X

[VIDEO] Mii de oameni se adună în Piața Victoriei!!! Timișoara, Sibiu, Arad, Pitești. Se ridică țara: Jos Iohannis! Jos cu Arafat! Vrem LIBERTATE!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Zeci de mii oameni protestează la ora 2:00 noaptea în mai toate orașele mari ale României.  Românii cer ridicarea restricțiilor și demisia președintelui Klaus Iohannis, premierului Florin Cîțu și a șefului DSU Raed Arafat. Cetățenii spun că și-au pierdut locurile de muncă și nu mai pot să mai trăiască în asemenea condiții.

În DIRECT din Timișoara

În DIRECT din Pitești

În DIRECT din Sibiu

În DIRECT din Arad

În DIRECT și din Galați

Imaginea articolului Zeci de oameni protestează în Constanţa şi Timişoara împotriva noilor restricţii

Sute de tineri protestează la Constanța împotriva guvernului Cîțu, a președintelui Klaus Iohannis și a șefului DSU Raed Arafat. Oamenii s-au săturat de restricții și cer alungarea hoților din fruntea țării. Cei prezenți spun că vor să muncească, să se deschidă Horeca, nu vor să fure ca cei de la Guvern.

Oamenii scandează: „Ați mințit poporul cu televizorul. Ieșiți din casă dacă vă pasă. Jos Iohannis. Jos Arafat. Jos cu mafia. Vrem să muncim, nu să furăm. Deschideți școlile. Deschideți Horeca.”

Tinerii s-au plâns deputatului AUR de Constanța, Dumitru Viorel Focșa, despre abuzurile Jandarmeriei și îi cer acestuia să facă demersuri pentru că au primit amenzi foarte mari.

Proteste anti-restricții după ora 23:00 în Galați, Brăila, Arad și București, cel de la Constanța s-a terminat la ora 22:00, în acestă seară.

Sute de persoane protestează la Galați, acesta plecând spontan, fată de restricțiile anti-covid ale Guvernului României. Aceștia scandează ,,Jos Arafat” și ,,Demisia” și ,,Libertate”. Străzile sunt blocate.

La Brăila alte sute de oameni s-au strâns pe străzile orașului, cu același scop, împotriva noilor restricții.

La Constanța, la ora 22:00 s-au terminat protestele unde au participat aproximativ 1000 de persoane.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

18 comentarii

  1. Dumnezeu ne trimit semne ca satanistii incep sa cedeze !!!
    Cazanele Iadului trebuie sa fie pregatite ca sa-i primeasca !
    Multumesc din suflet site-ului ORTODOXINFO pentru lupta pe care o duce !!!
    Va sintem alaturi si ASA TREBUIE SA RAMINA !!!

  2. Sperăm să nu apară instigatori la violență!
    Așa se decredibilizează multe proteste!
    A se vedea lovitura de stat din 1989!

    1. Dar criminalii acestia merita violenta !
      Suficienta cit pentru a produce un numar de victime egal cu numarul crestinilor nevinovati, ucisi criminal in spitale, ca sa ”iasa” numarul necesar.
      Asadar, ar fi crestineste daca le-am dori criminalilor aceeasi soarta cu cea a oamenilor ucisi de ei si ingropati la repezeala, fara autopsie si fara luminare, in sicrie zincate ?
      Eu asta le doresc !

  3. Adevarul e, ca nu se mai poate cu astia, care au atentat nu doar la viata sociala si materiala a romanilor, ci la insasi viata lor crestina! Pt ca atunci cand au venit sa supuna populatia cu astfel de masuri naziste si sataniste, Iudele, alogenii, securistii si slugoii care ne conduc, intind practic la maxim coarda rabdarii poporului, iar cand aceasta se va rupe, astia si familiile lor mafiote vor fi asemenea unor muste vanate cu pliciul! Pt a intelege doar o mica parte din ceea ce li se poate intampla, le recomand sa vizioneze filmul Hard Target (1993) cu Jean-Claude Van Damme in rolul principal!

  4. Sunt infiltrati pe acolo! Ati vazut cum a inceput unu’ sa scandeze cand a vorbit la portavoce de orodnanta de urgenta?
    Aveti grija la treburi dinastea!

    1. Desigur ca va veni valul 4..5…6…samd, pai planul lor e bn pus la punct , vaccinuri vor veni pe banda rulantă, Lockdown la fel, pana va iesi ceva nasol! Dumnezeu si Maica DOMNULUI sa aiba mila de noi ca vin timpuri grele de tot!!!?????

  5. Nu-mi vine să cred că o singură televiziune de știri, respectiv România TV, a relatat evenimentele live! Și au fost mii, nu sute, cum “titrează” fugitiv presa cumpărată (se vede clar și pe imagini).

    In ziua de astăzi dacă nu ai televizor ești cu mult mai informat decât ai avea. Incredibil! Asta zice multe…

  6. Update: Cineva care s-a uitat azi dimineață la televizor mi-a zis că au fost proteste în vreo 10 orașe. Am înțeles că au fost proteste și până la 5 dimineața.

  7. NIHIL SIN DEO
    tot inainte cu DUMNEZEU……noi suntem mai multi ca cei ce vor sa ne prosteasca…………..hotii sint in minoritate

  8. Nu mai folositi steagul Româiniei cu gaura in mijloc, pentru ca a fost folosit ca mijloc de distrugere a spiritului national!!! Este un instrument satanic, utilizat in anii ’90 pentru a spulbera avantul popular si reprezinta jefuirea bagatiilor României. Am vazut in anumite filmari cum un individ imbracat in negru si cu fata acoperita, tot flutura acest “steag” in fata camerelor de filmat, in Bucuresti. Este pus special ca sa faca asta pentru a transmite un mesaj subliminal negativ celor care privesc. Drapelul României este cel cu trei culori, cu sau fara stema! Sunt si multi infiltrati, se vad clar; securisti care par simpli… “taximetristi”

  9. Cei doi tineri batuti cu bestialitate de militienii interlopi de la sectia 16 au decedat…in acest moment toti politaii aia inculpati trebuie arestati si bagati la inchisoare pe viata!!!

  10. Frați și surori, să nu fim indiferenți față de suferința copiilor orfani.

    Un apel umanitar pentru o familie săracă din București sector 5

    Bunica Valeria și cei 7 nepoți care au 5,6,7,15,16,17 respectiv 18 ani locuiesc într-o casă părăsită. Părinții celor 6 minori au murit în urmă cu trei ani. Băiatul de 18 ani este vărul lor și își dorește să lucreze în construcții. Este foarte talentat la sport. Băiatul de 15 ani ar vrea și el să se angajeze ca ajutor de bucătar. Dacă are cineva timp, ar face o mare faptă bună dacă s-ar implica în viitorul acestor copii și i-ar sprijini să își continue școala și să se angajeze undeva. Cât se mai poate trăi în sistem, deocamdată în sistem suntem majoritatea…

    Deoarece nu pot încuia locuința, acum o lună de zile li s-a furat tableta și le ezte foarte greu să își continue cursurile online, nu mai au posibilitatea să intre pe internet.

    Copiii sunt inteligenți, cuminți, vorbesc frumos și îi mulțumesc în fiecare zi lui Dumnezeu că bunica lor nu i-a lăsat la casa de copii, unde puteau fi abuzați și traumatizați.

    Cel mai mult se bucură de o mâncare caldă, cine poate să îi ajute cu alimente sau să facă milostenie și să le ducă ceva mâncare gătită i-ar ajuta mult. Au nevoie și de o oală mare de 15 litri ca bunica să le poată găti, un aragaz mic și ieftin sau lemne pentru aprins focul și gătit. Bunica e destul de slăbită din cauza frigului și umezelii pe care le-a îndurat. Copiii mereu se întreaga cine va mai avea griă de noi când nu va mai fi bunica…
    Cine poate să ajute, să ia legătura cu bunica Valeria la numărul de telefon : 0786638346. Piate primi pachete și prin poștă Las și o adresa mea de email : [email protected]

    Singura nădejde a bunicii e la Maica Domnului, așa spune. Are foarte multe icoane acasă, pe pwreții sărăcăcioși și cu tavanul care amenibță să se prăbușească.

  11. M-am uitat pe RTV la reportajele de la manifestatiile ce s-au pornit in tara.
    Multi, foarte multi tineri sub 35 de ani. Multi musculosi si barbosi frezati, care nu-si odihneau privirea nici o clipa- se invarteau cu ochii jur imprejur si studiau atent pe cei care luau imagini cu telefoanele si camerele; membri galeriilor de fotbal; tipi maturi in geci rosii cu clipboarduri cu hartii in maini (probabil agitatorii in misiune cu textul sloganelor); gura-casca cat cuprinde ca la “rivulutie”.
    Putine drapele cu stema pe ele, unele cu embleme de partid, cu slogane sau cu “gaura revolutiei din 1989”. Putini fara masca, de parca chestiunea mastii nu ar fi avut nimic a influenta pornirea manifestatiilor.
    Nici un program clar de revendicari scandate; un fel de supapa de refulare a maniei populare pe care a deschis-o cineva
    Nici o cruce ortodoxa; nici o icoana, nici o fata bisericeasca “cu crucea-n frunte”, cum zice imnul de azi.
    Foarte probabil e doar inceputul….E adevarat ca manifestatiile antiplandemie apar ultimele in Europa- ca si “revolutia romana din 1989″, dar…
    Ma gandesc la spusele lui Nea Parosu Gheorghe : *avem 140.000 de tineri in toata Europa pe care i-am pregatit ca”agenti ai schimbarii” *.Or fi “fermentii” din strada de acum…
    Ma mai gandesc si la cele care au circulat pe net in 2010-2011, cu pustnicul din Rarau, care vestea “sange pe strazi in Romania”. O fi gresit un deceniu sau rugaciunile altora asemenea lui au “castigat “10 ani pentru pocainta romanilor…??!!
    Un lucru mi se pare real: mamaliga romanesca sta sa explodeze iar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button