X

[VIDEO] Dacă mâine Arafat și Voiculescu nu vor fi demiși, trebuie să înceapă REVOLUȚIA! Ne-au omorât destul, e timpul lor să fie băgați în saci!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Spitalul Foișor din București este evacuat, de urgență, vineri seara, pentru că va fi transformat în spital suport COVID! Decizia a fost luată de Raed Arafat și Vlad Voiculescu, iar zeci de pacienți, unii recent operați, fie sunt mutați în alte spitale, din capitală sau din țară, fie sunt trimiși acasă. 

Imagini de necrezut au putut fi văzute în România, cu zeci de pacienți, unii semi-dezbrăcați, au fost dați afară din spital și trimiși acasă.

Aparținătorii pacienților care au fost internați aici așteaptă răspuns. Vorbim de oameni care au venit din zone îndepărtate ale țării pentru a-şi lua rudele bolnave acasă.

Oamenii sunt disperați pentru că nimeni nu le-a comunicat ce se va întâmpla cu pacienți care au fost operații în cursul zilei de ieri. Care vor fi măsurile pe care le pot lua pentru că, una este să fi îngrijit la spital de cadrele medicale și alta e să fie dus acasă să i se dea doar pastile pentru a calma durerea.

“Astăzi în jurul orei 18:00 ne-au anunțat. M-a sunat mama că trebuie să venim să o luăm de la spital că se evacuează spitalul, că se va face din seara asta spital COVID-19.

Mama a suferit o operație la genunchi, o intervenție chirurgicală care necesită recuperare. I s-a spus că trebuie să țină legătura cu medicul. Şi mă întreb, medicul unde o să o vadă în continuare că este proaspăt operată? Astăzi  a fost scoasă de la terapie intensivă, a fost trecută astăzi pe salon și acum trebuie să o luăm acasă.

Ne rugăm la Dumnezeu să fie bine și să nu sufere complicații.

Sunt revoltată pentru că nu mi se pare normal să te anunțe de pe oră pe alta, că trebuie să vii să o iei acasă.Nu știu sunt încă sub șoc. Nu credeam că o să opresc așa ceva”, a spus fiica unei paciente.

Ar putea fi o imagine cu unul sau mai mulţi oameni şi text care spune „PITALUL FOIŞOR BYu ENȚI OPERAȚI, SCOSI ÎN”

Mâine toată suflarea în STRADĂ!!! Și nu la proteste STERILE, cu program și încercuiți de jandarmi! Trebuie protestat vehement în fața ministerului de interne, până musulmanul Arafat își dă demisia, apoi la ministerul Morții, până mucosul Voiculescu își ia rucsacul și se duce unde a’nțărcat mutu iapa.

Mâine e ziua decisivă, ALTFEL de duminică trebuie luați cu parul, căci nu se mai poate! Niște sataniști își bat joc și de morții noștri, și de bolnavii abia operați. Oare, suntem tâmpiți să înghițim atâtea fărădelegi? Ne-am bolșevizat de tot, nu mai avem fibră de român în noi?

Treziți-vă morți ai morților!!!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Cretinul infect si tupeist de Arahat …se crwde stapan de sclavi!! Ca e pământul si spitalul lui …mostenire de la mă-sa!!! Jos cu jigodiile care au călcat drepturile oamenilor ,de un an si ceva , plus GENOCID!!!!!?

  2. Până aici,daca nu se va ieși în stradă masiv,înseamnă că ne merităm soarta,se întorc în morminte înaintașii noștrii.

  3. Asistam la ceva unic, ce n-a mai existat vreodata in Istoria Romaniei! Acest tablou macabru pe care l-am vazut in aceasta seara, ce pare pictat in cel mai pur stil expresionist, aduce izbitor cu pictura “Tipatul” a pictorului norvegian, Edvard Munch si poate fi numit: “Arafat, Voiculescu si petarda Moldovan isi scot sacii de cartofi la mezat”! Pentru ca pur si simplu, asta reprezinta bolnavii romani in viziunea acestor doctori ai Satanei! Si mai cred ceva, si anume ca, aceste crime premeditate din spitalele romanesti sunt de fapt niste jertfe sau sacrificii ritualice aduse lui Lucifer(zis si Arhitectul Suprem, in masonerie), in care toate aceste atrocitati sunt filmate, pt a fi apoi vizionate de oameni foarte potenti financiar si politic pt delectarea lor si pt satisfacerea fanteziilor morbide(acestia putand fi uneori, chiar prezenti fizic, la locul crimelor sau al atrocitatilor). Bineinteles ca de toti acestia, nu se atinge nimeni din Politie si Justitie, nici macar cu o floare, toate anchetele fiind musamalizate, iar cei care nu pricep acest lucru si vor sa se implica adanc in investigatie, de obicei vor sfarsi rau! Se pare ca si unii dintre potentatii damboviteni(din servicii, politica, Justitie, corporatii) au preluat aceasta „moda” din Vest, ca simta si ei cu adevarat „puterea” de care dispun in Colonie, caci cea data doar de functii, bani, lux si relatii nu ii mai satisface pe deplin! Si, da, fara o Revolutie nu se mai poate. iar orice intarziere a acesteia, ne apropie tot mai mult de statutul de sclavi prinsi in lesa si inchisi in colivie, care ni se pregateste prin Marea Resetare! Pt ca altfel, in timp ce noi scriem comentarii si dezbatem pe bloguri si pe forumuri, Iudele care ne conduc devin temnicerii si calaii nostri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button