X

Merkel își etalează nazismul: „Restricții stricte la nivelul întregii țări”. Inspirație pentru Andreea Moldovan, omul ce conduce din umbră Ministerul Sănătății

Angela Merkel

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, este favorabilă instituirii unor restricţii antiepidemice stricte şi uniforme, dar de scurtă durată, anunţă Guvernul de la Berlin, conform site-ului Tagesschau.de, arată Mediafax.

„Solicitările pentru o carantină generală scurtă, dar uniformă sunt corecte”, afirmă Ulrike Demmer, un purtător de cuvânt al Guvernului german, referindu-se la poziţia Angelei Merkel.

„Chiar şi o iniţiativă la nivelul întregii ţări ar fi importantă. Diversitatea actualelor măsuri nu generează siguranţă şi acceptare în acest moment. Avem nevoie de o incidenţă stabilă a infectărilor sub 100”, a subliniat oficialul german.

Nu este clar dacă Guvernul de la Berlin chiar va decide restricţii antiepidemice suplimentare. Următoarea reuniune a cancelarului Angela Merkel cu premierii landurilor germane este programată luni.

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Andreea Moldovan, susține în continuarea ideea potrivit căreia o carantină la nivel național, chiar și una de două săptămâni „ar face minuni” pentru țara noastră:

„„Perioada de incubație a virusului este de două săptămâni, ceea ce înseamnă că dacă timp de maximum două săptămâni nu se transmite virusul el se poate stopa. Două săptămâni de carantină ar face minuni”, a spus Andreea Moldovan la DigiFM.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

3 comentarii

  1. „Chiar şi o iniţiativă la nivelul întregii ţări ar fi importantă. Diversitatea actualelor măsuri nu generează siguranţă şi acceptare în acest moment. Avem nevoie de o incidenţă stabilă a infectărilor cu prostie de sub 100”, a subliniat oficialul german.

    „Perioada de incubație a adevarului este de două săptămâni, ceea ce înseamnă că dacă timp de maximum două săptămâni nu se transmite minciuna de la om la om ea se poate stopa. Două săptămâni de vacanță la munte ar face minuni”, a spus Andreea Moldovan

  2. Minuni ar fi ca toti promotorii si executorii acestei nebunii de virus nedemonstrat ca exista sa fie judecati pentru genocid si pentru distrugerea economica si sanitara a populatiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button