X

[VIDEO] Proteste masive în EUROPA: Fără restricții, vrem să trăim din nou în libertate!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Mii de oameni au participat, sâmbătă, la un protest faţă de restricţiile din pandemie, în oraşul german Kassel, în care s-au înregistrat şi ciocniri între manifestanţi şi forţele de ordine, relatează AFP. 

Poliţiştii au folosit gaze lacrimogene atunci când un grup de manifestanţi a încercat să forţeze un cordon al poliţiei pentru a se alătura altor protestatari.

Potrivit dpa, au avut loc ciocniri între manifestanţi şi forţele de ordine, dar şi între protestatari şi contramanifestanţi. Au fost reţinute mai multe persoane. Mai multe grupuri, majoritate de extremă stânga, au făcut un apel la germani să iasă în stradă sâmbătă în mai multe oraşe.

Poliția a avertizat, de asemenea, că demonstrația va fi dispersată dacă participanții refuză să respecte regulile privind purtarea măștilor și distanțarea socială. Polițiștii au spus că au folosit gaze lacrimogen și bastoanele din dotare împotriva protestatarilor. La manifestația din Berlin au participat circa 20 de mii de cetățeni.

 

Proteste masive au avut loc și la Londra.

https://twitter.com/NewtonClarkeUK/status/1373305711019573254?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1373305711019573254%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2F60m.ro%2Fvideo-proteste-masive-in-europa-fara-restrictii-vrem-sa-traim-din-nou-in-libertate%2F

Mii de olandezi au ieșit la proteste în centrul orașului Amsterdam. Săptămâna trecută olandezii au fost bătuți cu bestialitate de forțele de ordine, însă de această dată cetățenii au fost protejați de veteranii de război, care au format un cordon în jurul cetățenilor care protestau pașnic. Poliția a folosit tunuri cu apă pentru a dispersa manifestația.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Daca intr-o tara a UE, reuseste revolta oamenilor de rand(poate si cu sprijinul unei parti din armata sau din servicii, nemultumita de actuala starea de fapt), iar elitele tradatoare vor fi date jos, linsate si masacrate pe unde vor fi prinse, cu imagini cumplite ruland mai ales pe Internet(mass-media fiind toata vanduta), sa vedeti apoi ce morcov le va intra, si celorlate elite, care in stare de soc, vor incerca ori replieri in fatza propriilor popoarelor ori masuri de dictatura totala, doar ca bulgarele revoltei va deja rostogolit, maturand cam orice ii iese in cale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button