X

Un evreu acuză ANTI-SEMITISM la nivel MONDIAL prin introducerea pașapoartelor de vaccin: sunt comparate cu stelele galbene ale lui David de pe vremea naziștilor

steaua lui david

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Activiștii politici compară ideea „pașapoartelor de vaccin” cu Germania nazistă, mulți invocând Stelele galbene ale lui David pe care naziștii i-au forțat pe evrei să le poarte în timpul Holocaustului, informează The Jerusalem Post.

Activiștii politici, inclusiv Madison Cawthorn și un membru al Consiliului Memorial Holocaustului SUA, compară ideea „pașapoartelor de vaccin” cu Germania nazistă, cu mulți invocând Stelele galbene ale lui David pe care naziștii i-au forțat pe evrei să le poarte în timpul Holocaustului.

Pașapoartele de vaccin se referă la documentația care le-ar permite celor care au fost vaccinați împotriva COVID-19 să acceseze spații publice precum săli de sport, mall-uri, muzee sau teatre care ar necesita o astfel de dovadă în viitor. Administrația Biden lucrează la crearea unui sistem de pașapoarte pentru vaccinuri, pe măsură ce numărul de vaccinări crește, potrivit The Washington Post.

Israelul, care a inoculat majoritatea populației sale de 9 milioane, implementează un sistem de pașapoarte de vaccin de aproximativ o lună. Susținătorii ideii spun că va permite persoanelor vaccinate să se bucure de o relativă revenire la normalitate, în timp ce îi încurajează pe alții să primească vaccinul.

Dar unii oponenți au sugerat că ideea de a deschide spații de agrement pentru cei care nu riscă COVID este similară persecuției naziștilor evreilor din Europa, care a culminat cu genocidul.

„Propuneri de genul astea sunt un fel de Germania nazistă din anii 1940. Trebuie să depunem toate eforturile pentru a împiedica America să devină o „societate care le arată”, a declarat Cawthorn, un congresman republican din Carolina de Nord, potrivit Fox News. „Constituția și principiile noastre fundamentale denigrează acest tip de totalitarism.”

Alții au postat pe Twitter că pașapoartele de vaccin sunt comparabile cu stelele galbene pe care naziștii i-au obligat pe evrei să le poarte în public, care erau inscripționate cu cuvântul „evreu”.

„Pașapoartele vaccinului vor fi galbene, în formă de stea și cusute pe hainele noastre?” a scris Partidul Libertarian din Kentucky pe Twitter.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

 1. «Vaccine passports are being compared to yellow Stars of David»
  https://jpost.com/diaspora/antisemitism/vaccine-passports-are-being-compared-to-yellow-stars-of-david-663649

  via

  «Pașapoartele de vaccin sunt comparate cu stelele galbene ale lui David de pe vremea naziștilor»
  https://stiripesurse.ro/pasapoartele-de-vaccin-sunt-comparate-cu-stelele-galbene-ale-lui-david-de-pe-vremea-nazistilor_1717635.html

  «șase cu cinci» (6 + 5 = 11)
  https://cdn.shopify.com/s/files/1/0750/2299/files/passport-2642171_1280_grande.jpg
  Sursa foto: «How to get a working visa for the European Union» (https://www.standardluggage.com/blogs/news/how-to-get-a-working-visa-for-the-european-union)

  «cinci de doisprezece ori» (5 x 12 = 60 = 6 x 10)
  https://thumbs.dreamstime.com/b/immunity-passport-app-europe-union-medical-mask-map-travel-covid-concept-184063522.jpg
  Sursa foto: «Travel during Covid-19 concept» (https://www.dreamstime.com/immunity-passport-app-europe-union-medical-mask-map-travel-covid-concept-image184063522)

  https://thumbs.dreamstime.com/b/man-holding-phone-european-immunity-passport-app-travel-covid-concept-182971876.jpg
  Sursa foto: «European Immunity passport app.» (https://www.dreamstime.com/man-holding-phone-european-immunity-passport-app-travel-covid-concept-image182971876)

  Observații:

  1. unind în imaginea de mai sus steaua cu cinci colțuri din punctul cel mai de sus (steaua nr. 1), cu steaua nr. 5 (numărând în sensul acelor de ceasornic), apoi cu steaua nr. 9 și apoi cu steaua nr. 1 se va obține un triunghi echilateral cu vârful în sus;

  2. unind, tot în imaginea de mai sus, steaua cu cinci colțuri din punctul cel mai de jos (steaua nr. 7, pornind cu numerotarea de la steaua nr. 1 din punctul cel mai de sus în sensul acelor de ceasornic) cu steaua nr. 11 și apoi cu steaua nr. 3 se va obține un triunghi echilateral cu vârful în jos;

  3. cele două triunghiuri echilaterale obținute la punctele 1. și 2. formează o stea cu șase colțuri ce are în centru scris EU

  https://i.postimg.cc/FzzzGH5F/IMG-20210331-142240.jpg

  «șase cu cinci» (6 + 5 = 11)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Pe luna Mai, avem doar 30% din resursele necesare pentru a duce mai departe acest proiect. DONAȚII