X

“Pașaportul C0vid-19” va fi eliberat în câteva zile în Danemarca. Segregarea plandemică va fi aplicată cetățenilor pentru a avea acces în restaurante, cinema și mall-uri

Imaginea articolului Danezii vor implementa ”paşaportul COVID-19”. Liber la restaurante, cinema şi mall-uri pentru cei care îl deţin

  • Danemarca va relaxa măsurile restrictive COVID-19 începând cu luna aprilie, când vor redeschide frizeriile, centrele spa şi alte servicii. 
  • Restaurantele, sălile de cinema şi mall-urile se vor deschide şi ele în luna mai, cu condiţia ca cetăţenii să deţină un ”paşaport COVID-19”, conform celor de la Reuters.
Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Autorităţile din Danemarca au hotărât relaxarea măsurilor restrictive COVID-19 începând cu luna aprilie, datorită scăderii numărului de infecţii, odată cu lockdown-ul general impus în decembrie, scrie Reuters.

Prim-ministrul Mette Frederiksen susţine că ”totul va reveni la normal în Danemarca după ce toate persoanele de peste 50 de ani se vor vaccina”. Autorităţile estimează că segmentul vârstnic al populaţiei va fi vaccinat până la finalul lunii mai. Săptămâna anterioară, peste 600.000 de danezi au primit prima doză de vaccin împotriva COVID-19.

Conform noului plan de relaxare a măsurilor restrictive, agreat luni în Parlament, începând cu 6 aprilie, elevii vor putea reveni în şcoli iar frizeriile şi alte servicii vor deveni disponibile.

În ceea ce priveşte mall-urile, restaurantele şi cinematografele, planurile de redeschidere depind de utilizarea ”paşaportului COVID-19”. Paşaportul va demonstra că utilizatorul fie a fost vaccinat, fie a fost infectat recent cu SARS-CoV-2 sau are un test negativ COVID-19, care nu este mai vechi de 72 de ore.

Mall-urile se vor redeschide începând cu 21 aprilie şi restaurantele, sălile de concerte şi cinema-urile îşi vor relua activitatea la începutul lunii mai.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Tocmai de aceea: NU trebuie să ne vaccinăm anticovrig!
    Altfel riscăm să ajungem să fim forțați să ne sinucidem!
    Urmează sinuciderea obligatorie! Cu Pfizer și nu numai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button