X

OMS recunoaște EFECTELE vaccinării: numărul deceselor și a infectărilor a crescut. Tot OMS se declară împotriva pașaportului de vaccinare

oms

Infecțiile cu COVID-19 au crescut într-un ritm alarmant timp de opt săptămâni consecutive, a avertizat Organizația Mondială a Sănătății (OMS).

Peste 5,2 milioane de cazuri noi au fost înregistrate săptămâna trecută – cel mai mult într-o singură săptămână de la începerea pandemiei – a declarat directorul general al OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus, citat de CNN.

Decesele au crescut, de asemenea, pentru a cincea săptămână consecutiv, a spus el, numărul celor care au pierit trecând oficial de 3 milioane. Tedros Adhanom Ghebreyesus a avertizat că pandemia accelerează, în ciuda programelor de vaccinare.

„Au fost necesare nouă luni pentru a ajunge la 1 milion de decese, patru luni pentru a ajunge la 2 milioane și trei luni pentru a ajunge la 3 milioane de decese”, a spus Tedros.

Comitetul de Urgenţă OMS cu privire la covid-19 se opune unui paşaport vaccinal – obligatoriu – pentru călători internaţionali, în pofida faptului că această idee pare atrăgătoare.

OMS se opune vehement unui pașaport vaccinal anti-COVID

O reuniune a Comitetului de Urgenţă OMS cu privire la covid-19 a avut loc joi, însă concluziile acesteia au fost făcute publice luni.

Experţii însărcinaţi să-l consilieze pe directorul OMS recomandă, într-un comunicat, ”să nu se ceară o dovadă a vaccinării ca o condiţie de intrare” în ţări a călătorilor internaţionali, ”având în vedere (că există) probe lmitate (deşi tot mai numeroase) cu privire la performanţa vaccinurilor în privinţa reducerii transmiterii şi dată fiind inegalitatea persistentă în distribuirea mondială a vaccinurilor”.

”Statele părţi sunt puternic încurajate să recunoască faptul că cererea unei probe a vaccinării poate agrava inegalităţile şi favoriza o libertate a circulaţiei diferenţiată”, denunţă ei.

Acest apel intervine în contextul în care numeroase ţări reflectează la implementarea unui paşaport sanitar în vederea călătoriilor, dar şi cu privire la alte activităţi – şi anume sportive -, în pofida faptului că această idee provoacă critici aprige şi îngrijorări cu privire la posibile discriminări şi protecţia datelor private.

Uniunea Europeană (UE) şi-a prezentat un proiect în acest sens, China şi-a lansat propria versiune, iar companii aeriene lucrează în acest sens.

În Statele Unite, Casa Albă a anunţat, la începutul lui aprilie, că nu impune un paşaport sanitar, însă sublinia că sectorul privat este liber să avanseze în această idee.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

5 comentarii

  1. Pe cei care au pornit minciuna n-ai cum să-i crezi acum când încă nu și-au recunoscut vina. Deci nimic din ce spun inventatorii acestei mega-minciuni, adică a plandemiei, nu este de crezut. Putem însă să ne mirăm de nivelul(proporția) la care au ajuns să slăvească minciuna. Deci, ca o concluzie, nu credem nimic din toate câte ne spun toți cei care orchestrează cea mai mare minciună de când e lumea aceasta. Adică nu credem testelor, vaccinurilor, și tot ce ține de această problemă. Când se va porni de la un adevăr abia atunci începem să ne punem întrebări dacă e bine sau nu să primim ceva. Din moment ce s-a pornit de la o minciună, mă repet deja, n-are niciun rost să ne pierdem timpul degeaba, căci n-avem ce întrebări să ne punem spre a descoperi ceva, știind din start că s-a pornit de la o minciună. Cine însă nu vede lucrurile așa sau are vreun interes personal privind călătoriile în afara țării sau alte interese personale, acela n-are decât să facă după cum voiește. Ceea ce știm sigur este aceea că dacă nu primim nimic de la antihriști, atunci nici pecetea 666 nu o vom primi. Când sau cum va veni nu prea știm, știm doar că nu trebuie să primim nimic de la cei ce sunt în fruntea bucatelor.

 1. Era logic, datorita marii turme de prostovani ai Lumii, care si-au injectat de bunavoie „otrava mortala din seringa”! Vorba personajului Alexandru Lapusneanu: ” Prosti, da’ multi”!
  In plus, cu cat aceasta turma va creste, cu atat va creste si numarul cazurilor de Covid, precum si gravitatea lor!

 2. Ii sperie ”segregarea” fiindca, fara sa vrea, criminalii vor crea conditii de separare a inconstientilor de oamenii normali, care judeca si decid in consecinta.

  Ori, in conditiile in care cei cu mintile in ceata, care se injecteaza, sint neasteptat de putini, afacerea ”vaccinul” va deveni curind un fiasco total, iar ”pasaportul” va paraliza si multinationalele care tin in miinile lor marile lanturi de magazine, companiile de transport persoane , turismul international etc.

  Sa-l rugam pe Domnul ca promotorii ”pasaportului” sa nu renunte la ideea lor dementa si sa o puna in practica.
  Aseara se spunea la tv. ca in Belgia, Franta, Olanda, numarul injectatilor este ridicol de mic, nedepasind citeva sute de mii.
  Acolo sa vezi ”segregare” pe baza de ”pasaport” !!!

  Dumnezeu e mare si se situeaza de partea celor slabi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a menține OrtodoxINFO online VĂ RUGĂM SĂ NE SPRIJINIȚI!