X

Părintele Ioanichie de la Frăsinei: “În curând va fi foarte greu. Ne îndreptăm spre o Nouă Ordine Mondială”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

La ultima întâlnire dintre Părintele Ioanichie si Părintele Cătălin, marele  stareț al Frasineiului a profețit următoarele:

“Părintele Cătălin, te rog să ai grijă de oameni. Ai putea fi mucenic, că unii îți vor dori sfârșitul pentru că ai curaj și spui adevărul. Poți fi mucenic, dar lumea are nevoie de tine. Trebuie să mai trăiești, ca să ajuți oameni și să faci creștini luptători.

Nu te mai frământă. Oamenii cei credincioși știu ca-i iubești… Dar alții…Le-ai dat mesajul meu despre injecție, acum câteva luni, dar nici oe mine nu m-au luat în seamă… Oricum oamenii fac ce vor. Se vor injectata de dragul unor privilegii. Si chiar o să te considere “dușman ” că le vrei binele. Cine vrea să te asculte, să o facă.

Mulți vor relua viața fără slujbe. Nici măcar pe telefon nu vor mai sta la rugăciuni. Gata. Vor zice, ne-am vindecat fără Dumnezeu, ca știe “știința” ce face…

Nu mai e ca acum un an. La greu au venit. Dar acum o să fie foarte mulți care vor pleca.
Vor veni vremuri grele. Foarte grele. Si mulți se vor lepăda de Hristos. DAR RĂMÂN CEI TARI!”

Cuvant de intarire al Sfintilor Parinti

Da, lumea prin pacat si patimi, chiar daca au mers o viata la biserica- asa de tare l-au pierdut pe Dumnezeu, incat nu mai inteleg ce se intampla cu adevarat in lume. Sau daca chiar inteleg, nu le pasa, sunt indiferenti. Si indiferenta aceasta este un mare pacat. Ca ar trebui sa spui tuturor, sa avertizezi ce se intampla, sa salveti suflete, caci de aceia Dumnezeu tia dat LUMINA .

Lipsa iubirii, prezenta mandriei au dus la satanizarea oamenilor. Prin lipsa iubirii si a pocaintei adevarate, oamenii cred ca ceea ce fac ei, fac bine.
Desi o viata merg la biserica, viata lor asa si a ramas neschimbata, tot cu barfa, clevetire, egoism, invidie, iubire de arginti, curvie, etc.
Aceste patimi dracesti au inclestat mintea si inima oamenilor, ca nu mai realizeaza ce se intampla acum in lume. Nu e de condamnat, ci scriu aceste randuri, ca cei ce aveti pe unii in familie in aceasta stare- sa inmultiti rugaciunea pentru a-i salva . Timp a ajuns sa fie din ce in ce mai putin.
Vor mai fi inca 4 vaccinuri, in total for fi 7, dupa spusele unui mare Sfant. Se va recurge la constrangeri cat de curand, caci nu mai e nimeni sa-i opreasca. Diavolul, prin rautatea oamenilor, a capatat putere mare asupra a tot. Acest duh ii tine intepeniti pe oameni, ei nu se mai roaga, nu mai fac bine, nu mai protesteaza impotriva abuzurilor / crimelor , au devenit indiferenti de tot, pur si simplu NU LE MAI PASA de nimic.  Oameni ai pierzarii, desi unii chiar se mai si  roaga, dar inima lor este impietrita de patimi si pacat.
Ne indreptam cu pasi mari spre o Noua Ordine Mondiala, a carui cap va fi Antihrist. In cei 2 sau  3 ani de impunere fortata a vaccinarii, economiile statelor super imprumutate for fi egale cu 0, iar scavii ( statele ) vor pierde total suveranitatea si independenta. A mai ramas in picioare doar Rusia, Belorusia si China. China insa este a lor deja in proportie de 60 la suta. E doar o chestiune de timp, sa ia China in maina lor.
Indiferent ce va fi, Sfintii ne sfatuiesc sa ne retragem in locuri cat mai izolate de lume, la o  casuta mica in munti , cat mai modesta, cu ceva pamant. Sa sadim copaci, arbusti, sa punem o sera. Caci nu vom mai putea procura nimic cat de curand. Nu va faceti iluzii, certificatul de vaccinat la anul nu va mai permite accesul nicaieri la supermarcheturile lor.  Ba mai mult, a aparut buletinul cu CIP , cu care vom plati. In CIP se va indica daca suntem sau nu vaccinati. Aceasta stire a fost trecuta sub tacere. Inca nu e obligatoriu acest buletin, insa in 6 luni/ maxim 1 an  va fi. Procurati de acum , cat mai puteti cele necesare unei independente totale fata de sistem- de la medicamente, seminte de plantat, pana la surse de lumina pe baza de energie solara. Cautati o casuta cat mai aproape de o manastire, biserica. Dar fiti foarte atenti, cand se va trece la carmuirea mondiala a lui Antihrist- nu mai mergeti. Pentru o bucata de vreme, adica cativa ani veti putea cumva supravetui asa.
Invatati sa supravietuiti si in conditii de pribegie in munti- cand va veni vremea. Studiati plante, ciuperci comestibile. Vor fi intradevar ani grei. Dar vor parea ca cateva luni- asa va face Domnul sa para acei cativa ani de prigoana a crestinilor. Nu va fie frica, ci bucurati-va cei ce traiti intru Hristos si doar pentru El. E vremea muceniciei. Unde exista dragoste de Hristos, nu exista spaima si ingrijorare pentru ce va fi. Dar mare atentie, caci aceasta indiferenta sau confort spiritual poate fi dat si duhul rau. Cum stim ? Exista un termometru de masurat, si anume, daca aveti ganduri / simtaminte rele multe, pai aflati ca sunteti tare departe de Dumnezeu.  Manie, invidie,  iubire de arginti peste limita necesara, mandrie, curvie, dusmanie, betie ? – va las pe voi sa ganditi.
Nu putem sa zicem ca nu stim vremurile, caci Sfintii, prin puterea Duhului Sfant ne-au avertizat de aceste timpuri. Pentru ca asa Domnul a voit sa stim noi prin Ei !  Este mare pacat sa zicem ca nu stim ca traim anii acestea.
Cautati si cititi invataturile si Profetiile Sfintilor Parinti despre vremurile din urma. Nu ascultati  prostiile unor minti ratacite.
Domnul sa va lumineze.
Aparati-va copiii de vaccinuri- experimente, nu fiti calaii acestora. Veti raspunde cu CAPUL in fata lui Hristos!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

21 comentarii

 1. Cum putem sti dacă mesajul părintelui este autentic? Exista vreo înregistrare, sau doar așa din auzite?

  1. Dacă este în duhul Sfintilor Parinti si al părintilor îmbunatatiti si marturisitori de astazi, este bun. Inima nu vă spune? Dacă veți primi toate autentificările, cu semnatură şi ştampilă, dar inima nu vă spune nimic, ce folos?

  2. Chiar daca n-ar fi parintele respectiv in original, e oare atat de greu sa intelegi adevarul spuselor? Totul se leaga. Sus inima!

 2. Nu mai speriați oamenii ca urmează in scurt Timp sfârșitul lumii și sa se ducă nu știu unde Asta fac sectarii Mai sunt multe de întâmplat pana atunci După cum înțeleg eu, pana nu se va infiinta biserica cetățenilor cosmosului nu va fi sfârșitul Si suntem departe de asta

  1. Stela Maria esti de o prostie rara, te contrazici singura, ori traim Apocalipsa si vremurile pecetii, ori , cum zici la final, ORTHODOXIA
   peste lume VA STRALUCI
   Si NEAMURILE TOATE
   La Adevăr vor veni … ???????????

  1. tibi asta miroase a inca o inselatorie ca aia cu parintele Zosima cu macelul din orase care a expirat si superexpirat dar sunt inca unii dementi care cred in ea , contra oricarei evidente .
   apoi…nu e nici o profetie, nu e nimic profetic in a spune ca ne indreptam spre noua ordine, s-a dat si la TV de muuult
   un blog obosit cu zvonuri si manipulari, pt cei inceti la minte
   un blog plin de reclame agasante ca de multe ori nu intru ca sa nu mai lupt cu ele, ca efectiv nu pot citi din cauza lor

 3. Vai celor ce nu cred si nu dau ascultare Graiului Lui Dumnezeu transmis noua prin acesti Sfinti Parinti, caci mintea lor e in ceata si pirduti sunt!

  1. Sa ti fie rusine, macar daca ai avea anii lui de puscarie politica. Cine te sfatuieste pe tine e mai eretic.pocaieste te ca ai judecat un parinte cu har.

 4. Sunt adevaruri, dar nu cred ca spune Părintele Ioanichie ca a ramas China in picioare sa reziste de partea binelui. Tocmai China cu guvern comunist totalitar, care are sistemul de supeaveghere totala cu credite sociale? China care a lansat Covidul in lume? Aici e greu de crezut, partea asta cu China nu pare profetie ci altceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button