X

Discriminarea continuă: Romstal cere angajaților adeverință de vaccinare

ROMSTAL cere angajaților adeverință de vaccinare

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cât durează până vor cere magazinelor să introducă aceeași regulă?

Până când nu vei mai putea vinde sau cumpăra fără certificatul de vaccinare?

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

  1. Așa zisul “vaccin”nu este obligatoriu,dar fără el nu vei mai putea vinde sau cumpara.

    Ne mai fiind doritori încep tot felul de maratoane ca cel de la Timișoara care a fost un eșec așa cum au spus și cei declarat știri pe surse,urmează alt eșec ,alt maraton la BucureștiBibloteca Naționala și la Sala Palatului peste 10 zile se deschid centre drive true alt eșec HUNEDOARA,Deva…profesorii nevaccinați e posibil sa lucreze online “vacc ne fiind obligatoriu”,începe vacc in penitenciare pentru ,dor doritori ,ce se va întâmpla cu deținuți care nu doresc sa se vacc ,vor fi eliberați ,vor fi legătura și forțați…

  2. Daca ne amintim bine, Romstal inca de la inceputul plandemiei, pe cand nu era inca obligatorie purtarea mastii, adica exact acum 1 an, in aprilie, impunea clientilor care intrau in magazinele lor sa poarte masti. la fel ca si vanzatorilor de la raioane.

  3. Eu cred ca angajatii astia nu isi cunosc drepturile garantate de Constitutie! Pt ca, daca cei care nu doresc sa se vaccineze se hotarasc sa dea Romdracul in judecata, intr-un proces colectiv, sentinta si despagubirile nu pot veni decat intr-un singur sens, si anume in favoarea angajatilor nevaccinati discriminati, in caz contrar, acest stat nu mai are nimic in comun cu democratia si cu normalitatea!

  4. Doamne, fa o minune, fa ceva si ”ajuta-i” sa introduca ”pasaportul de vaccinare” la toate magazinele multinationalelor din Romania, la toate companiile de transport aerian, feroviar si naval si, in general, in toate locurile unde este capital strain !!!
    A propos !
    ROMSTAL nu are, cumva, patroni turci ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button