X

[VIDEO] Englezii se revoltă după prelungirea restricțiilor, deși autoritățile spun că numărul infecțiilor au scăzut cu 90%

Big crowds have formed for the protest

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Mii de londonezi au ieșit în stradă, sâmbătă, pentru a protesta împotriva carantinei, după ce măsurile de acolo au fost prelungite până pe 29 iulie.  Asta după ce chiar autoritățile din Marea Britanie anunțau că, datorită vaccinării, numărul infecțiilor a scăzut cu 90%.

În ultima perioadă, un număr uriaș de britanici au fost vaccinați, cea mai mare parte cu serul AstraZeneca produs chiar în țara lor.

Într-un afiș care a fost distribuit masiv pe rețelele de socializare, organizatorii susțin că vor începe „cea mai mare petrecere de stradă pe care Londra a văzut-o vreodată”.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Cineva trebuie să fie exemplu pentru ceilalți, așa că Anglia este pusă să fie exemplu. Așa că celelate țări vor face la fel deoarece le “ajută” acest precedent. Ce, crede cineva că pașii în plandemie sunt întâmplători? Dacă da, este copilaș în gândire.

  2. Aia cu “numărul infecțiilor a scăzut cu 90%”, este o minciuna propagandistica a oficialilor englezi, de ingheata apele! Doar doar, se vor gasi astfel, prosti in plus in Lume, care sa-si injecteze de bunavoie otrava mortala din seringa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button