X

[VIDEO] Iar i s-a rupt filmul lui Biden. Presa a fost evacuată din sală

Biden (78 de ani), dă semne din ce în ce mai dese că nu face faţă funcţiei pe care o deţine. După ce a căzut de trei ori pe scările avionului prezidenţial, Biden a apărut dezorientat la un eveniment la Casa Albă.

Momentul ciudat a avut loc după ce preşedintele american a însărcinat-o pe vicepreşedinta Kamala Harris să se ocupe de problema delicată a afluxului la graniţa cu Mexic a mii de migranţi, printre care numeroşi minori.

„Vă încredinţez o sarcină dificilă”, a recunoscut preşedintele la o întâlnire la Casa Albă, apreciind în acelaşi timp că nimeni nu este mai potrivit să se ocupe de acest dosar ca vicepreşedinta sa, fostă senatoare şi procuror general al statului California.

La final, Biden a părut dezorientat cu privire la ceea ce urmează, moment în care staff-ul a evacuat presa din sală, fără să permită întrebări.

Vedeţi și: [VIDEO] Să mai și râdem: Bideu era să-și rupă gâtul pe scările avionului Air Force One, la o zi după ce Putin îi urase „Sănătate!”

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

4 comentarii

  1. Eu le recomand democratilor bolsevici, sa faca rost neaparat de o holograma cu chipul lui Moș Tăgîrță Bideu si cu vocea lui inregistrata, pe care sa o

    1. „plimbe” pe la toate evenimentele politice, nu de alta, dar senilul asta le va aduce grave prejudicii de imagine, singura care conteaza la satanistii democrati!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button