X

[VIDEO] Brașovenii s-au saturat de restrictii: S-a jucat ”Hora Unirii” și au cântat ”Deșteaptă-te, române!”

Brașovenii au ieșit astăzi în stradă pentru a protesta împotriva restricțiilor și abuzurile guvernului. Cântece ca, ”Hora Unirii” și ”Deșteaptă-te , române! ” au răsunat sâmbătă în Centrul Civic. Important este faptul că oamenii au venit să protesteze pentru a-și apăra drepturile, nu pe interes, cum au fost protestele din trecut când unii au vrut să ajungă pe funcții, notează Transilvania 365.

Braşoveni uniți, SÂMBĂTA aceasta, pe 20 Martie 2021, între orele 15-19, în Parcul Consiliului Europei (Centrul Civic, peste drum de AFI) ne vom alătura oamenilor din întreaga lume PENTRU LIBERTATE şi pentru RESPECTAREA DREPTURILOR OMULUI!

Vom vorbi și vom protesta pașnic. Avem mulți wați și mulți decibeli ca să ne facem auziți!Vă așteptăm și îi așteptăm pe toți frații noștri de suferință, indiferent de unde vin!Pentru acest miting”Starea de Libertate” avem AUTORIZAȚIE de la Primăria Braşov.

DE CE IEȘIM LA MITING:

  • Pentru respectarea dreptului de a decide LIBER referitor la propria persoană şi la propria sănătate
  • Împotriva oricărei discriminări bazate pe vaxxinare
  • Împotriva restricțiilor impuse de prelungirea continuuă și neconstituțională a stării de alertăPentru respectarea drepturilor noastre constituționale
  • Pentru respectarea dreptului la viață, la respirație liberă, la credință, la muncă, la circulație , la cultură, la şcoală
  • Ne vedem în Starea de Libertate!”, se arată într-o postare a brașovenilor.
Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button