X

ÎPS Teodosie salută faptul că Iohannis și-a băgat mințile în cap

Cele trei reguli pe care trebuie să le respecți în noaptea de Înviere. Precizările lui Florin Cîțu

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Iohannis a declarat astăzi că statul nu se va amesteca în felul care Biserica va sluji de Paști și că totul se va desfășura după datină. 

„Biserica va organiza slujba așa cum este datina.

Nu ne amestecăm în felul în care vor fi organizate slujbele la Biserică. Știm cu toții că prima parte a slujbei se desfășoară afară, după care o parte intră în Biserică.

Creștinii merg la Biserică să participe, să ia Lumină, Paști, vom face totul să fie totul în bună rânduială. Nu vor fi modificări la aceste reglementări”, a spus Klaus Iohannis, în cadrul unui eveniment organizat la Spitalul „Carol Davila”.

El a precizat că credincioșii nu vor trebui să completeze nicio declarație și că vor fi liberi să stea în interiorul bisericilor.

ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, s-a declarat încântat de afirmațiile Președintelui, remarcând că sunt total diferite de cele de la Paștile de anul trecut.

Atunci, Klaus Iohannis spunea „Stați acasă! Altfel, după sărbători vom avea înmormântări”.

„E o diferență față de cum a vorbit anul trecut. Sunt cuvintele unui lider responsabil, care respectă libertatea religioasă și marea sărbătoare de Paști. Sunt încântat”, a reacționat ÎPS Teodosie la Antena 3.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

10 comentarii

  1. …ciudata bunavointa asta totala a wernerului, rasucirea la 180 de grade fata de anul trecut…ceva mi se pare putred aici, probabil vom vedea “nota de plata” in perioada imediat urmatoare…si s-ar putea sa fie foarte “incarcata”…

  2. Scopul final e vaccinul. O data primit poti sa mergi linistit la slujba, poti chiar sa si dormi in biserica daca vrei ca tot degeaba, mare lucru nu mai e de scos din tine.

  3. Cred că trebuie văzut tot interviul, pentru că afirmațiile au fost făcute de către ÎPS Teodosie în cu totul altă notă decât insinuează unii pe aici, poate și pentru că textul articolului e un picuț cam lacunar.

    Unii își fac păcate mari, judecând lucrurile prea rapid, superficial – necercetand cu acrivie, care ar trebui să fie proprie fiecărui ortodox – sau prin cuvinte scoase din context. ÎPS Teodosie nu s-a ploconit, nu a vorbit de respectarea măsurilor și alte prostii- ci a avut un mesaj foarte demn, fără compromis și foarte duhovnicesc. Urmăriți tot materialul:

    https://youtu.be/dUEs4pOssNk

    1. n-ai inteles…nu e vorba despre ce a spus IPS Teodosie ci despre cat de (suspect) mieros, intelegator si binevoitor a devenit peste noapte iohaniss, dupa ce anul trecut, ne ameninta, cu degetul ridicat si facand grimase, ca vom numara mortii…oare de ce s-o fi schimbat asa?

      1. Iohannis este doar o marioneta a celor din umbra (a masoneriei), asa cum sunt majoritatea politicienilor de astazi! Ce spunea exact acelasi Iohannis, cu putin timp inainte sa ameninte cu degetul ridicat si de-a dreptul “preocupat” ca vom numara mortii:
        Klaus Iohannis (martie 2020) – fake news?? – Romanii cu covid au o stare generala buna
        https://www.bitchute.com/video/V3NYygKHgNvB/
        — repet: la foarte putin timp dupa declaratia de mai sus, acelasi individ spunea ca vom numara mortii si sa stam neaparat in case, ca pe strazi umbla de nebun “virusul ucigas” (fara corp gazda, fara nimic). Acum e ingaduitor… Sa vedem maine ce-o mai zice!! Cine stie??

        1. Cam multå bunāvointā la adresa lui Johannis de la IPS TEODOSIE! O fi la ordinul Sinodului si a lui SS Daniel Ciobotea?!!
          Pe dusmanii Ortodoxiei NU trebuie sa-i lauzi cu nici in chip! HRISTOS NU i-a lāudat pe Ana si pe Caiafa si nici pe Pilat!

      2. Cu asta sunt mai mult decât de acord. Remarca mea nu se referea la comentariul dumneavoastră, care este mai mult decât just. Doamne ajută!

  4. Pai tocmai ne amenintase: ‘Sa nu creada cineva ca, daca a venit primavara, s-a terminat pandemia.’
    ‘Piei, Satano!’

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button