X

Totalitarismul plandemic din politica românească a dus la radicalizarea poliției și jandarmeriei: Bărbatul ucis de polițiști la Pitești a avut parte de o moarte violentă

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Medicul legist al cazului de la Pitești susține că bărbatul imobilizat de polițiști a avut o moarte violentă. Bărbatul a murit asfixiat și a avut mai multe traumatisme. Procurorul de caz a dezvăluit că se fac cercetări asupra faptelor și încă nu este vizată o persoană.

Medicul legist a prezentat duminică primele concluzii ale anchetei în cazul bărbatului decedat după ce a fost imobilizat de polițiști. Moartea fost violentă, bărbatul a murit asfixiat în urma comprimării părților moi ale gâtului și ale toracelui. De asemenea, medicul legist susține că victima avea mai multe traumatisme, dar și o alcoolemie de peste 2 la mie.

„Moartea fost violentă, bărbatul a murit asfixiat. Am descoperit o alcoolemie de peste 2 la mie. Sunt mai multe traumatisme, inclusiv cranio-cerebrale, leziuni traumatice cervicale și toracice prin comprimarea părților moi. Rezultatele în câteva săptămâni, nu pot să exclud existența unor comorbidități, doar laboratorul poate stabili. Va fi un raport medico-legal, acesta va fi trimis procurorilor”, a precizat medicul legist.

Procurorul cazului a dezvăluit faptul că deja au fost audiate toate persoanele aflate la fața locului, inclusiv polițiștii.

Iată unde poate duce dictatura medicală în care trăim, exploatată de politrucii de la guvernare. Se știe că politicul pune o presiune imensă pe poliție și jandarmerie pentru punerea în aplicare a restricțiilor, iar cazurile de corupție, jaf, viol, răpiri etc. sunt lăsate pe ultimul loc.

Miliția începe să-și recunoască statutul de organ de represiune folosit de politruci împotriva protestelor anti-guwerner

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

 1. Bărbatul nu avea comorbidități ,cumpărase medicamente pt soția grav bolnava imobilizata la pat de care el avea grija.
  Omul nu a fost recalcitrant ,era mai vorbăreț ca așa ii era felul.
  Nu era beat ,cumpărase o cafea și o apa,minciuni ca sa scape ei nevinovați.

  Adevarul iese întotdeauna la iveală.
  Condoleanțe familiei.
  Dumnezeu sa l ierte !!

 2. Cum de interolpi si de clanurile lor nu se ating nici macar cu o floare, trebuia cumva ca si militienii nostri, sa-si justifice activitatea, si au facut-o “impecabil”, amendandu-i si omorandu-i pe batranii Romaniei, ca deh, “ar trebui” sa iasa mai repede din Sistem, dupa cum indica si protocoalele Marii Resetari! Ironia amara este ca acesti ucigasi la drumul mare sunt numiti “oamenii legii”, cand ei sunt in realitate, “oamenii faradelegii”, adica fratii interlopilor si al infractorilor, ce poarta uniforma!

 3. Interpelarea satanistului Faucii în Congresul SUA de către Jim Jordan.Poate iau exemplu și ai noștrii aleși care este diferența între a fi ALES și o numire: “Vierme,când se termină plandemia”
  Priviți ce față face vita la întrebările senayorului republican?
  https://youtu.be/BFHyE7arNP0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button