X

Mafia facebook restricționează pagina OrtodoxINFO pentru o afirmație a dr. Flavia Groșan. Unde ne puteți găsi pe Facebook

Avem nevoie să distribuiți dvs. postările noastre, pentru a contracara cenzura facebook

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cenzura Facebook execută orice alternativă la mass-media oficioasă plătită gras din banii noștri pentru propaganda plandemiei și orice alternativă de tratament anti C0vid, chiar dacă este 100% eficient.  Dacă nu faci propagandă la vaccinurile ucigașe, dacă dezvălui reacțiile adverse mortale și dacă publici studii, făcute tot de medici sau de universități, care arată nocivitatea măștilor sau a carantinei, atunci nu te mai încadrezi în politica Facebook, politică identică cu cea a mafiei BigPharma și ești restricționat.

Acest lucru s-a întâmplat și cu pagina de facebook a portalului OrtodoxINFO, unde am publicat un interviu cu dr. Flavia Groșan, în care afirma: “Statul în casă și masca scad imunitatea. Masca nu face bine…”. Pentru această postare, am primit inițial 7 zile de restricționare. Am făcut contestație și după ceva ore, restricția s-a mărit la 30 de zile, timp în care nu vom putea posta pe pagina noastră principală.

Până trece restricția, un cititor de-al nostru va prelua postările și le va publica pe o pagina temporară OrtodoxInfo2. Dați Like, Follow și Share la această pagină și veți primi din nou știrile noastre pe contul vostru de Facebook.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button