X

EXCLUSIV: Vaccinarea obligatorie se va face la ordinul ministrului Sănătății cu recomandarea OMS. Amenzi de până la 10 mii de lei

„Adoptarea Legii vaccinării, care va cuprinde obligativitatea vaccinării populației, dar și obligația autorităților, în primul rând a Ministerului Sănătății, de a desfășura campanii de informare, de a asigura aprovizionarea cu vaccinuri, de a garanta calitatea și siguranța vaccinării conform standardelor europene. În cadrul legii vaccinarii va fi stabilită și obligația Ministerului Sănătății de a elabora și aplica un plan multianual de vaccinări și implicit, un plan multianual de achiziții de vaccinuri.”, se arată în textul de lege pentru vaccinarea obligatorie.
Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În proiectul de lege care a trecut de votul Camerei Deputaților scrie, chiar într-unul dintre primele articole, că “vaccinarea copiilor cu vaccinurile prevăzute în Calendarul național de vaccinare, aprobat prin ordin al ministrului Sănătăţii, precum şi cu cele administrate în situaţii epidemiologice speciale întregii populaţii ori unor grupuri de populaţie, este obligatorie.

Totuși, legea este ușor ambiguă și interpretabilă ceea ce lasă loc de speculații, dar și de abuzuri, în cazul în care autorițățile și-ar dori acest lucru. Având în vedere că în momentul de față stăm într-o stare abuzivă de alertă, nu putem avea așteptări prea mari de la cei care vor impune această lege obligatorie a vaccinării și a pașaportului digital de vaccinare.

În textul legii adoptate de Camera Deputaților se arătă că vaccinarea obligatorie poate fi impusă prin ordin al ministrului Sănătății, la propunrea GTCAV și/sau la recomandarea Organizației Mondiale a Sănătății. De asemenea sunt prevăzute amenzi drastice ce pot ajunge până la 10.000 de lei.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

14 comentarii

 1. Pana in 2023 nu pot obliga pe nimeni sa faca vaccinul covid. E experimental, in teste clinice. In lege nu scrie ca poti fi cobai. Daca puteau, obligau de acum. Intre timp se vor vedea toate efectele adverse. Cred ca vor fi 2 mil de vaccinati, poate 2,5 milioane in total. Nu le va folosi nici pasaportul de vaccinare. Dupa primele procese pe motiv de discriminare o sa le treaca. Toti vaccinatii pe care-i stiu au spus ca vor renunta la masca dupa rapel. Timpul nu lucreaza pentru cei intunecati.

 2. Este atata nemultumire, exasperare si frustrare in populatia Romaniei, din cauza tuturor masurilor demente si diavolesti pe care le iau slugoii din fruntea tarii, incat doar o scanteie mai trebuie pt a se declnsa o Revolutie sau ub Razboi civil total, in care nu prea va mai exista exista cuvantul “mila”! Aceasta scanteie poate aparea oricand, de la aceasta lege nazista a vaccinarii, de la interzicerea Sfintei Slujbe de inviere sau de la alte masuri de noaptea mintii luate de Iudele care ne conduc! De altfel, orice Serviciu secret strain, care are un interes in declansarea unui Razboi civil, a anarhiei si a distrugerii si dezmembrarii Romaniei, o poate face foarte usor in aceste conditii !

  1. …din pacate cred ca nu va mai exista calea pasnica…surubul se va strange atat de mult incat se va ajunge la “care pe care”, fara prizonieri…dar s-ar putea sa existe surprize: multi dintre cei care fac parte din asa-numitele forte de ordine s-ar putea sa pactizeze cu poporul caci masurile aberante ce se vor lua ii vor afecta si pe ei si familiile lor in aceeasi masura…asa ca socoteaala de acasa s-ar putea sa nu se potriveasca cu cea din targ…si vom vedea atunci cum isi va pregati elicopterul Arahat si gasca de criminali (daca vor mai apuca)

  2. Este de asteptat sa se intample asta…De obicei cand ajunge cutitul la os se trezeste si romanul din somn si isi face dreptate , oricum mult nu mai este .

 3. Se vrea revoluție! Jos mizeria de vaccinare obligatorie!
  Atenție la capcane! Protestele pașnice devin violente!

 4. La ora actuală nu se poate este inposibil să facă vaccinarea obligatorie. Doar dacă modifică constituția și fac alte legi și anulează total drepturile omului abia după aceea eventual sa r putea să facă obligatorie.

  1. @@@Laurențiu,nimic mai fals;dau o ordonanță de urgență cum că este stare de necesitate și uite așa pot vaccina fără a modifica constituția.
   @@@Stelian,niciodată în istoria țãrii Jandarmeria nu a fost cu poporul;mai sunt și Poliția,Armata;dacă lumea se va recolta,va fi prăpăd;singura șansă care o văd eu sunt protestele masive;când zic masive,mă refer la câteva milioane la nivelul țårii;cu alte cuvinte milioanele ce nu vor să fie exterminați,pardon injectați.

  2. @ Laurentiu: Ne asteptam la orice de la asa zisii politicieni din Romania. Ne-o dovedesc fara intrerupere din decembrie ’89 incoace ca sint in stare sa incalce legislatia dupa pofta inimii lor. Sau daca nu incalca legea atunci gasesc ei o cale sa o modifice sau si mai simplu – o interpreteaza dupa cum vor ei.

 5. pentru parlamentarii care vor vota mizeria asta de lege: nici daca ma amendati cu un milion de euro

  NU MA VACCINEZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button