X

Acuze grave ale unui polițist care și-a dat demisia: „Aveți grijă de voi, căci Statul și Poliția Română nu o vor face!”

"Plec in Spania, dau acolo la politie" - Tanarul care a demisionat din Politie dupa numai 20 de zile de la angajare - Aktual24

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Azi mi-am dat demisia de la Poliția Română!

Întotdeauna am apărat omul de rând, fapt pentru care am luat decizia, în 2011, de a face parte din Politia Română!

Am fost printre puținii polițiști din România care nu au dat amenzi pentru mască știind ca este ceva nelegitim, care încalcă drepturile cetățenești! Pentru acest fapt nu mi-am primit salariul întreg ci doar 50% timp de 5 luni de zile! Ca sa vedeți câtă dreptate exista in lumea asta al naibii de ,,democratică”…

Am fost printre puținii polițiști din România care au pus tot timpul cetățeanul pe primul loc si nu politicianul…Fapt pentru care șeful meu ma tot amenința că dacă nu fac cum mi se ordonă voi fi dat afară…Uite ca mi-am dat eu demisia inainte sa imi ceara el să demisionez!

Am fost printre puținii polițiști care au avut curajul sa iasă tot timpul în față și sa spună NU nedreptății… Iar pentru asta multi ,,colegi” si-au facut cruce când am iesit pentru ultima dată din secția de poliție!

Nu regret că m-am facut polițist și cu atât mai mult că am încercat să fac din institutul de Poliție un institut dedicat cetățeanului si nu politicianului! Merg inainte cu capul sus si cu sufletul împăcat căci pentru dreptate si pentru cetatenii acestei țări am luptat si voi lupta în continuare!

Aveti grija de voi căci Statul si Poliția Română nu o vor face! (Sursa: Facebook Gabi Dumitrescu)

Într-un cometariu, fostul polițist îi răspundea unei cititoare:

Să stiți ca cetățenii mi-ai pus pe masa pâinea timp de 10 ani de zile… Si le rămân veșnic îndatorat!Dacă dumneavoastră credeți că sunt prost ca mi-am dat demisia din poliție și ca am renuntat la ,,salariile foarte mari” va rog sa va gânditi si la faptul că ma simteam ca un sclav în propria meserie!Nu doar banii conteaza in viata… Niciodata nu m-au interesat banii ci sa ii ajut pe cei din jurul meu! Si am crezut ca pot sa o fac ca polițist dar m-am înșelat!

Citiți și:

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

12 comentarii

  1. Slavă Domnului! Domnul Dumnezeu va răsplăti fiecăruia după faptă. Și sigur nici noi,Cetățenii nu trebuie să uităm de faptele și onoarea dumneavoastră de OM. Să-l purtăm în rugăciune și să-l rugăm pe Dumnezeu să aibă grijă de tot neamul Său!

  2. Din pacate, cu o floare nu se face primavara! Pt ca marea majoritate a militienilor (nu le pot zice politisti, unor animale) si a jandarmilor de azi, sunt cu mult mai primitivi, mai grobieni, mai cretini, mai lasi si mai sadici, decat insusi celebrul personaj, Garcea!

    1. Militienii de dinainte de 1989 erau ”sfinti” pe linga aceste produse ale capitalismului multilateral dezvoltat de azi.
      Iar jandarmii de azi nu mai au ceva comun cu ”trupele de securitate” din care provin ca institutie.
      Totusi, politistii, jandarmii, dar si armata de azi, sint pe tiparul acelorasi forte de represiune care au ucis taranii flaminzi in 1907, precum si petrolistii si cfr-istii in 1929 – 1933.
      Militarii si militienii care exterminau prin munti luptatorii anti-comunisti fusesera crescuti si educati inainte de 1945 si de aceea kazarii sovietici au umplut cu ei securitatea si militia acelor vremuri crunte.

  3. omu e tare…
    am aflat cu shock ca politistii de la “judiciar” din sectie lucreaza nominal …2 ore pe saptamana!!!!
    (e ceva real??????)

  4. Trebuia sa ramana in politie si sa le faca zile “negre” la aia! NU cred ca demisia a fost cea mai buna solutie, demisia ar fi fost acceptabila doar in cazul in cazul in care ii era in pericol mantuirea!
    Demisia este exact ceea ce au vrut sa faca pentru ca le statea in coaste! Astfel a disparut ca voce!
    Dragilor, nu va pune nimeni sa demisionati ci sa marturisiti acolo unde sunteti, in locul in care sunteti!

  5. Oamenii cu constiinta intreaga nu au nevoie de altii care sa le valideze statutul. Ei stiu cand gresesc si nu au nici o indoiala atunci cand isi urmeaza crezul. Ei nu depind de altii si nici de parerile altora. De aceea faptele lor sunt in acord cu viata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button