X

După rapel, vine a treia doză! … și tot așa. Moderna și Pfizer consideră că astfel crește protecția

Moderna vrea să introducă a treia doză în cazul vaccinului anti-COVID-19. Şi Pfizer a început studiul clinic pentru mărirea protecţiei

 • Moderna speră ca în toamnă să aibă disponibilă o a treia doză suplimentară.
 • A treia doză de vaccin ar urma să crească protecţia imunitară.
 • Şi Pfizer a început studiul clinic pentru cea de-a treia doză.

Imaginea articolului Moderna vrea să introducă a treia doză în cazul vaccinului anti-COVID-19. Şi Pfizer a început studiul clinic pentru mărirea protecţiei

ACTUALIZARE: CEO-ul Pfizer spune că o a treia doză de vaccin anti-COVID-19 este necesară, probabil în termen de 12 luni. Mai mult, este posibil ca oamenii să fie nevoiţi să se vaccineze anual împotriva virusului.

„Este extrem de important să suprimăm grupul de persoane care pot fi susceptibile la virus”, a declarat CEO-ul Pfizer, Albert Bourla, la CNBC.


Moderna vrea să introducă a treia doză în cazul vaccinului anti-COVID-19. Şi Pfizer a început studiul clinic pentru mărirea protecţiei

Moderna speră ca o a treia doză pentru vaccinul său împotriva Covid-19 să fie disponibilă din toamnă. Asta spune directorul general al companiei farmaceutice americane, Stephane Bancel.

Deşi, vaccinul Moderna are acum o eficacitate de peste 90% la şase luni după administrarea celei de-a doua doze, a treia doză ar urma să crească protecţia imunitară. Asta în contextul temerilor legate de apariţia unor variante noi ale virusului, printre care cea africană.

„Virusul se modifică suficient de mult pentru ca sistemul imun să nu-l mai recunoască şi astfel este necesar un nou vaccin. Aceasta a treia doză este un buster necesar pentru a ne asigura o protecţie ridicată şi la tulpina sud-africană şi probabil va fi testat în curând şi pentru cea braziliană”, a spus Octavian Jurma, cercetător ştiinţific.

Deşi vaccinurile par să ofere o protecţie foarte mare, s-a dovedit că noile variante reduc eficacitatea acestora.

Reprezentanţii Moderna spun că vaccinurile anuale pentru Covid-19 vor deveni un fapt comun şi că noul coronavirus nu va dispărea de pe planetă.

„Profilul se potriveşte cu profilurile celorlalte vaccinuri aprobate care oferă un beneficiu semnificativ. Prin urmare, sperăm că majoritatea oamenilor se vor imuniza în continuare, chiar dacă vor avea câteva zile mai critice, cu simptome asemănătoare gripei. Ei trebuie să ştie că acest vaccin oferă o protecţie împotriva bolii COVID-19”, a declarat Stephen Hoge, preşedinte Moderna.

Şi Pfizer studiază în ce măsură este posibilă administrarea unei a treia doze a vaccinului la un interval mai mare de timp faţă de cele două iniţiale. A treia doză Pfizer va fi administrată la 3 săptămâni. iar Moderna, la patru săptămâni.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

9 comentarii

  1. E update-ul periodic la Sistemul de Operare instalat la prima doza.

   Acum se instaleaza doar Sistemul de Operare, hardware-urile ce nu „crapa” la instalare (cei ce nu mor dupa primele doze), urmeaza sa primeasca cateva update-ri, iar apoi vor fi „pornite” (hardware-urile cu sisteme de operare in ele) de la distanta prin retelele 5G

 1. Citat din viziunea distopica a lui Bertrand Russel:
  „Dieta, injecţiile şi interdicţiile se vor combina, de la vârstă foarte timpurie să producă acel tip de caracter şi tip de credinţe pe care autorităţile îl consideră dezirabil şi orice critică serioasă a puterii va deveni imposibila”

  1. @Paul
   Aici vor să se ajungă. Au spus un adevăr mare de tot. Ăsta-i unul din scopurile vaccinării.
   Să ia aminte tot omul și să nu accepte acestea care vin pe „tava” odată cu fiecare vaccin. Altfel se pare că cel ce acceptă vaccinul este condus către pieire, adică spre acceptarea peceții 666 a potrivnicului lui Hristos Dumnezeu. Deci, atenție mare!

 2. Acestea vor deveni vaccinuri sezoniere, asemenea celor gripale, pt cei care le-au facut o data! De fapt, chiar daca unii dintre acestia, ar dori sa nu mai faca si alte doze, din cauza sistemului imunitar deteriorat iremediabil de catre „otrava si moartea din seringa”, ei vor depinde mereu de urmatoarea doza, devenind astfel, sclavi pe viata(scurta si nenorocita) ai vaccinurilor criminale!

 3. Totul se transforma intr-un cosmar ! Apar atatea studii si descoperiri despre riscurile pe termen mediu si lung ale „vaxinurilor” MARN, incat la o populatie CORECT informata nu ar exista mai mult de 5-6 % inconstienti care sa-si riste sanatatea si viata .. De aici si rolul oficinelor prostituate TV si Radio de a bombarda propagandistic contra transelor lunare de MITA Guvernamentala.
  Mai nou, in prag de esec al inocularii experimentale , s-a declansat o noua operatiune securista: Au inceput sa inghesuie bolnavii prin saloanele de urgente ca sa poata filma noile dramolete pentru infricosat poporul !

  1. Bravo Stef! Imi place ca vezi lucrurile CLAR SI CORECT! De at vedea ca tinw macar jumate din populatie si tot ar fi ceva!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button