X

„Dragostea” lui Cîțu față de frații basarabeni: le trimite vaccinul ucigaș, refuzat dincoace de Prut

Inquam vaccin astrazeneca

Guvernul a aprobat, printr-o hotărâre, acordarea a încă 132.000 de doze vaccin împotriva COVID-19 Republicii Moldova, cu titlu gratuit, potrivit unui comunicat transmis joi de Ministerul Sănătăţii. Asta, în condițiile în care românii refuză în număr mare să se mai vaccineze cu AstraZeneca, deși programarea pentru acest ser a fost eliminată.

„Actul normativ prevede acordarea unui ajutor umanitar, cu titlu gratuit, pentru Agenţia Naţională pentru Sănătate Publică din Republica Moldova în vederea gestionării epidemiei împotriva COVID-19 ca urmare a activării Mecanismului de Protecţie Civilă al Uniunii. Un număr de 132.000 de doze vaccin împotriva COVID-19, din numărul de doze achiziţionate de Ministerul Sănătăţii şi livrate de către Compania AstraZeneca, vor fi alocate pentru Republica Moldova. Asigurarea transportului dozelor de vaccin se va realiza prin Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă – Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, structuri în cadrul Ministerului Afacerilor Interne”, se precizează în comunicat.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

2 comentarii

    1. Rușinea este o alintare după părearea mea în astfel de cazuri. Altceva le este specific celor care își conduc poporul la robie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button