X

“Prim-teroristul” Florin Cîțu vrea să elimine vocile anti-vaccinare din spațiul public

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Prim-teroristul Florin Cîțu a declarat că singura soluția pentru a reveni la normalitatea este vaccinarea a minim 60% din populația României. Pentru a se asigura de reușita campaniei de vaccinare, Cîțu este dispus să elimine și libertatea de exprimare.

Premierul Florin Cîțu a declarat marți că Guvernul și-a propus să „elimine acele voci care mai există” împotriva vaccinării:

„Avem nevoie de o campanie corectă de informare, sunt multe informații în spațiul public care subminează eforturile campaniei de vaccinare. Singura soluție de a reveni la normalitate, de a avea o viață normală, de a merge la concerte, la teatru, la restaurant, în vacanță, este să ne vaccinăm. Ceea ce facem noi acum este să eliminăm acele voci care mai există împotriva acestei campanii de vaccinare. Orice voce împotriva campaniei de vaccinare, de oriunde ar veni ea, subminează efortul tuturor de a reveni la normalitate cât mai curând”.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

14 comentarii

  1. Pai ,vocile nu le vor stinge niciodată deoarece vaccinurile in sine reprezintă aceste voci potrivnice , prin efectele lor nocive ,si mai toată lumea cunoaște efectul ,,vocilor” ,așa că nu aveți nici o șansă să stingeți vocile pentru că chiar voi propagați aceste voci , asadar propriile voastre vaccinuri vorbesc despre ele ,singure se recomanda sa va împotriviți lor.

  2. “(…) daca vor tacea acestia, atunci pietrele vor striga (…)”
    Saracul Scartzu, se vede ca mintea lui este asemenea mintii unui cutzu…el crede ca se lupta cu niste “voci” din “spatiul public”…mai nefericitule, mai amărâtule, măi gândacule, lupta ta (si a celor care te comanda intern si extern) este impotriva Celui ce a făcut Cerul si Pamantul, a Celui care te-a creat si pe tine măi neghiobule, este împotriva lui Dumnezeu, nu impotriva unor “voci”… voi purtati un razboi cu Dumnezeu nebunilor, credeti ca veti castiga? vai voua nenorocitilor si ratacitilor, habar n-aveti ce faceti si nici ce va asteapta…

  3. La 10% popor inoculat nu pot implementa izolarea nevaccinatilor prin pasaport – Aici e MAREA problema pentru cabala satanica transnationala. Acum transpare o linie directiva absolut malefica , molohiana pentru ca acesti slugoi trebuie sa execute .. O sa devina tot mai straniu..
    Oricum , evenimente neprevazute vor arunca intreaga Europa si Planeta in haos si toata satra asta de scamatori va fi spulberata.
    Mai este si problema unor comisioane secrete implementate in pretul „vaxxinului” in cadrul discutiilor cu Mafiile Big Pharma , pentru ca altfel nu se explica de ce sunt atat de ahtiati sa cumpere ZECI DE MILIOANE de DOZE cand stiu foarte CLAR ca majoritatea vor ramane nefolosite.

    1. Superb !
      Chiar de-ar fi 50% din populatie, sau peste, injectati, tot ar aparea reactii dure de la multinationalele care ne vind mincarea aia otravita, cind le vor scadea, brusc, vinzarile cu pina la diferenta dintre 100% populatie si procentul de injectati.
      Abia astept sa-i vad si pe ”horecanii” ce vor cere ”pasaport”, cind vor avea costuri mai mari decit incasari, mai ales pe ”foamea” asta !!!
      Idem la companiile aviatice, alte firme de transport, teatre/cinematografe etc.etc.
      Poate astia ii vor obliga pe ”conducatori” sa treaca la TESTAREA MASIVA SI RENUNTAREA LA OBLIGATIVITATI NAZISTOIDE.

  4. Oare, credeti ca o nulitate gangava ca acest Cîțu, care nu a fost in stare sa promoveze treapta a II-a de liceu, ar fi ajuns vreodata in fruntea Guvernului Romaniei, daca nu facea Pactul cu Diavolul, prin intermediarii acestuia oculti, ce conduc de facto, Romania? Practic, acesti stapani oculti din afara tarii, i-au fixat potaii Cîțu, o tinta de indeplinit, referitoare la numarul romanilor care trebuie nenorociti cu vaccinurile lor criminale, iar acesta se chinuie acum sa o atinga(si nu numai el, ci intreaga clasa politica), chiar daca face un Genocid cu propriul sau popor, caci altfel in scurt timp ar ajunge doar un cadavru politic si poate, nu numai! Cam asta i se intampla oricarui individ sau grup de indivizi, care a semnat Pactul cu Diavolul, pt ca isi pierde astfel, libertatea de gandire, de cuget si de actiune pe care a primit-o la nastere de la Creator, iar dapdv, intreaga clasa politico-securista damboviteana este vizata!

    1. Ei cred că vor scăpa de acest genocid fiindcă sunt “mână-n mână” cu mai marii ocultei care gestionează din umbră toată lumea. Ceea ce nu știu ei este faptul că în Scriptură este scris așa: “Cine duce în robie de robie are parte”. Așa că, conform Scripturii, dacă nu mărturisesc public genocidul la care s-au înhămat atunci n-au cum scăpa de mânia ce se va porni asupra lor. Această singură frază citată este chiar judecata lor, căci nu va trece ea până ce nu se va împlini. Aceasta să o știe acești antihriști și poate vor face pasul înapoi înaite să fie prea târziu.

      1. Nu prea cred ca le pasa slugoilor si tradatorii astia, nici de Scriptura si nici de Judecata! Si nici macar de Constitutie!

  5. Deoarece campania de vaccinare este pe final,fapt datorat refuzului majoritãții românilor de a se duce la sinucidere,ei vor continua cu campanii din ce în ce mai agresive împotriva celor care au un cuvânt puternic în spațiul public,oameni ce știu ce vorbesc,oameni cu adevărat specialiști,oameni care au coloană verticală,demnitate și verticalitate și care nu acceptă să facă parte din genocidul spurcaților contra poporului român asuprit,amărât și chinuit de oameni bolnavi,unii dintre ei de a dreptul demonizați.

  6. Important este ca din cei minim 16 milioane ce nu vrem să din exterminați,să rămânem cât mai mulți,fermi în decizia noastră,cu toate presiunile ce vor fi mai agresive ca oricând,deoarece,cu numărul zilnic cu care se laudă că exterminã,până la sfârșitul acestei luni,se va termina cu cei cãrora viața li se pare prea liniștită așa cum este,și au decis că trebuie să i creadă pe ,,binevoitorii”ce vor binele poporului de mai bine de 30 de ani…

  7. Personajul aceasta pe linga faptul ca este o mare ofensa la adresa celor din generatia lui care au invatat si au luat cel putin examenul de treapta la liceu, mai pune si genunchiul pe gitul romanului de rind ca sa nu mai scoata o vorba. Roman care nota bene oricum ii este cu mult superior inclusiv ca demnitate si caracter.

    1. Oare câți dintre noi știm ce avem de făcut în astfel de vremuri? Ne.a spus cumva Hristos ca creștinii vor învinge sistemul? Sau sfinții: Iustin Pârvu,Paisie Aghioritul

      Ignatie Briancianinov ,Elpidie,Teodor Studiul, Isac Siriul,Averchie,Serafim Rose? Toți aceștia ne.au spus clar că tot ce trebuie sa facem e sa ne fortificăm in virtuții și să informăm cu evlavie și neavizații . Incluși Sf Pavel ne .a prevenit. Mărturisirea se asociază cu mucenicia,sunt nedespărțite și cine o face și.o asuma prevăzând și consecințele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button