X

EXCLUSIV DOCUMENT: Conducerea Spitalului Foișor a refuzat externarea bolnavilor. DOCUMENT: Arafat și Voiculescu au ordonat EVACUAREA

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Conducerea de la Foișor a informat Ministerul Sănătății că spitalul nu poate fi transformat în spital Covid, dar Arafat și Voiculescu au făcut presiuni și au trecut peste decizia medicilor responsabili de bolnavii operați, singurii care erau în măsură să hotărască externarea pacienților!

DOCUMENT Ordinul de evacuare a Spitalului Foișor a fost cerut de Raed Arafat și semnat de Vlad Voiculescu

Spitalul Clinic de Ortopedie “Foişor” va deveni spital pentru tratarea cazurilor de COVID având în vedere necesarul de paturi de terapie intensivă, iar o parte dintre pacienţii operaţi în ultimele zile sunt transferaţi în cursul acestei seri la alte spitale cu ambulanţe sau maşini personale. 

Ordinul a fost semnat de Raed Arafat, secretar de stat în DSU și comandantul acțiunii, iar evacuarea a fost decisă să se facă în ”regim de urgență”. Documentul a fost avizat de către ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu.

Raed Arafat a afirmat că spitalul dispune de 20 de paturi ATI la care se adaugă alte 90 de paturi “pe oxigen”.

“Spitalul dispune de 20 de paturi de ATI plus vor fi încă 90 de paturi pe oxigen cel puţin pentru Bucureşti”, a mai menţionat secretarul de stat în MAI.

Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Andrei Baciu, a declarat că decizia ca spitalul Foişor să devină unitate COVID a fost luată de către minister şi DSU şi a transmis scuze către familiile pacienţilor mutaţi în cursul serii.

.content-imagecontent-image

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. Cand Diana Sosoaca l.a facut cu ou si cu oțet pe Arahat …nu l.a facut degeaba!!! Toti dati jos urgent…in frunte cu presedibtele!!!!!!!si judecati pt incalcarea drepturilor cetatenilor si GENOCID !!!!! URGENT!!!

  2. E clar ca doctorii astia ai Satanei, si mai general, Iudele clasei politice dambovitene au declarat, in aceste zile, razboi total poporului roman! Doar ca, acest razboi n-au cum sa-l castige!

  3. Romanii au pierdut razboiul in momentul in care au renuntat la credinta. Stiu, nu va convine, sariti in sus ca mingea, problema voastra, dar acest „mic compromis” va insemna sfarsitul acestui neam, cu Hristos nu te joci. Cine vreti sa lupte daca cei care au fost drepti au murit in inchisorile comuniste, au urmasi dar putini in comparatie cu urmasii turnatorilor la securitate, ai delatorilor iar urmasii aia sunt acum peste tot in functii cheie de la guvern la justitie, sanatate, sri, bugetari….si sunt mai ticalosi sau cel putin la fel de ticalosi ca si cei din neamurile lor. Nu sunt toti medicii la fel, nici toti politistii dar sunt neputinciosi si in mare parte PARTASI atata timp cart nu pot face NIMIC sa impiedice ceea ce se intampla. „Crestinii vostri aia nevinovati, nu au stiut ce presupune ortodoxia, csf, n-ai csf, cand mergi cu masina pe strada si nu cunosti regulile de circuletie stii ce se intampla, dar cand mergi prin viata si nu-ti cunosti credinta nu-i problema ca-i vorba doar despre vesnicie. Nici cand le-au bagat copiii si parintioi in saci n-au stiut ca trebuie sa-i ia sa-i controleze, sa-i imbrace, sa-i bage-n biserica, de fapt care biserica daca ei habar nu au? Bine, dar au stiut sa bage banutii-n buzunar, nu degeaba il venereaza astia acum pe iuda, toti astia sunt inchinatori la iuda si voi inca mai sperati ca se vor ridica, cine ma, sa se ridice? Si daca va fi varsare de sange, s-ar mai relaxa un pic genocidul dar au ei alti asi in maneci. In satele din Romania e jale, 3 babute la biserica dar habar nu au pe ce lume traiesc, sunt 2-3 vrajitoare in sat care i-au impreunat si despreunat pe toti, sunt ruda inrtre ei toti si mai uita ca sunt ruda, adica, stiti cum e , dragostea-i oarba…duminica incepe cheful, muzica, sfaraie gratarele, turuie tractoarele si motocultoarele, asta-i viata, si nu in ultimul rand ati ramane surprinsi sa vedeti cati batrani trecuti de 75 de ani cumpara viagra, si bine, stiti cum e, la tara lumea e mai inapoiata, sa vedeti la oras nomenclaturistii ce chefuri fac pe la cluburile alea de pensionari bautura chefuri, cotaiala, babe-n calduri frate, de fapt daca parintii lor la tara is pervertiti va dati seama progeniturile lor la oras…Problema este ca poporul a ramas fara Hristos, nu-i cunosc pe toti dar nu girez niciun preot nepomenitor, sa fie clar, CONSECINTELE sunt cat se poate de vizibile si din razboi vom iesi MAI MULT DECAT SIFONATI, mi-am dorit si imi doresc sa sper in pocainta acestui popor dar realitatea striga ASURZITOR. Hai sa va vedem, ce veti face baaa, fara HRISTOS????

    1. Foarte Adevărat!!! Viata fără Hristos nu exista!!!! Am schimbat legea lui Dumnezeu, cu legi diavolești. Dar eu nădăjduiesc și cred ca în ciuda acestui fapt, Dumnezeu are mila de noi și așteaptă pe toți la pocăință! De aceea indiferent de greutățile care vin peste noi(din cauza lenevirii noastre duhovnicesti), sa nu ne lăsăm credință noastră adevărată și sa încercăm sa ne schimbam gândirea. Dumnezeu așteaptă sa ne smerim!!!!! Doamne ajuta tuturor!!!

    2. “… ce veti face?” Trebuia sa te opresti acolo! Stii de ce? Pentru ca astia daca se vor pocai se vor pocai pentru Hristos nu pentru tine! Voi de ce asteptati pocainta oamenilor? Ca sa, cum scrie in Scriptura” sa va laudati voi in trupurile lor”? Palmares ceva? Daca te-ar durea pentru ei ai varsa lacrimi in fiecare zi pentru ei, nu i-ai fi chemaat “baaa”! Asta e comportamentul unui crestin fata de cei fata de care zice ca ii pasa! Atitudinea ta nu este crestineasca nici pe departe, este si judecata implicata acolo in cuvantul ala!
      Daca v-ati fi dorit cu adevarat pocainta neamului ati fi mustrat de la bun inceput moravurile lui si i-ati fi batut crestineste, ca Scriptura zice “ca si rugaciunea mea este impotriva vrerilor lor”!
      Daca ati fi fost crestini v-ati fi rugat sa strice Dumnezeu chefurile lor, betiile lor, desfranarile lor, sa le mai dea cate una… asa crestineste, cu dragoste, ati fi mustrat pe fata nu vaicareli! Voi pentru ce credeti ca sta Psaltirea in raft?
      Parintele Iustin a zis, sugera mai degraba, sa citim in fiecare zi 3-4 catisme! Poate nu toti puteti citi atata, ca nu va tine, dar macar un psalm zis din inima, ca Dumnezeu nu vrea cantitate! Si fiti inteligenti! Cereti ceea ce trebuie cu adevarat si cum e mai adevarat si cat trebuie ca sa se implineasca! Dar aveti grija ce cereti ca Dumnezeu s-ar putea sa va asculte!
      Voi ati fost crescuti prost! Ati fost crescuti cu conceptia ca crestinul e “bun” si face “bine” la toata lumea, de fapt un crestin dinasta e un habarnist care nu stie ce e binele si nu stie sa lupte si sa-l apere cand trebuie! Ati fost invatati cu binele satanic, sa nu cumva sa deranjam pe cineva cu ceea ce spunem! Ati dormit pe voi si a fost nevoie sa se ajunga aici ca sa va treziti din somnul cel de moarte! Da! Dumnezeu a ingaduit asta! V-a facut un bine nu un rau! Nu asa cum da lumea da El! Ca daca va lasa va duceati in iad! Asa Dumnezeu poate sa-i mantuiasca pe cei care vor!
      Asa ca rugati-va impotriva celor ce vor faradelegi,judecati voi insiva pamantul ca “slava aceasta e a tuturor cuviosilor Sai”! Cititi Scriptura si nu pricepeti! Psalm 5:10 “Judecă-i pe ei, Dumnezeule; să cadă din sfaturile lor; după mulţimea nelegiuirilor lor, alungă-i pe ei, că Te-au amărât, Doamne,…”
      Voi trebuie sa luati atitudine! Nu va mai plangeti decat lui Dumnezeu!

      1. mai concret, ceva, daca se poate, mai structurat un pic, nu am priceput mare lucru in afara de faptul ca ai obrazul „fin” si te-ai simtit vizat si in loc sa citesti printre randuri mesajul pe care am vrut sa-l transmit te-ai simtit ofensat. Eu am prezentat o realitate, pentru pacate de moarte nici apostolii nu se rugau si nu e problema ta cum ma rog eu. Si da, nu ma rog suficient, ma rog doar sa le dea Dumnezeu timp sa se intoarca inainte de moarte, mai mult nu pot probabil puteti voi….Din pacate am printre neamuri asemenea persoane, am vazut fotografii de la petreceri, batrane cu sprancene vopsite negre cu rujuri stridente, coafuri si culori vulgare nu mai vorbesc despre tinute pompoase si priviri superioare, de fapt le vedem pe strada. Iubesc batranii, sunt cate unii de la care nu-mi pot lua privirea, de la simplitatea si seninatatea lor din tinuta, comportament, priviri…dar de cand vad batranii si mai ales batranele in halul asta am inteles ce voiau sa zica sfintii despre faptul ca in zilele din urma oamenii vor fi mai rau decat dracii. Am expus si expun o realitate, probabil, poate pentru ca imi pasa, pentru ca batranii sunt tremelia unei societati, ce sa mai asteptam de la tineri. Sa ai timp de la Domnul sa intelegi nu ce spun eu ci care sunt adevaratele probleme ale acestui popor in general si ale tale in special !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button