X

Minciună și iredentism la Miercurea Ciuc, de „Paștele” papistaș

content-image

După cum spuneam, presstitutele au lăudat civilizația papistașilor din Miercurea Ciuc. Doar că, din analfabetism religios aceștia nu au precizat că același lucru se întâmplă tocmai din 2001, când s-a decis să se recurgă la acest loc întrucât bisericile din jur deveniseră neîncăpătoare. Deci, nu e vorba doar de C0vid. Așadar, manipulare pentru a lovi în ortodocși, care sunt mereu vânați când se înghesuie pe la moaște.

Apoi, un fapt nepermis la adresa integrității teritoriale a României a fost intonarea imnului Ungariei, cât și cel secuiesc, fără a fi intonat în primul rând imnul României, căci Miercurea Ciuc a fost, este și va fi ținut românesc, oricât s-ar zvârcoli iredentiștii maghiari.

Autoritățile anti-românești de la București dorm în continuare fără a sesiza buboiul iredentist ce crește în inima României, însă poporul român nu doarme, va fi într-o clipită în Harghita pentru a face curățenie.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

9 comentarii

  1. Țară noastră a fost este și va fi România , bucățică cu bucățică,iredentiștii să de-a exemplu de distanța socială , mascată in Mongolia .

  2. În comparație cu ortodoxismul pe care îl promovați, oamenii din zona Miercurea Ciuc implicit Al ardealului, sunt civilizați, și nu se înghesuie la moaște așa cum fac mari ortodoxi, care e cred zeii acestui pământ. N-o să faceți voi nimic în Harghita, că vă rup ăia dacă mișcați un deget băi conspiraționiștilor!

    1. Voi bozgorii aveti o ura fata de biserica ortodoxa cat si fata de alte religii care nu sunt asemănătoare cu a voastră. Sunteti fii satanei…

    2. Dar eu t0t nu am inteles, de ce s-au aliniat aia asa frumos, ca in Coreea de Nord, acolo? Ce urma sa se intample? Venea cineva acolo sau ce? Ca nu am vazut sa aiba stegulete in maini…

    3. Cei cu tine ești mongoloid ?!du-te la tine in tara ta sa comentezi aici sa nu-ți permiți noi sântem ortodocși la noi in țară , Romania nu-i covidaria pandemia nu există în casa lui Hristos distanțrea socială fii satanei sclavi înseamnă sau asta vreți !

  3. Dar lasati-i sa se bucure de moment. Au si ei dreptul la un pahar cu apa si la un dumicat. Credeti ca e simplu sa stai asa, aliniat ca prostul, pentru o… maslina? E greu… E foarte greu. Voi nu stiti ce putere are Sfantul Duh: bate la mai mult de paispe metri. S-au caznit sa faca aceste calcule geoaritmetice pentru a primi binecuvantarea in unghiuri de 90 de grade si pentru a incapea, totusi, toti in acelasi spatiu, cat de cat… Unde ati mai vazut voi atata determinare?! Nici macar Dumnezeu nu si-a inchipuit ca trebuie sa se supuna acestor noi canoane, pentru a se manifesta prin Plãsnire duhovniceascã de la mai mult de doi-trei metri radiali. Credeti ca e simplu pentru un asemenea ‘luptator intru credinta’ sa stea izolat, fara motiv, de ceilati ‘frati intru distantare duhovniceasca’ ?!? Nu! Este oribil ! Este un martiriu!

  4. Da…este impresionant, o adevarata lectie de civilizatie! Si nu, nu e nici o minciuna aici, sunt doar crestinii catolici care sarbatoresc Pastele! …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button