X

LIVE România e în stradă! Zeci de mii de români protestează împotriva CIUMEI plandemice: LIBERTATE!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Piatra Neamț

Arad

Timișoara

Craiova

Pitești

Brașov

 În București, un bărbat care a refuzat să poarte mască și să se legitimeze a fost bătut de jandarmi. Nu vă e rușine, dați în om așa”, spune una dintre personale adunate în jurul grupului de jandarmi.

Alte proteste se desfășoară la Sibiu și Cluj.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

    1. De ce n-au pus astia stema pe drapel nici dupa 30 de ani? Pentru ca ar fi trebuit sa puna crucea pe acesta – acvila poarta crucea in cioc -, ori, ei sunt comunisti cu totii.

  1. Astia au dat tot felul de legi tampite si au impus tot felul de reguli aberante pentru a compromite ideea de lege, pentru a-i face pe oameni sa tinda sa nu le mai respecte nici pe cele bune si legitime.
    Au facut asta pentru ca pe ei ii intereseaza sa iasa dezordine si haos. Noua normalitate pe care au planificat-o, cea a Noii Ordini Mondiale, poate fi implementata numai dupa ce va fi fost stearsa prin haos vechea normalitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button