X

Șefa Comisiei Europene merge înainte cu Certificatele de vaccinare și alocă și mai mulți bani proiectului

pasaport certificat

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Certificatul Verde European a primit o finanţare suplimentară de 121,5 milioane de euro, pentru toate cele 27 de state membre ale UE, relatează mediafax.  Potrivit Ursulei von de Leyen, președintele Comisiei Europene, certificatele vor contribui la reluarea călătoriilor sigure în spaţiul comunitar.

„Scopul nostru este să fie funcţionale până în această vară. Invit ţările UE să creeze fără întârziere infrastructura necesară”, a scris Von de Leyen pe Twitter.

Şi europarlamentarul Corina Creţu a făcut o postare pe social media, în legătură cu acest subiect. Fostul comisar european spune că potrivit propunerii Comisiei Europene, cetăţenii europeni vor putea călători cu acest document dacă au un rezultat negativ la test, dacă s-au vaccinat sau dacă au trecut prin boală şi s-au vindecat.

Emiterea acestor certificate se va realiza de către statele membre şi va exista şi o variantă electronică, astfel încât să existe posibilitatea stocării pe telefoanele mobile ale celor care doresc să călătorească.

După aprobarea Consiliului, urmează votul în plenul Parlamentului European.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. Cerc de rugăciune pentru ca Dumnezeu sa se milostiveasca de noi si sa trezeasca oamenii din inselarea “covid”.
    Pentru ce ne vom ruga:
    1. Împiedicarea testării copiilor în şcoli
    2. Împiedicarea vaccinării obligatorii
    3. Întoarcerea ereticilor la Ortodoxie
    4. Trezirea oamenilor, pentru ca oamenii să conştientizeze că această plandemie este o ÎNŞELARE
    5. Iertarea păcatelor

    Pentru a vedea ce rugăciuni să spuneti, precum si data si ora la care vom incepe aceasta rugaciune si cate zile va dura, vedeti:http://mantuireaorg.blogspot.com/2021/04/inscrieti-va-in-cercul-de-rugaciune.html

    Ditrsibuiti, sa ne strangem cat mai multi.

  2. De acord cu testul negativ si verificarea existentei anticorpilor(indiferent daca persoana a fost sau nu a fost bolnava), DAR ESTE EXCLUSA VACCINAREA.
    CRED CA NU SINT OAMENI NORMALI LA CAP CARE SA ACCEPTE SA STEA IN AVION ALATURI DE UN VACCINAT CE POATE FI POZITIV SI CONTAGIOS.
    C O N T A G I O S !
    VACCINATII SA AIBA TEST NEGATIV SAU/SI TESTAREA EXISTENTEI ANTICORPILOR.
    IN CAZ CONTRAR NEVACCINATII II VOR RESPINGE DE LA ORICE ACTIVITATE COMUNA , INTRUCIT ASTIA NU SINT ”IMUNIZATI” CI DOAR INJECTATI SI PERICULOSI !!!

    1. Nici testul nu trebuie făcut (nanofibre pe vârful bețigașelor, spargerea barierei hematoencefalice, marcarea cu cod de bare și etichetarea magnetică a omului, posibil și colectarea adn-urilor). Nu trebuie acceptată purtarea măștii, din vreo 10 sau 20 de motive (grave). Vaccinul nu trebuie acceptat nici el. La fel nu trebuie acceptat nici pașaportul de vaccinare.

      1. Subscriu lui Mihai T.
        Nu primiți nimic de la statul antihristic. Se vede clar că dacă primești vaccinul sau testarea ți se eliberează pașaportul Covid, adică pecetea 666 care, deocamdată, este în buzunar, nu pe mâna dreaptă sau pe frunte. Dar deja ai intrat pe un drum periculos. Nu se știe dacă vei mai putea face pasul înapoi din moment ce nu ai nicio problemă de conștiință odată cu acceptarea lui 666 în pașaportul Covid. Se merită oare a risca veșnicia cea bună pentru câteva înlesniri?
        Nu primiți nimic și veți fi siguri că nu sunteți prinși în laț. Aceasta însemnând însă primirea necazurilor, adică a Crucii lui Hristos.
        Nu este scris că:”Fără Cruce nimeni nu se mântuiește”?
        Iată că refuzând oferta statului antihristic am dat peste necazuri, adica tocmai peste Crucea lui Hristos care ne duce sigur la mântuire dacă înțelegem să o acceptăm. Ați vazut că tot răul este spre bine, căci ce lucru poate fi mai înalt decât mântuirea?

  3. Nu voi cere si nu voi lua niciodata un astfel de certificat, ce confirma statutul de sclav al globalistilor, fiind sinonim cu banderola galbena cu Steaua lui David, pe care erau obligati sa o poarte jidanii, in ghetourile in care erau inchisi de catre nazisti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button