X

Imunitate fără vaccin. Specialiștii sunt surprinși de o comunitate amish din SUA pare că a atins imunitate colectivă

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Allen Hoover, administrator al centrului medical parohial din New Holland, Lancaster, spune pentru Associated Press că 90% dintre familiile practicante din zonă au avut cel puțin un membru al familiei afectat cu SARS-Cov-2.

Comunitățile amish și menonite, stabilite în mare parte din regiune, au respectat regulile sanitare la începutul primăverii trecute, prin închiderea bisericilor și școlilor. Adunările religioase s-au reluat în scurt timp, la sfârșitul lunii aprilie. De atunci, virusul s-a răspândit ca un „tsunami”, explică el. „A fost teribil (…); cetățenii s-au îmbolnăvit unul după altul”.

Potrivit organizației Covid Act Now, rata de pozitivitate (numărul de teste pozitive din totalul testelor efectuate) în zona a depășit 20% la începutul lunii mai 2020. Numărul cazurilor a scăzut ulterior, în vară, iar circulația s-a intensificat ușor ușor în toamnă. Astăzi, cazurile noi apar rar.

Au trecut șase săptămâni de când centrul medical condus de Allen Hoover n-a avut niciun pacient cu simptome de Covid-19.

Epidemiologii rămân sceptici. Deși imunizarea pe cale naturală este posibilă, este un fenomen extrem de rar, explică Eric Lofgren de la Washignton State University. „Ar fi prima comunitate din Statele Unite care a atins-o”, spune el.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Pai da, e singura comunitate din SUA care a ajuns natural la imunitatea de turma pt ca restul stau incuiati in case si cu botnitele pe fata. Normal ca circul asa s-a lungit. Asta a fost si ideea, sa o taraganim pana la vaccinul salvator si intre timp sa ne obisnuim cu mentalitatea de sclav.

  2. Si gripa de sezon venea odata cu frigul si disparea odata cu frigul. Acum nu mai exista cazuri de gripa pentru ca sunt considerate covid. E simplu. Hai sa n-o mai complicam atat.
    La vara o sa masluiasca cifrele si statisticile si pe cei bolnavi de alte boli o sa- i treaca tot la covid indiferent ca testul e pozitiv sau negativ. Oameni cu test negativ la intrarea in spital au fost considerati cazuri cu covid la iesire sau dupa ce au murit.
    Totul e o mascarada de proportii biblice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button