru a satisface anumite grupuri de interese din domeniul achiziţiilor medicale”.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

8 comentarii

 1. A cerut cineva sa fie adusa proba FIZICA a ceea ce numesc ei virus – inamicul care le-a dat motiv sa instituie aceasta „stare”???
  Fara inamic, nu ai alerta si nici justificare sa instituie masuri cum au facut [nu numai] astia.

  Ce tot o cotesc marii avocati pe langa gard, cu proceduri si texte… de ce nu au cerut sa fie „produsa” PROBA MATERIALA!
  Nu exista microscop optic sa „vada” nano-metric ci doar micro-metric.
  Nu se vede nici un SARS[aila] cum nu s-a vazut vreodata un virus – este termen ipotetic si nedemonstrat ca exista.
  …. unde este dovada!
  Asta conduce la judecare, altfel este interpretare filologico-juridica de poezii fantastice.
  Si Judecatorii sint in stare asta, … de alerta para-legala si TREBUIE sa judece in aceasta stare, nu in stare de libertate a constiintei cum se inseala reclamantii.

 2. De azi trec de partea ”rezistilor” si cer DESFIINTAREA ACESTEI CURTI DE TRADATORI AI POPORULUI ROMAN !!!

 3. Acesta le va fi actul lor de condamnare sau cel puțin unul dintre ele și așa se va întâmpla cu fiecare entitate publică. Singuri își vor semna sentința. La fel va fi și cu fiecare persoană cu funcție publică. Toți vom trece prin acest ciur și singuri ne stabilim ceea ce va urma pentru noi. Asta nu înseamnă că trebuie să renunți la luptă, ci că, dimpotrivă, trebuie să continui lupta.

 4. IATA CE PUTEM CITI IN PROSPECTUL VACCINULUI ANTICOVID 19 COMIRNATY, DE LA PFIZER BIONTECH, LA PAGINA 19

  (vezi aici linkul unde poate fi descarcat in format pdf):

  https://www.ema.europa.eu/en/documents/product-information/comirnaty-epar-product-information_ro.pdf

  Ținând cont de starea de urgență declarată privind sănătatea publică, de interes internațional, și pentru a asigura furnizarea timpurie, acest medicament face obiectul unei derogări limitate în timp, care permite utilizarea bazată pe testarea de control a seriilor de fabricație la centrul (centrele)
  înregistrat(e), amplasate într-o țară terță. Această derogare încetează a fi valabilă la data de
  31 august 2021. Implementarea măsurilor de control al seriilor de fabricație în UE, inclusiv a
  variațiilor necesare la termenii autorizației de punere pe piață, trebuie finalizată până la data de
  31 august 2021 cel mai târziu, în conformitate cu planul convenit pentru acest transfer al testării.
  Trebuie depuse rapoarte de progres la data de 31 martie 2021, iar acestea trebuie incluse în cererea de
  reînnoire anuală.
  Concluzie: Cel putin pana la 31 august 2021, ar trebui sa fie in vigoare stari de alerta/urgenta, peste tot unde se face vaccinare cu acest ser. Si retineti ca vorbim aici doar de Pfizer…
  Acum e clar?

 5. Toti astia din CCR au niste dosare inchise intr-un sertar cu care sunt periodic santajati, iar de-aici vine si comportamentul lor de slugi nevertebrate!

 6. https://www.national.ro/coronavirus/tanar-de-18-ani-infarct-dupa-rapelul-pfizer-cine-raspunde-724698.html

  „La două zile de la rapelul cu vaccinul Pfizer, un tânăr de 18 ani perfect sănătos din județul Bacău a suferit ieri un infarct de miocard. Medicii spun că legătura cu vaccinul este evidentă, deși se încearcă mușamalizarea acestui caz. Luna trecută, un student în vârstă de 22 de ani a murit subit la 6 zile după vaccinarea cu Pfizer, însă autoritățile au refuzat să considere decesul reacție adversă.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button