X

FOARTE GRAV: CNCD recunoaște drept femeie un transsexual fără ca acesta să fi suportat operație de “schimbare” de sex biologic

Antonella Lerca Is First Trans Person to Run for Office in Romania

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În urmă cu ceva timp, “Antonella” Lerca, bărbat transgender de etnie țigan și activist pentru drepturile persoanelor LGBT, a făcut vâlvă în mediul online cu un scandal într-un club din Capitală.  Recent individul a primit o citație de la CNCD în legătură cu incidentul respectiv, scrie DCnews. Așa cum se arată în art. 20 alin. 4 din Ordonanța de Guvern nr. 137/2000 privind prevenirea și sancționarea tuturor formelor de discriminare (republicată), soluționarea unei sesizări se realizează cu citarea obligatorie a părților.

În citație, lui Lerca îi este adus la cunoștință că, „până la data audierilor, aveți posibilitatea să depuneți la dosar (în dublu exemplar) note scrise/probe/eventuale completări la petiția formulată de dvs. în temeiul art. 11 alin. 2 din Procedura internă de soluționare a petițiilor și sesizărilor, publicată în M.Of. nr. 348 din 6 mai 2008.”

Nu doar primirea citației de la CNCD a bucurat-o pe “Antonella” Lerca, ci și faptul că, în acest act, este recunoscută ca femeie transgender. Zilele următoare, Lerca va merge la CNCD în calitate de petent.

Această citație de la CNCD a venit pentru “Antonella” Lerca drept o confirmare a faptului că „încet, încet, mișcăm lucrurile”, după cum a declarat ea pentru DC News. 

„Am fost recunoscută femeie, deși nu sunt operată. E un act oficial, e foarte important. Sunt prima femeie neoperată recunoscută în acte ca femeie de către o instituție a statului!”, ne-a mai spus Antonella Lerca.

Citația de la CNCD îi este adresată, într-adevăr, „doamnei Lerca Antonella (persoană transgender identificată sub numele Lerca Vlad Andrei)”.

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării să explice care este baza legală folosită pentru emiterea unei citații în data de 16 martie 2021 către Vlad Andrei Lerca (o persoană de gen masculin, deci bărbat) și în care instituția, plătită din bani publici, se adresează respectivului bărbat prin formula “Doamnei….”.

Recunoaște CNCD prin acest document prima persoana din România transgender care nu a efectuat o operație de schimbare de sex biologic? Cu alte cuvinte care este actul oficial al domnului Vlad Andrei Lerca, emis de statul român, pe care CNCD l-a luat în considerare când a decis să îi trimită un document în care să i se adreseze cu apelativul “doamnei…”, deși acesta este bărbat atât din punct de vedere biologic cât și legal?

Conform legislației în vigoare exista 4 pași care trebuie parcurși de o persoană pentru a realiza o operație de schimbare de sex în România:

  1. Evaluarea unui psiholog şi a unui medic psihiatru
  2. Obținerea unei hotărâri judecătorești în urma căreia să se permită realizarea intervenției chirurgicale,
  3. Evaluare endocrinologică pentru a se confirma lipsa sindroamelor genetice şi a tulburărilor congenitale ale hormonilor sexuali,
  4. Preschimbarea în documentele oficiale emise de statul român a sexului respectivei persoane în urma unei decizii judecătorești.
  5. Care din cele patru etape a fost parcursă de bărbatul Vlad Andrei Lerca, astfel încât o instituție a statului român să îl recunoască drept femeie într-un document oficial?

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Barbat este presoana cu cromozomi XY, respectiv femeie este persoana cu comozomi XX. Nicio operatie de pe aceasta planeta nu iti poate schimba comozomii. Un barbat isi poate pune vagin si in frunte ca tot cromozomi XY va avea. Asa ca, din punct de vedere legal, nu ar trebui recunoscute aceste transformari.

  2. Ideea e defectă din start. Nu poate fi acceptată schimbarea sexului în acte, NICI CHIAR cu operație (pentru că sexul e în ADN). Aici e rădăcina juridică a răului.

    Iar CNCD trebuie DESFIINȚAT de urgență, din foarte multe motive, și mai ales pentru că vedem că începe să se substituie Parlamentului. Observăm că CNCD operează și schimbarea numelui unei persoane.

  3. Culmea e ca, acesti agenti ai neomarxismului international, din CNCD, plantati aici cu scopul de a pune si ei umarul la transformarea Romaniei intr-o noua Sodoma si Gomora, mai sunt platiti gras, si din bani publici! O sentinta echitabila pt faradelegile acestor adevarate lighioane globaliste, ar fi, in opinia mea, inchisoarea pe viata sau plutonul de executie!

  4. Stie cineva cum poate raspunde vreunul din CNCD care este definitia filologica a termenilor/cuvintelor barbat si femeie?
    Definitii din limba romana.
    CE COMBAT TAMPITII ASTIA?
    Ceva plumb nu se mai gaseste in toata tara?
    ======
    Nu “vedeti” ca nu se poate discuta cu astia – sint schizofrenici paranoizi.
    Daca ar sta cuminti sub tratament ar fi normal si i-ar ajuta.
    Asa, ei fiind nu doar in libertate ci si cu “puterea” data pe mana ne omoara cu zile!
    =====
    Sa-i fi trimis o amenda cu acelasi “andrisant”, sa fi vazut cum se ducea boratura la Tribunal sa constate ca NU ESTE PERSOANA INDICATA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button