X

Criptomonedele pot băga în faliment o țară întreagă

Criptomonede 2021 - care sunt cele mai puternice și cu cât au crescut în ultimele 12 luni - IMPACT

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Criptomonedele au primit o lovitură dură în contextul în care piaţa s-a confruntat cu vânzări uriașe, după ce s-a aflat că Administrația Biden intenționează să majoreze semnificativ taxele pe câștigurile de capital, fapt ce va duce la reducerea investițiilor în activele digitale.

Bitcoin, cea mai populară și valoroasă critomonedă, a scăzut vineri sub 50.000 de dolari pe unitate pentru prima oară de la începutul lunii martie. Mai exact, a scăzut la 47.555 de dolari pe unitate, revenindu-şi în timpul tranzacţiilor la 49.667 dolari pe unitate, cu 4% sub nivelul din ziua precedentă.

Pe ansamblul săptămânii, bitcoin a scăzut cu 11,3%, consemnând cea mai slabă evoluţie săptămânală de la sfârşitul lunii februarie. De la începutul anului, bitcoin a crescut cu 72%.

Bitcoin a crescut cu 72% în 2021

Ether şi XRP au scăzut cu 3,5%, respectiv cu 6,7%, în timp ce dogecoin a coborât cu 20%, la 0,21 dolari pe unitate, potrivit firmei de analiză a datelor CoinGecko. Trebuie menționat că Bitcoin a crescut cu 72% în 2021. Simultan, Ether a înregistrat la rândul lui o creștere de 200%.

Pe ansamblu, piaţa criptomonedelor a pierdut peste 200 de miliarde de dolari într-o singură zi, în urma unui val de vânzări. Totodată, oamenii se așteaptă ca Biden să crească taxa de câștig de capital pentru americanii bogați la 43,4%. În acest context, a fost declanșată o vânzare imensă pe piețele bursiere din SUA.

Administraţia Biden intenţionează să facă o serie de modificări ale codului fiscal, între care un plan de creştere de aproape două ori a taxelor pe câştigurile de capital la 39,6% pentru persoane care câştigă peste 1 milion de dolari.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button