X

[VIDEO] Cam așa se face: Pastor protestant scoate miliția afară din lăcașul de cult: Gestapo nu are ce căuta aici!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un curajos pastor canadian a oprit șase ofițeri de poliție, care încercau să întrerupă serviciul de Paște din cauza restricțiilor Covid-19, strigându-le în mod repetat „Ieșiți din această proprietate”. 

Un videoclip al confruntării răspândite pe rețelele de socializare îi arată pe ofițerii care se confruntă cu un bărbat care este evident nefericit să-i vadă. „Vă rog să ieșiți, ieșiți imediat din această proprietate”, le spune pastorul, repetând același mesaj de mai multe ori cu o voce din ce în ce mai puternică și fermă.

Bărbatul începe în cele din urmă să-i numească pe polițiști  „Gestapo”  și  „naziști”,  ordonându-le să  „plece și să nu se întoarcă fără mandat”. Ofițerii se supun în cele din urmă și se îndepărtează, urmăriți de cuvinte mai furioase: „Oameni incredibili, bolnavi, răi! Intimidarea oamenilor într-o biserică în timpul Paștelui! “

Videoclipul a fost publicat de Artur Pawlowski, un predicator de stradă canadian de origine poloneză.

Pastorul conservator locuiește în Calgary, Alberta, și este cunoscut local pentru milostenie și predici de foc împotriva legii Sharia și, mai recent, a restricțiilor Covid-19. Potrivit presei canadiene, el a fost amendat în mod repetat de către autorități pentru organizarea de proteste cu încălcarea restricțiilor în vigoare în Canada. Opiniile sale l-au făcut o țintă a criticilor activiști de stânga.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

16 comentarii

    1. pai politaii sa intre (de ce nu?) si in moschei, sinagogi sau in temple (budiste/ hinduse) ca este plin occidentul de ele..sa le intrerupa “slujbele”..

  1. OFF TOPIC

    Reacția Bisericii Ortodoxe Române după declarațiile premierului Florin Cîțu

    Premierul Florin Cîțu a cerut o implicare mai amplă pentru promovarea campaniei de vaccinare. El consideră că ar fi utilă implicarea bisericii, mai ales la sate, și de cea a autorităților locale în campania de vaccinare. Astfel s-ar convinge mai ușor cât mai mulți români de beneficiile imunizării împotriva COVID-19.
    Ajutorul Bisericii există și se (va) traduce prin transmiterea din partea clericilor spre credincioși a informațiilor cuprinse in Broșura „Vaccinarea împotriva COVID-19 în România. Gratuită. Voluntară. Sigură”, material oficial informativ pe care toate cultele religioase l-au primit in ianuarie de la Secretariatul de Stat pentru Culte.
    Conținutul acestei broșuri este deja cunoscut de preoți. Ei îl comunică credincioșilor în diferite ocazii. Așa au fost și sunt îndemnați, inclusiv de Patriarhia Română. Clericii pot transmite informațiile despre vaccinarea „gratuită, sigură și voluntară”, așa cum reies acestea dintr-un document asumat de cele mai înalte autorități medicale din România. Este ceea ce pot face reprezentanții cultelor. Biserica Ortodoxă Română și-a exprimat și a reiterat frecvent poziția sa favorabilă vaccinării, salutând cu bucurie apariția vaccinurilor anti-Covid.

    Personal pledez cu toată convingerea pentru implicarea fiecăruia dintre noi în acest act firesc de informare onestă cu privire la o problemă acută și majoră care ține nu doar de sănătatea personală, ci și de cea comunitară.
    În calitatea temporară de persoană publică, îi îndemn personal pe cei ce încă ezită, să se informeze cât mai atent și din surse sigure cu privire la beneficiile vaccinului și, în urma consultării cu medicul de familie, sa ia decizia cea mai bună pentru sănătatea lor și a celor dragi. Eu am ales să o fac, vaccinându-mă, a declarat purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu.

    https://evz.ro/reactia-bisericii-ortodoxe-romane-dupa-declaratiile-premierului-florin-citu.html

    1. „Personal pledez cu toată convingerea pentru implicarea fiecăruia dintre noi în acest act firesc de informare onestă cu privire la o problemă acută și majoră care ține nu doar de sănătatea personală, ci și de cea comunitară.”
      Te întreb, cum răspunzi la astea?
      1. >> Pasteur trebuie considerat şeful unei criminale întreprinderi aducătoare de moarte. Încă din vremea lui s-au făcut vaccinări împotriva turbării — primă etapă către alte vaccinări intempestive.
      Cei care au văzut în principiul vaccinărilor o sursă de profit n-au întârziat să formeze grupuri de presiune care au intervenit pe lângă oamenii politici în scopul de a face obligatorii vaccinările:
      În 1903, la doar opt ani de la decesul lui Pasteur, statul francez impunea vaccinarea antivariolică;
      În 1938, vaccinarea antidifterică;
      În 1940, vaccinarea antitetanică;
      În 1950, vaccinarea împotriva tuberculozei;
      În 1964, vaccinarea antipoliomielitică.
      Prin caracterul obligatoriu al acestor vaccinări, fabricanţii îşi asigurau beneficii confortabile.
      Dar acestea nu erau de ajuns…
      Au pus la punct un mare număr de vaccinuri faţă de care nu există nici o obligaţie legală, dar cărora o publicitate zgomotoasă le laudă meritele. În felul acesta a răsărit un mare număr de vaccinuri pentru oameni şi animale, vaccinuri împotriva claveleei, împotriva antraxului, împotriva leucozei aviare şi feline, pojarului, rujeolei, rubeolei, meningitei, holerei, gripei,
      TOATE LA FEL DE INUTILE ȘI DE PERICULOASE,
      constituind însă o sursă inepuizabilă de profituri, care ajung în paradisurile fiscale.
      Dar nu e tot.
      În 1992, directorul adjunct al Institutului Pasteur, profesorul Marc Girard explica, în revista Tempo Medical din 5 martie, că în curând vor fi comercializate în Franţa vaccinurile contra hepatitei B, varicelei, hepatitei A, citomegalovirusului, herpesului genital şi împotriva tipului de gripă Harmophilus influenzac, tip B.
      Desigur, Institutul lucrează din greu la un vaccin împotriva SIDA, miopatiei, sclerozei în plăci şi, probabil, împotriva tracului, ghinionului şi prostiei omeneşti… !<<
      2. https://www.facebook.com/viorela.velcherean/videos/3551693871606793
      3. https://www.facebook.com/wiltis.wiltis.1/posts/922906105143858
      4. https://www.activenews.ro/stiri/Generalul-Radu-Theodoru-avertizeaza-asupra-zorilor-Dictaturii-planetare-si-indeamna-Sa-ascultam-Cuvantul-Parintelui-Justin-Parvu-redat-de-Victor-Roncea-De-nu-ne-vom-pazi-ortodoxia-ne-vom-pierde-si-neamul-.-IPS-Teodosie-%E2%80%9EParintele-vorbea-cu-Dumnezeu-165839
      TOATĂ COVIDIADA SE BAZEAZĂ PE
      O FRAUDĂ INTELECTUALĂ
      VECHE DE PESTE UN SECOL!

    2. SA LE FIE RUSINE PREOTILOR ORTODOXI, IMPREUNA CU PATRIARHUL, trimite oamenii la moarte facand campanie pentru aceste modulatoare genetice create de Gates

      1. Culmea apostazie:”episcopul”, “preotul”, în loc să-L arate pe Hristos, te trimite direct către antihrist. Doamne miluiește, Doamne miluiește, Doamne miluiește!

    1. Deja BOR, mai ales prin directia trasata de marii ierarhi, incepe sa se departeze de ceea ce inseamna Biserica a lui Hristos! Oare astia, chiar cred ca nu vor ajunge la Infricosatoarea Judecata?

      1. Nu vă mirați degeaba, căci asta este adevărata lot față. Repet, plandemia arată omului cât este de cinstit față de cei din jur și față de el însuși. Cine se vaccinează nu crede în Hristos, ci crede minciunii, tatăl ei fiind diavolul. Acum se vede clar cine cui slujește. Toate se vor limpezi în ochii noștri. Așa se va face curățenie peste tot. Plandemia este încercarea credinței tuturor oamenilor. Asta este plata celor care n-au iubit adevărul, ci le-a plăcut nedreptatea(așa spune reciproca lui (II Tes. 2, …) ).

  2. Intamplator locuiesc aproape de acest “pastor” emigrant evreu de origine poloneza (sau baltica). Reactia lui vis-a-vis de “Gestapo” este oarecum de inteles.
    In Germania nazista evreii, rromii, homosexualii, pedofilii erau internati in lagare de concentrare realizandu-se astfel o carantinare a acestor stricaciuni.
    Aceasta carantinare a fost benefica societatii la acea vreme.

    1. Nu-ți mai pune poza aia legionara, dacă ești nazist. Disprețul fata de alte nații nu are de-a face nici cu Ortodoxia, nici cu Legiunea Arhanghelului Mihail.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button