X

Familia ortodoxă din Rusia a câștigat războiul cu sodomiții: În urma referendumului pentru familie, Constituția interzice căsătoriile gay și adopțiile de către indivizi lgbtq

Do Russian Orthodox priests marry? - Quora

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Constituția Rusiei a fost modificată pe o serie de probleme la începutul acestei săptămâni, în urma unui referendum național în care 77% dintre cetățenii Rusiei au votat în favoarea interdicției în iulie 2020.

Noile amendamente decid că indivizii de același sex nu se vor putea căsători în mod legal în Rusia, deoarece în constituția țării este prevăzută acum căsătoria doar între un bărbat și o femeie.

De asemenea, înseamnă că membrii transgender ai comunității nu vor putea adopta copii.

Amendamentele anti-LGBT au rădăcini „într-o credință în Dumnezeu” din țară.

Homosexualitatea a fost dezincriminată pentru prima dată în Rusia în 1917, înainte de a fi recriminalizată în 1933 și mai târziu legalizată încă o dată în 1993, deși majoritatea populației Rusiei nu este de acord cu astfel de deviații patologice.

Unul dintre politicienii care au susținut recentele schimbări de constituție, Pyotr Tolstoi, și-a descris țara de origine ca fiind „o fortăreață a tradiționalismului”, și Rusia nu va „repeta greșelile care există în Occident”.

Aceste greșeli, în opinia mea, sunt fundamentale, atunci când anumitor persoane – comunitatea LGBT, li se acordă drepturi suplimentare, speciale. Mai multe drepturi decât pentru majoritate.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

9 comentarii

  1. Cum au putut vota rusii asa ceva?! Nu isi dau seama ca este o masinatiune a lui Dragnea? Sunt orbi? Nu puteau sta in case, dupa modelul binecredinciosului popor roman? Pacat!

    1. Buna ironia…as mai adauga: nu a iesit nimeni sa le zica celor care au mers la vot ca sunt infatuati si intoleranti, dupa cum a grait la noi cyborg-ul iohaniss? in fine, asta e diferenta intre Romania (asa zis) ortodoxa si Rusia ortodoxa.
      Dincolo de acestea, romanii, prin neprezentarea atunci la Referendum i-au mai dat o palma Mantuitorului, un scuipat in obraz, asa ca sa nu se mire de vremurile prin care trec. Nu uitati ca la biserica Foisor (!!!) in a doua zi a referendumului a crapat icoana Mantuitorului. Nu poti sustine ca esti crestin (asa cum s-au declarat 90 la suta dintre romani), dar nu te-ai dus sa votezi ptr familie. La noi, rezultatele de atunci au demonstrat ca de fapt adevaratii crestini sunt foarte putini si vor fi din ce in ce mai putini…

  2. Nu exista “comunitate” LGBT – ar trebui TOTI dintr-o zoba anume definita, detectabila… sa fie “asa” – nu exista!
    Apoi, nu e vorba de drepturi “suplimentare” – cea mai mare prostie este sa-i consideri normali, cu drepturi egale!
    Cei care instiga si conspira la asasinarea cuyiva sint trimisi la inchisoare.
    Ei conspiraa, instiga si practica SINUCIDEREA SOCIATATII si nu au dreptul sa fie in libertate, nici sa comunica public ce le trece prin capul cu creier putred.
    Vreti toleranta!
    Nu cu sarpele…

    1. pasii sodomitilor ptr a-si impune “doctrina” in intreaga lume (cf documentarului cu acelasi nume) sunt: 1- cererea tolerantei (adica sa fie lasati in pace), 2 – acceptarea lor (adica obtinerea statutului de a avea drepturi egale ca si ceilalti cetateni), 3 – celebrarea (toata lumea sa accepte homosexualitatea si sa o promoveze ca pe ceva normal), 4 – participarea fortata (toti trebuie sa participe la „cultura” lor), 5 – pedepsirea (acuzarea si tragerea la raspundere a celor care resping aceasta “ideologie”). Diavolii inainteaza pas cu pas (cum zice wernerul) profitand de lipsa de reactie, indiferenta sau frica crestinilor. Sf. Simeon Noul Teolog spunea ca “tacerea crestinilor este tot o lepadare de Hristos”!

  3. Spre deosebire noi, rusii joaca in cu totul alta Liga: cea a tarilor suverane, independente si conservatoare!
    Noua, romanilor, nu ne ramane decat sa ne multumim cu faptul ca, facem parte din Liga coloniilor bananiere de tip “Sodoma si Gomora”!

  4. In Multi Colonia Romania copiii dorm precum le cântă imnul impus și își salvesc invadatorul …unde Rusia este vesnicul bau bau și nu media fake news . Normalul a devenit anormal și vice versa .

  5. Rusii au castigat batalia cu lgbtq in schimb au pierdut razboiul cu actele biometrice…
    Rusia e fruntasa in intrecerea globalisto-socialista la capitolul “cloectivizare-informatizare”.
    Pacat de ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button