X

Pentru Arafat suntem doar niște cifre, numere pe care își justifică măsurile abuzive


Liberalul Alin Nica, președintele CJ Timiș, îl acuză pe Raed Arafat că ia decizii abuzive, dar nu face nimic pentru sistem. 

„O decizie democratică a unui Comitet Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Timiş este subminată sau redusă la tăcere printr-o decizie abuzivă de la nivel central. Una din pârghiile pentru oprirea acestor abuzuri ar putea fi, probabil, acţionarea în instanţă a ordinului”, a spus Nica.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Acesta mai spune că în curtea spitalului municipal Timișoara stă un TIR nefolosit și că Arafat ar fi mai util dacă s-ar ocupa de asta.

„Când va face acest lucru, atunci îi mai permit lui Arafat să vină şi să treacă peste ceea ce noi hotărâm la nivel judeţean, pentru că pentru domnia sa noi nu suntem decât cifre, acei indici şi numere pe care îşi justifică aceste măsuri abuzive. Să facă ceva concret pentru Timişoara. Ţine de domnia sa să operaţionalizeze unitatea mobilă de ATI care ar suplimenta cu 10 paturi sectorul ATI”, a explicat Alin Nica într-o conferință de presă.

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, care este în război cu Alin Nica, spune că măsura lui Arafat este bună:

„Carantinarea zonei metropolitane Timișoara este necesară pentru a preveni un colaps, altfel iminent, al sistemului sanitar. Alte variante de a opri creșterea rapidă a ratei de infectare din păcate nu există”.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

11 comentarii

  1. Un inginer a calculat probabilitatea ca un român să se infecteze și să moară de covid, pe baza datelor actuale: 0,00004613. Valentin Berceanu: Pentru un asemenea risc am terorizat populația, am afectat fizic și psihic copiii?

    Sursa: https://r3media.ro/un-inginer-probabilitatea-ca-un-roman-sa-se-infecteze-si-sa-moara-de-covid-pe-baza-datelor-actuale-000004613-valentin-berceanu-pentru-un-asemenea-risc-am-terorizat-populatia/

    Articolul original: https://mises.ro/opinii/la-un-an-de-pandemie-cum-arata-totusi-numerele/

  2. “Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, care este în război cu Alin Nica, spune că măsura lui Arafat este bună”

    Spionul german al BND-ului, Fritz nu se dezminte, caci prin declaratiile sale ne dezvaluie clar, intentiile sale pt care a primit ordin sa vina in Romania, si anume, inchiderea mamaligarilor in ghetouri(dupa modelul brevetat de inaintasii sai) pe timp indelungat(daca s-ar putea, pe vecie), coroborat cu suprimarea drepturilor acestora si saracirea lor accelerata! Asta ne arata totodata, si cat de mult au decazut timisorenii fatza de cei din ’89, care dupa ce l-au votat cu o mare majoritate pe acest spion infect, acum accepta fara revolte masive, masurile naziste flegmate asupra lor de catre Dictatura securisto-medicala care conduce astazi Colonia! Nu cred ca exista astazi in Lume, vreo populatie care sa sufere in mai mare masura de sindromul Stockholm, decat poporul roman! Asa ca, azi in Timisoara, maine in toata tara……carantina sclaviei!

  3. ”…pentru domnia sa(arahat n.m.) noi nu suntem decât cifre, acei indici şi numere pe care îşi justifică aceste măsuri abuzive. ”
    Bine va face arahat.
    Voi nu mai sinteti decit o replica palida a ”orasului martir” din 1989.
    Arahat stie asta, la fel cum o stiu si nazistii, de acolo sau de la Bucuresti, astfel incit ISI BAT JOC DE VOI CUM VOR.
    Va meritati soarta daca ati putut vota o ”conserva” a BND !!!
    Cititi-i cv -ul si analizati, ca sa vedeti ce ati facut !!!
    Sinteti jalnici !!!

  4. Anunt – Romania TV acum 2 ore: SEDINTA DE AZI A CCSU

    DECI CARANTINA LA NIVEL NATIONAL! (VARIANTA VOTATA APROAPE IN UNANIMITATE LA SEDINTA CSSU DE AZI)

    1.Se va iesi din casa DOAR cu declaratie pentru motive foarte bine intemeiate intre orele 06.00-18.00.

    2.Toate magazinele si afacerile inchise in weekend.

    3.Nu se va iesi sub nici o forma din casa intre orele 18.00-06.00.

    +++CARANTINA NATIONALA ESTE PROGRAMATA INTRE 4 APRILIE SI 4 MAI, ADICA ACOPERA PERFECT SARBATORILE PASCALE!!!+++

    Mesaj primit pe whatsapp

    1. Da, este foarte plauzibila aceasta informatie, deoarece aceasta corespunde scopului principal vizat de Papusarii externi, : interzicerea si in acest an, atat a Pastelui ortodox, cat si a celui catolic, ce va fi pusa in aplicare de catre slugoii autohtoni ! Eu sunt convins, ca daca BOR si poporul roman vor ceda si de data asta, fara impotrivire, in fatza satanistilor care ne conduc, marile sarbatori crestine, Sfanta Liturghie si Sfintele Taine, vor deveni doar o amintire in Romania!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button