X

Premierul Finlandei oprește carantinarea cetățenilor, considerată neconstituțională

Premierul finladez retrage propunerea de carantinare, considerată neconstituțională

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Guvernul finlandez poartă discuții despre cum să controleze răspândirea Covid-19, transmite premierul Sanna Marin, după ce a retras o propunere de impunere a unui lockdown din parlament.  Propunerea de a izola oamenii din zonele cu rată mare de infectare a fost considerată „imprecisă” de comisia de drept constituțional din parlament.

„Ar fi imposibil ca rezidenții să prevadă ce este interzis, permis sau pedepsit”, a declarat președintele comisiei, Antti Rinne, care a recunoscut că argumentele privind mai multe restricții erau totuși justificate.

Săptămâna trecută, guvernul a propus izolarea locuitorilor din cinci orașe, inclusiv a celor din capitala Helsinki, și să le permită oamenilor să își părăsească casele doar din motive întemeiate.

Comitetul a declarat că propunerea pe scară largă ar trebui să fie înlocuită cu restricții specifice, în situațiile în care riscul de a contracta virusul este semnificativ, cum ar fi adunări private și spații aglomerate.

Națiunea nordică de 5,5 milioane de oameni a înregistrat de la începutul pandemiei 77.452 de cazuri de coronavirus și 844 de decese.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Ha! I-a lovit constitutionalitatea Covrigului dupa ce un an de zileguvernele din lumea intreaga s-au sters la oz cu constitutiile si cu drepturili vuomului tarilor pe care le conduc ce dovada mai buna vreti ca toata plandemia a fost politica de stat)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button