X

[VIDEO] Tătaru cere decăderea din drepturi a părinților care nu-și vaccinează copiii, după ce tot el a fost artizanul înmormântărilor fără haine și în saci

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Individul scabros de mai sus, fost ministru al Sănătății, trebuie să ajungă definitiv la tomberonul de gunoi al istoriei, dar nu ar strica ca o mână de bărbați să-l bage într-un tomberon unde se aruncă deșeurile poluante.

Tot psihopatul ăsta a dat și ordinul ca morții catalogați de Covid, să fie puși goi în 2 saci negri și cu sicriul sigilat, aruncați în groapă ca niște câini. Pedeapsa capitală merită acesta satanist, care a batjocorit ființa umană de zeci de mii de ori.

Citiți mai multe despre legea vaccinării obligatorii ce ni se pregătește: EXCLUSIV: Vaccinarea obligatorie se va face la ordinul ministrului Sănătății cu recomandarea OMS. Amenzi de până la 10 mii de lei

Citiți și cum CEDO pregătește terenul pentru vaccinarea Covid obligatorie: Alarmă! CEDO: Vaccinarea obligatorie este ‘necesară într-o societate democratică’. Cei care refuză nu pot fi forţaţi fizic, însă pot fi amendaţi

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

  1. Cum o sa faci porcule flecar ? – Ne retragem copiii din scolile voastre imputite ! Trimiteti gorilele tortionare sa sparga usa locuintei si sa-i smulga din bratele parintilor pentru a fi apoi torturati chimic in centre de plasament ? Cine v-a dat sfaturile astea Tatarule? Rafila ? Baniciou ? Bodog ? Voiculescu ? Tudose ? Suina cu creasta reptiliana de la PSD ?

  2. Va veni si “vremea ta”, soldovene asudat si satanist! In acele clipe, vei grohai “indurare” si n-o sa ti-o acorde nimeni!

    1. Te rog, nu-i denigra pe romanii moldoveni.
      Rafila nu e moldovean si nu e roman.
      Intereseaza-te si o sa afli ca e taiat imprejur.

      1. Eu nu ii denigrez pe moldoveni! Dar pe acest satanist, Tataru, uite, chiar imi permit! Referitor la Rafila, stiam demult ca e taiat imprejur! De altfel, si figura sa calma, cinica si dura, in genul celei a lui Radu Berceanu(Bercovici), il arata ca pe un jidan ashkenazi!

  3. Lasa,ma porcule,ca ti-i dam tie sa ii cresti.Doamne,de unde ati aparut atatia nenorociti?Stafiile mortilor de care ti-ai batut joc te vor urmari si blestema dincolo de mormant.Mai dormi linistit noaptea ,criminalule?

  4. Romanii au vrut UE poftim suntem in UE ORIGINEA SATANISMULUI, ORIGINEA NAZISMULUI. Studiati originile UE si veti vedea cine sta in spatele lui, cine l-a creat.
    Toti astia ca Rafila si Tataru sunt uneltele satanelor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button