X

VIDEO: 85 de mii de soldați ruși sunt mobilizați la granița cu Ucraina

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Rusia continuă să aducă trupe militare lângă Ucraina. Ucraina estimează că, la momentul actual, în zonă sunt 85.000 de soldați ruși. Imagini cu mișcările masive de trupe ale Rusiei în estul Ucrainei au apărut în mediul online, în timp ce Kievul susține că ar putea fi provocat de „agresiunea” rusă din zona de conflict.

În imaginile video publicate pe rețelele de socializare apar tancuri şi transportoare blindate, iar pe fundalul clipului se pot auzi militarii vorbind în limba rusă. Autorul imaginilor a scris pe Twitter: „Pregătiți de luptă”.

Într-un alt clip, poate fi observat un convoi militar care se deplasează prin Baltiysk, un oraș portuar din regiunea Kaliningrad.

https://twitter.com/pmakela1/status/1380976688205553665?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1380976688205553665%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2F60m.ro%2Fvideo-85-de-mii-de-soldati-rusi-sunt-mobilizati-la-granita-cu-ucraina%2F

Ucraina estimează că, la 40 de km distanță de frontiera sa, s-ar afla 85.000 de soldați ruși.

Imaginile au apărut pe internet după ce Ucraina a avertizat că ar putea fi provocată de „agresiunea” rusă în zona de conflict din regiunea est-ucraineană Donbas.

„În același timp, trebuie remarcat faptul că intensificarea agresiunii armate a Federației Ruse împotriva Ucrainei este posibilă numai dacă se ia o decizie politică adecvată la cel mai înalt nivel de la Kremlin”, a spus Andrii Taran, ministrul ucrainean al Apărării.

Totodată, el susține că reluarea agresiunii armate împotriva Ucrainei ar putea fi motivată de acuzațiile rusești privind încălcarea drepturilor vorbitorilor de limbă rusă.

https://twitter.com/pmakela1/status/1380938876961820674?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1380938876961820674%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2F60m.ro%2Fvideo-85-de-mii-de-soldati-rusi-sunt-mobilizati-la-granita-cu-ucraina%2F

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. O fi acum vremea spanacului ?
    Din toate sursele pe care le urmaresc am inteles ca Erdogan face aceeasi curvasareala in functie de cine vine cu oferte mai tentante, maiales ca economia Turciei este in recesiune – Rusii nu vor ca Turcia sa permita trecerea prin stramtori a distrugatoarelor grele NATO , iar Erdogan tocami face declaratii ca nu recunoaste anexarea Crimeei – Zelinski tocmai a avut o intanire de 3 ore cu Erdogan si cred ca i s-au promis multe si marunte …
    Cred ca invazia rusilor se apropie , pentru ca fereastra de oportunitate se ingusteaza tot mai mult , cu cat intra mai multe nave NATO in Marea Neagra.
    Parca niste profetii spuneau ca invazia Turciei va fi din cauza stramtorilor ?
    https://youtu.be/faAyevHwsNk

      1. Pai ar fi normal sa argumentezi. Probabil nu cunosti si nici nu te intereseaza multitudinea de profetii care descriu acest razboi . Vezi Pr. Paisie Aghioritul , Alois Irlmaier, Gottfried von Werdenberg, Wladislav Biernacki, Nicolaas Van Rensburg, Matthias Stormberger.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button