X

Mesajul antisemit către Morgenstern pus la cale de omul lui Iohannis & Cîțu?

Fratele unui consilier-cheie al lui Klaus Iohannis aruncă BOMBA: Israelul îl girează pe Liviu Dragnea, liderul PSD are canale externe - Flux24.ro

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Astăzi l-au descoperit pe individul care ar fi trimis mesajul antisemit de ieri, în care era vizată actrița evreică Maia Margenstern. Un tânăr de 25 de ani, cu afecțiuni psihice. Exact omul de care are nevoie sistemul pentru a ascude un atac mârșav la adresa unui partid naționalist, suveranist.

Atacul vine din partea lui Alexandru Muraru, reprezentantul special al Guvernului pentru Promovarea Politicilor Memoriei, Combaterea Antisemitismului şi Xenofobiei, dar şi consilier onorific al prim-ministrului, care a cerut Poliţiei „să ancheteze de urgenţă cazul atacului antisemit la adresa dnei Morgenstern şi să ia în considerare că parlamentari ai AUR elogiază criminali de război de la tribuna Parlamentului, încurajând astfel acţiunile antisemite”.

„Escaladarea atmosferei din ultimele luni a fost inclusiv remarcată în aceste zile prin semnalul de alarmă tras de una dintre cele mai mari organizații evreiești din lume – „B’nai B’rith International”, care numără peste 100.000 de membri și susținători din peste 40 de țări. Organizația a cerut liderilor Parlamentului să oprească și să condamne propaganda „grotescă”, neo-fascistă, pe care un senator al AUR o face de câteva săptămâni de la tribuna Senatului României, de elogiere și îndemn la reabilitarea criminalilor de război, implicați in operațiunile genocidale sau de susținere a regimului criminal condus de Ion Antonescu, care a exterminat aproape jumătate din evreii din România in anii 40”, a declarat Alexandru Muraru.

Deci le stă în gât rău de tot sioniștilor, cinstirea și evocarea martirilor neamului românesc. Știm că sionistul Vexler a turbat de la tribuna Senatului României pentru faptul că tot de la acea tribună au fost evocați Sf. Mucenic Valeriu Gafencu, poetul național Radu Gyr, martirul Mircea Vulcănescu și cu siguranță vor mai fi și alții.

Nu aveți decât să vă băgați gheara în gât, bolșevicilor!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. JOS TRADATORII CARE SUG SEVA ACESTEI TARI, IN TIMP CE-SI BAT JOC DE EA!!!
    E VREMEA REVOLUTIEI DE ELIBERARE NATIONALA !!!

  2. De-abia asteapta Iudele astea, sa dea acea lege a politiei de opinie si de cinstire a memoriei eroilor romani!
    Bineinteles ca, cei vizati in mod special vor fi Sfintii Inchisorilor, pe care nenorocitii si sionistii astia nu-i vor lasa sa se odihneasca nici in morminte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button