X

Vom accepta următoarea plandemie? China raportează primul caz de gripă aviară la om

gripa aviara

Un bărbat în vârstă de 41 de ani din provincia Jiangsu din estul Chinei a fost confirmat ca fiind primul caz uman de infecţie cu tulpina H10N3 a gripei aviare, a declarat marţi Comisia Naţională de Sănătate (NHC) din China, relatează Reuters, potrivit Mediafax.

Bărbatul, rezident al oraşului Zhenjiang, a fost internat în spital pe 28 aprilie după ce a dezvoltat febră şi alte simptome, a declarat NHC într-un comunicat.

El a fost diagnosticat cu virusul gripei aviare H10N3 pe 28 mai, dar nu s-au oferit detalii despre modul în care bărbatul a fost infectat cu virusul.

H10N3 este o tulpină patogenă scăzută sau relativ mai puţin severă a virusului şi riscul de răspândire pe scară largă este scăzut, a adăugat NHC.

Bărbatul era stabil şi gata să fie externat din spital. La observarea medicală a contactelor sale apropiate nu au fost găsite alte cazuri.

Multe tulpini diferite de gripă aviară sunt prezente în China şi unele infectează sporadic oamenii, de obicei cei care lucrează cu păsări de curte. Nu a existat un număr semnificativ de infecţii umane cu gripă aviară de când tulpina H7N9 a ucis aproximativ 300 de persoane în perioada 2016-2017.

Totuşi acest caz este aparete deorece niciun alt caz de infecţie umană cu tuplina H10N3 nu a fost raportat anterior la nivel global, a spus NHC.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

10 comentarii

  1. Nu ne cred. Chiar suntem, multi dintre noi! Prea multi si prea prosti!!! Exceptiile confirma regula! Ca de obicei insa, foarte multi indivizi vor pune botul la minciuni si la prostii si de data asta. Nu am niciun dubiu, ca asa va fi! Asta pentru ca s-a umblat de ani de zile cu surubelnita la creierasele oamenilor din toata lumea si astfel coeficientul de inteligenta al populatiilor a scazut ingrijorator de mult. Dresajul s-a facut in primul rand cu televizorul, dar nu numai. Sunt multe lucruri de spus aici.

 1. Dacă au văzut că se poate cu minciuna îi dau tot înainte cu tupeu. Iar minciuna îi rade pe toți cei nepregăti: pe necredincioși în general.

 2. Ce întrebare… Bineînțeles că populimea o va accepta. Nu doar ca lumea accepta o noua pandemie, dar o și așteaptă. Și asta se vede dacă te uiți pe strada sa vezi căti mai poarta măști…Pai nu v-ați vaccinat, acum de ce mai purtați măști? Oamenii nu mai sunt obișnuiți să-și pună întrebări nici lor și nici guvernantilor, oamenii nu mai sunt obișnuiți să-și folosească creierul, de fapt acesta a devenit un organ total nefolositor, care cel mai probabil va fi înlocuit cu un cip… De fapt, lumea s-a obișnuit sa trăiască într-o totala comoditate, statul sa ne dea, statul sa ne facă, el știe cum e mai bine pentru noi…

  1. Nu sunt în totalitate de acord cu dvs. Pai, oamenii de rand nu plătesc taxe și impozite? Nu ar fi normal ca statul sa întoarcă către oameni macar o parte din acestea sub forma de beneficii (comune, nu individuale).

   1. …taxe și impozite … către cine ? către hoții si talhari din conducerea ROMANIEI care ne vând pe noi și copii noștri ceas / minut …doar ca sa dispară populația de pe acest pămînt !
    nu trăim la sate dar curând în stilul acesta vom ajunge ca la …1907
    https://youtu.be/GTrt3PemgFk

 3. Zau asa !
  Din articol nu rezulta ceva despre vreo pandemie !!!
  Sau vom lua drept ”pandemie” orige boala, cit de neinsemnata ar fi ea ?
  Sa facem jocurile criminalilor Lumii ?

  1. Când eram bunica mea mă învață …sa nu spui muma,, zău ,, că înseamnă să iei noua păcate asupra ți cu hula la DUMNEZEU.
   Poate nu știți dar învățați ce este bine din a vorbi cum se cuvine !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button