X

Germania se întoarce la nazism: acordă libertăți suplimentare persoanelor care s-au vaccinat împotriva C0VID-19

Drug abuse in Nazi Germany was an ′indication of a society losing control′ | Science| In-depth reporting on science and technology | DW | 07.04.2017

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Germania susține acordarea unor mai mari libertăţi persoanelor care s-au vaccinat împotriva COVID-19, a anunțat ministrul german al sănătăţii, Jens Spahn.  Potrivit Agerpres, acești cetățeni ar putea merge în magazine sau frizerii, după ce se încheie al treilea val de pandemie.

Jens Spahn a subliniat că acest lucru ar fi important pentru retaileri şi pentru o redeschidere graduală, pe bază de teste. Spahn a mai spus că persoanele vaccinate cu două doze ar putea fi tratate ca şi cele care au test negativ la coronavirus, ceea ce ar uşura viaţa de zi cu zi în pandemie.

Potrivit Institutului Robert Koch (RKI), persoanele care au primit ambele doze nu ar mai trebui să intre în carantină. Riscul de transmitere a virusului de către acestea pare scăzut, conform unei evaluări a RKI, şi ar putea fi redus şi mai mult prin recomandări suplimentare, precum autoizolarea în caz de apariţie de simptome, şi continuarea distanţării sociale şi purtarea de măşti de protecţie, a arătat şeful RKI, Lothar Wieler.

Un evreu acuză ANTI-SEMITISM la nivel MONDIAL prin introducerea pașapoartelor de vaccin: sunt comparate cu stelele galbene ale lui David de pe vremea naziștilor

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. O cunostinta apropiata care a plecat in Germania imediat dupa 1989, locuieste langa Frankfurt, imi spunea zilele trecute ca traieste acum acolo perioada comunista din Romania…imi povestea ca are vecini care efectiv urmaresc de dupa perdea orice persoana care intra intr-o casa si anunta la telverde, cum au si ei acolo, ca la adresa cutare o persoana sau doua au intrat intr-o locuinta desi nu stau la acea adresa, iar politia vine rapid sa faca verificari…mi-a zis ca e groaznic ce se intampla, nu credea ca va mai trai astfel de timpuri…

    1. Confirm de la mai multi cunoscuti care au trait pe peielea lor delatiunea nemteasca – Majoritatea sunt persoane in varsta care au acest narav . Agentii de politie sunt satui de “metoda” asta asta si au amendat o data o baba care nu mai termina cu spionatul si paratul.

  2. Care e legatura, asemanarea cu Germania National Socialista?
    Rog sa prezinti factorii si regula care ii diferentiaza…
    —-
    Da’ de leninism, stalinism, maoism nu se “lipeste” nimeni?
    Ca acolo a fost si de-acolo nu se mai temina ce este astazai, nu de la germani.

    PS: nazism, nazisti sint constructii lingvistice jidanesti.
    Nu a existat nici partid, nici politica, nici dictatura, nici ocupatie, nici teroare nazista/naziste.
    E o eticheta perversa.
    Cum afirmi ca-ti iubesti Tara si Neamul – gata !, esti National si Socialist, … adica esti “nazist”, ca asa vrea jidanu’ international.
    Desteptarea fratilor si nu mai aruncati expresii propagandistice de-ale jidanilor!

    1. Nu exista nici o legatura cu Germania nazista, sunt aberatii.
      In Germania nazista evreii, rromii, homosexualii, pedofilii erau internati in lagare de concentrare realizandu-se astfel o carantinare a acestor stricaciuni.
      Aceasta carantinare a fost benefica societatii la acea vreme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button