X

Patronii Bâlciului C0vid au scăpat mașinăria de sub control

Coronavirus: Protests in Italy over new pandemic crackdown turn violent | Euronews

Angela Merkel, cu ochii umeziți și vocea tremurândă, cerând iertare poporului, este momentul de aur al pandemiei.

Niciodată, în cei 16 ani de cancelarie, Bruta (femininul de la Brutus) care i-a înfipt cu sânge rece cuțitul în spate protectorului ei, Helmut Kohl, nu a părut atât de speriată.

Niciodată nu s-a confruntat cu o rebeliune atât de extinsă: șefi de landuri și miniștri (inclusiv cel de Interne) au avertizat-o că nu vor pune în aplicare super-lockdown-ul de Paști. Și, mai ales, nu vor închide bisericile.

Stăpâna Europei, privind în pământ și frecându-și jenată mâinile ca o gospodină care a ars mâncarea, este punctul de cotitură al Operațiunii COVID. Momentul în care, pentru prima dată, în mintea Sforarilor s-a conturat spectrul eșecului. Au simțit că se clatină hardughia.

Joi, 25 martie, a doua zi după ce Merkel și-a pus cenușă-n cap, landul german Saar a anunțat într-un gest ostentativ de nesupunere că, din 6 aprilie, ridică unilateral și restricțiile rămase.

*

La summit-ul UE de săptămâna aceasta s-a stabilit că vaccinarea merge prost și că nu sunt vaccinuri. După o dezbatere rodnică între cei 27 de lideri, a rămas cum s-a stabilit.

*

Emmanuel Macron, cealaltă aripă a Europei, a sesizat că tovarășa sa, Merkel, bate în gol. Simțind pericolul prăbușirii s-a repezit să fâlfâie în compensație.

Cu morgă napoleoniană, elevul lui Brigitte a dat asigurări că situația epidemiologică e sub control. A anunțat că este gata să ia „noi măsuri în săptămânile viitoare”, „fără tabu-uri”, în fața celui de-al treilea val. Dar, când i s-a cerut să dea detalii, s-a fâstăcit și a tăcut mâlc.

La fel ca Merkel, Macron este în corzi. Pentru că, la fel ca Merkel, restricțiile draconice la care și-a supus compatrioții nu au dat rezultate. Infectările au continuat să crească.

*

Panica de la vârful Franței se simte în declarații și decizii. Unele sunt sforăitoare, celelalte, halucinante.

Comisarul european pentru Piața Internă, francezul Thierry Breton, a declarat că, prin vaccinare masivă, Uniunea Europeană poate atinge imunitatea colectivă până pe 14 iulie, de ziua națională a Franței.

Comisarii spun lucruri trăsnite.

*

Franța se află la coada vaccinării europene, cu circa 10% din populație. Pentru a grăbi ritmul, ministrul Sănătății, Olivier Véran, a anunțat că vaccinurile pot fi administrate și de veterinari.

*

Dar la ce folosește vaccinarea?

Marea Britanie a vaccinat jumătate de populație și a impus cele mai draconice restricții. Acum, confruntat cu violente proteste de stradă, Boris Johnson pregătește o relaxare ușoară. Foarte ușoară. Practic, o relaxare nesimțită…

Mary Ramsay, responsabila cu vaccinarea la Direcția de Sănătate Publică din Anglia, și-a avertizat compatrioții că s-au vaccinat cam degeaba. Că trebuie să poarte mască în continuare și să respecte restricțiile până când toate țările lumii se vor vaccina.

…și Barbados, și Burkina Faso, și Eswatini, și Kiribati, și Insulele Marshall, și Nauru, și Saint Kitts and Nevis, și Saint Vincent and The Grenadines, și Insulele Solomon, și Somalia, și Togo, și Tuvalu, și Vanuatu, și Insulele Cook…

„Oamenii s-au obișnuit cu aceste restricții de nivel mic și pot trăi cu ele, iar economia poate continua cu asemenea restricții mai puțin severe”, a spus Ramsay.

„De aceea, pentru câțiva ani, cel puțin până când alte părți ale lumii vor fi la fel de bine vaccinate cum suntem noi și cifrele vor fi scăzut peste tot, atunci vom putea probabil (!) să revenim, foarte gradual (!!), la o situație mai normală (!!!).”

*

Și totuși la ce folosește vaccinarea? Iată la ce.

Guvernul Johnson va impune britanicilor „certificate ale statutului COVID”. Un fel de pașapoarte de vaccinare interne. Nu pentru a călători în străinătate ci acasă la ei.

Cine are certificat poate merge la muncă, la nuntă, la spectacol, la meci. Cine nu, stă în casă și moare de foame și de urât.

„Obligativitatea vaccinării este o teorie a conspirației.”

Încă din ianuarie, mogulul closetelor, Charlie Mullins, fondatorul Pimlico Plumber, a anunțat că introduce pentru angajații săi clauza „no vax, no job”. Nu s-a găsit nici un instalator polonez meșter care să-i potrivească o cheie engleză peste mufă.

*

În America, secesiunea se întoarce. Tot de la sclavagism se iau. Statele conduse de Democrați, iubitori de sclavi prin tradiție, încuie oamenii în case, pentru a-i proteja și ferici cu forța. Republicanii le dau drumul pe stradă, să-și vadă singuri de viață.

Două state comparabile ca mărime și populație: California Democrată a instituit un regim draconic, de care ar fi mândră și Merkel, închizând inclusiv școlile; Florida Republicană a deschis tot. Rezultatul: același număr de infectări.

*

Tartorele de New York, Andrew Cuomo, fala Democraților, vitrina progresiștilor, este acuzat că a omorât bătrâni și a fugărit tinere. Unora le-a băgat bolnavi de COVID în aziluri, altora…

*

Pariul zilei peste Ocean. Cine cade primul: Biden sau America?

*

Haosul mondial atinge apogeul pe Dâmbovița.

Cum și-a pus Fraila Angela cenușă-n cap, cum și-a adus aminte și micul Klaus că l-a certat nenea Schweighofer: „Vezi că ți s-au cam rărit pădurile”. Așa că a mers la plantat de pomișori la Dăbuleni pe o vreme de să nu scoți un dog german din casă.

Televizat în direct, prin zloată, cu sapa-n mână și masca pe față, el și-a liniștit colegii de kindergarten că nu-i închide în casă de Paști.

Dar pentru asta, trebui’ înăsprit Restriktionen.

O noapte de Pesah costă scump, după cum ne-a explicat răstit Arafat.

*

Restricțiile erau urgente joi de Buna Vestire. Vineri n-au mai fost. S-au amânat pentru duminică.

E haos, dar și șpil. Prin această amânare, restricțiile, instituite pe o lună de zile, vor fi valabile până pe 28 aprilie. Suficient de târziu pentru a zădărnici toate planurile de evadare de Paști.

*

La Timișoara, autoritățile locale, văzând că infectările cresc în loc să scadă, au ridicat carantina. Arafat a reinstituit-o a doua zi. După încă o zi, autoritățile locale și-au venit în fire, s-au pocăit și au votat și ele pentru carantină. După încă două zile, Curtea de Apel a stabilit că decizia lui Arafat a fost ilegală.

Carantina a rămas. Și Arafat.

*

Ceaușescu se mândrea că în regimul lui nu mai există deținuți politici. Avea dreptate: toți erau pacienți la Săpoca, Bălăceanca și Voila. Ca acum. Doar medicilor care îi torturau nu li se spunea „eroii din linia întâi”.

*

Pe ministrul Voiculescu l-a bușit râsul și s-ar putea să cadă. Să fim serioși: nu de la incuri i se trage, ci pentru că a vorbit prea mult.

A dezvăluit că la ATI sunt de cinci ori mai puțini internați decât au spus Arafat și grupul lui strategic. Și că se măsluiesc cifrele de infectări.

O merita. A încălcat omerta.

*

Peste tot în lume, Operațiunea COVID, care trebuia să aducă o Nouă Ordine Mondială, se transformă în haos.

Caruselul se dezmembrează din toate șuruburile. Drăcovenia, care acum un an părea să meargă unsă, a luat-o razna. Hârâie, pârâie și scoate fum. Se învârte ca nebuna de-i sar călușeii.

Patronii Bălciului au scăpat mașinăria de sub control.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

6 comentarii

 1. Ioanaspune:
  29 martie 2021 la 20:01
  Frați și surori, să nu fim indiferenți față de suferința copiilor orfani.

  Un apel umanitar pentru o familie săracă din București sector 5

  Bunica Valeria și cei 7 nepoți care au 5,6,7,15,16,17 respectiv 18 ani locuiesc într-o casă părăsită. Părinții celor 6 minori au murit în urmă cu trei ani. Băiatul de 18 ani este vărul lor și își dorește să lucreze în construcții. Este foarte talentat la sport. Băiatul de 15 ani ar vrea și el să se angajeze ca ajutor de bucătar. Dacă are cineva timp, ar face o mare faptă bună dacă s-ar implica în viitorul acestor copii și i-ar sprijini să își continue școala și să se angajeze undeva. Cât se mai poate trăi în sistem, deocamdată în sistem suntem majoritatea…

  Deoarece nu pot încuia locuința, acum o lună de zile li s-a furat tableta și le este foarte greu să își continue cursurile online, nu mai au posibilitatea să intre pe internet.

  Copiii sunt inteligenți, cuminți, vorbesc frumos și îi mulțumesc în fiecare zi lui Dumnezeu că bunica lor nu i-a lăsat la casa de copii, unde puteau fi abuzați și traumatizați.

  Cel mai mult se bucură de o mâncare caldă, cine poate să îi ajute cu alimente sau să facă milostenie și să le ducă ceva mâncare gătită i-ar ajuta mult. Au nevoie și de o oală mare de 15 litri ca bunica să le poată găti, un aragaz mic și ieftin sau lemne pentru aprins focul și gătit. Bunica e destul de slăbită din cauza frigului și umezelii pe care le-a îndurat. Copiii mereu se întreabă : cine va mai avea griă de noi când nu va mai fi bunica…
  Cine poate să ajute, să ia legătura cu bunica Valeria la numărul de telefon : 0786638346. Poate primi pachete și prin poștă. Las și o adresă a mea de email : [email protected]

  Singura nădejde a bunicii e la Maica Domnului, așa spune. Are foarte multe icoane acasă, pe pereții sărăcăcioși și cu tavanul care amenință să se prăbușească.

 2. Nnțțț!!!! Everything is under control, cum le place corporaților sa graiasca.
  Planul nom merge inainte cu sarg si spor, catre al lumii viitor (tiran-AH) !

  1. Pina in momentul vorbirii, toate noile ordini mondiale au fost instaurate prin razboaie devastatoare, inclusiv ultimele doua, cele mondiale !!!
   A instaura o NOM fara razboi este o utopie.
   Inainte de 1989 pieasa de rezistenta la invatamintul politic, inclusiv in programa de la Academia Stefan Gheorghiu, era NOUA ORDINE MONDIALA !
   Generatii intregi au invatat despre NOM, fara a intelege vreodata, clar, ce inseamna asta.
   Asa ca, noua ”nom”(scuzati pleonasmul ) se va instaura NUMAI dupa urmatorul razboi mondial !!!
   Oamenii nu au fost inzestrati cu puterea de a reorganiza Lumea.
   Acesta este apanajul NATURII si al lui Dumnezeu !
   Dupa cum nici instaurarea unei ”republici universale”, visul unora de sute de ani, prin ”nivelarea” NATIUNILOR, care sint creatia lui Dumnezeu, nu s-a realizat si nici nu va fi posibila fara voia Domnului(de aceea , in curind, UE va imploda si va disparea, fiind o constructie satanica).
   Doamne ajuta !

 3. In sondajul lui Pieleanu acel 57% incredere in armata, ma indreptateste sa cred ca sa pregateste debarcarea lui Catu si numirea lui Ciuca in functia de prim-ministru, inclusiv adoptarea acelor extinderi ale atributiilor armatei asupra populatiei civile.

  https://youtu.be/SacAc0Q3-xo

  Il si lauuda de zor pe Gheorghita colonelu’ cum ca acesta „se bucura de cea mai mare incredere din partea romanilor”

 4. Peste tot în lume, Operațiunea COVID, care trebuia să aducă o Nouă Ordine Mondială, se transformă în haos.
  Caruselul se dezmembrează din toate șuruburile. Drăcovenia, care acum un an părea să meargă unsă, a luat-o razna. Hârâie, pârâie și scoate fum. Se învârte ca nebuna de-i sar călușeii.
  Patronii Bălciului au scăpat mașinăria de sub control.

  Serios ?!!!
  Pai sa analizam:
  – Vaccinarea merge ca unsa. Nu-s vaccinuri cati bezmeteci asteapta la coada.
  – Implementarea certificatului digital de vaccinare e in linie dreapta.

  Rand pe rand antihristul elimina uneltele nefolositoare. Spitalele si-au facut treaba, sub umbrela protocolului covid au reusit sa omoare la oameni cat sa sperie tot globul, si sub atenta trambitare a alarmistelor stiri iata ca turma sta incolonata pe 1000 de randuri la coada la vaccinare ca mai apoi sa-si primeasca biletul cu cod QR ce-i da dreptul de acces in noua lume.
  Gata cu sperietura, oile merg singure la vaccin, nu mai e nevoie de arafaturi si alte lighioane.
  Antiristul trebui sa fie adulat, sa se prezinte lumii ca un eliberator de sub opinca lu alde astia de ii sperie, mercal, arafat, johanis, etc. Acum se coace de o revolutie. Ca la o chemare mondiala, de acum 7-8 zile, sefii galeriilor au iesit pe strazi. Beh, cam pute treaba.
  Problema lor ramane mana aia de oameni antivaccinisti.
  Cumva cred ca vor face ei ca in urma acestor manifestatii sa-i declare pe acestia teroristi sau te mai miri cum si vor scapa si de ultimile elemente ce le stateau in calea fauririi „marelui viitor luminos”, dupa care revolutia va continua pana la aparitia lui stim noi cine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button